Slavicemo tvoje ime
Dok u nama srce bije
Zivio nam Osim dragi
Gospodaru familije
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A daj ba hahahahahahahahahhahahalijevapolutka je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:59Mislim da su na kineskom trebali protestvovati. Ovaj ih garant ne razumije i misli da mu daju podršku![]()
kolezeljovac je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:00ZANIMLJIVOSTI:
Dzelaludin Muharemović je jedna od rijetkih ikona kluba koja je vodila oba rivala(Željezničar-Velež subota 16:00h), a jedini poslije rata koji je bio sef strucnog staba u obje ekipe...
Dzelo je naravno svojim igrackim rezultatima urezao svoje ime u historiju naseg kluba. Za one koji ne znaju, Dzelo je postigao najviše ligaških golova u historiji FK Željezničar (112), te najbolji strijelac u jednoj sezoni, a to je sezona 2000./01. u kojoj je legendarni Dzelo postigao 31 gol.
Pozdrav i tebi, ali ako ces pisati o forumasima anamo onim, imas temu za paradzemat **** jucer otvoren.... A nesto mi mirise tvoj nick na to...
Nemoj ujedati odmah. Ma samo o Zelji!kolezeljovac je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:10Pozdrav i tebi, ali ako ces pisati o forumasima anamo onim, imas temu za paradzemat **** jucer otvoren.... A nesto mi mirise tvoj nick na to...oprosti ako grijesim
Jesi li glasao na anketi Shorty-a na instagramu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.