FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smrdi na lose pripreme i ne spremnu ekipu koja ne moze sa ljubuskim da se nadtrcava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vodi se ovim i kad je husref u pitanju, i mi smo na istoj strani...ledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:44To su pare od mog Sarajeva! Od nasih karata, od naseg izlaska u evropu, od nasih clanskih!! To nisu Jahiceve pare i nemamo para za luksuz!!! Ja navijam za Sarajevo a ne za Nama i sta Nam kaze!!Zip je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:39Kome bolan objasnjavas.... Vidis da je slijep.paulus je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:36
A boze dragi u kapitalizmu razumi u kapitalizmu i dogovoru privatnih lica sa njihovim parama nema sukoba interesa . Sukob interesa je kad namjestis svoje proizvode da kupis paramakoje nisu privatne koje ne pripadaju jednoj osobi , vec opstini kasi kluba koja nije privatna itd. Kako ne kontas odje je predlozio neko tu ideju Namu da kupi od rumenog auta za klub i Namu se svidjelo i to uradio . TO NIJE SUKOB INTERESA
On da ima firmu i zeli kupiti vozila(a brat mu drzi autosalon) on ce garant otici negdje drugo i reci bratu, vidi to je sukob interesa. Sto bi ja kod tebe uzeo![]()
![]()
Ovo ti je dokaz da lik pise onako kako muse kaze, a da ne razmisli sekundu jednu sta pise....
Ja fakat ne znam sta vi hocete sad , kako vam nista nije smetalo dok vam Hus nije dobio zasluzen otkaz prema koliko ja mogu upratit vecini ljudi koje vole Sarajevo, odjednom buna jebote. Ja sam mislio da me nista ne moze vise iznenadit ovdje all evo vidis , i onda kad neko kaze kako ovi nacionalisti vladaju 20 godina slicnim receptom. Ljudi fino kazu uradili smo to u dogovoru sa VLASNIKOM , ONAJ KOJI PLACA SVE DA BI KLUB NAPREDOVAO. Da nema tog Tana i Nama ne bi bilo ni duple ni mnogo ozbiljnjijeg Sarajeva i vi njemu sad rat objavljujete , covjeku koji je krhno milioone i koji ko zna sta ima planirano i koji lako moze dic ruke od svega , pa cemo ko Celik onako od tekme do tekmebroj6 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:40Pa taj Jahić i Sabrina će ti prije otjerati investitora nego mi. Šta misliš neće Nam nekad shvatiti šta mu rade i kako investicije koje daje isparavaju. Trpit će minus koji mu prave svake godine jel. Hoćeš jako Sarajevo, šta misliš da neko jedva čeka svake godine milione ni u šta davatiDenchi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:38ovo je strašno kako glupi ljudi samo ponavljaju SUKOB SUKOB SUKOB, zašto te boli klinac? jesu tvoje pare otišle? ti dao pare? shvati da ne plaćaš ti ništa niti upravljaš ičim hajvanu jedan, protestuj milion godina ako hoćeš opet će NAM kako on hoće....debil se uvalio, izvoli uvali se i ti i zajebi i ti NAMa.....ledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:27@paulus ti drug nisi dobar Bogami, pa nije ni dodikova drzava ni bakirova, pa ko dobija tendere? A to se zove sukob interesa
Cekaj jel to Jahicevo Sarajevo??? Shvati bolan da taj covjek koji je u upravi naseg kluba uradio sukob interesa, i s tim dokazao da ga zanima samo njegova pozicija u zivotu, sto se te pare nisu preusmjerile u jeftinije neke marke auta ili igrace? Nego je debil dosao dosao na upravni i predlozio da od "naših" (Sarajeva) para kupi auta iz svoje firme. Ti ko dijete jbt.
Uostalom vjerovatno ima tu i nasih para od karata, clanskih, dresova...
vi niste ba navijači vi ste mrzitelji Jahića i Sabrine...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
@roberkosar @zip @sarajevojebordo i jos mnogi drugi ovde. Vi ste qrac od ovce, pravi debili bez zuba i bez srednje skole. Nemate nikakvog odgoja, vi ste sve ono sto ovo drustvo cini losim. Nabijem vas na qrac sve dusmane ovog kluba. Ebala vam uprava komplet pleme. Pisam se i na ovaj forum i na sve sto ima veze sa njim. Kalvi debili grob te ebo... Fuj fuj fuj
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS...
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS...
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Samo da nam se ne desi sudbina Hajduka , navijači se kod njih pitaju xy godina , i dalje nisu Dinamu ni do koljena.Nemoj da to dozvolimo sebi. Pobjediti u subotu i fino sjesti nakon utakmice , skontati sta i kako dalje i koga da izaberemo.Što prije to bolje , a da je kvalitetna opcija.
FK Sarajevo je na 1 mjestu i .
FK Sarajevo je na 1 mjestu i .

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zbog cega je sad vec bivsi trener dobio otkaz(zamislimo da to nije Husref nego nn osoba). 2go mjesto i isti broj bodova sa prvim.damir_82 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:47Na početku ovog mandata, u prvoj sezoni, Husref je bio više od polusezone na čelu, pa je bilo dovoljno za četvrto mjesto.. Pa svi dali podršku.. Zašto nekom budućem u startu oduzeti sezonu za dokazivanje?ledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:23Sami sebi skacemo u stomak Bogami, dok je Husref bio trener ovdje se svako kolo navijalo da dobije otkaz, umjesto da smo svi stali uz Sarajevo i igrače! Jel tako bilo?
Ja cu sutra podrzati bilo kojeg trenera, ne bude li titule u maju vozdra ba!
Nadam se da cemo iz ovoga izaci jaci!
Eh sad zbog cega bi trebala ostati ta nova trenerska osoba nn ako zavrsi na 3 ili 4 mjestu? Ako je primarno doveden da uzmemo titulu, jer s ovim timom definitivno to mozemo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Samo bih rekao da na protestu nisu bili samo sjever I djeca kako ovdje pokusavaju predstaviti,na protestu su bili ljudi i sa sjevera i sa istoka i za zapada i ljudi od 7 do 77 godina.
Husref je otisao i to je zavrsena prica.
Ja cu podrzati novog trenera Koji dodje,a ako bude osvojio titulu imat ce Jos vecu podrsku,ako ne nek se onda hvata noge.
Samo pitanje za ljude koji su uz upravu,i koji pisu : bravo Sabra,bravo rumeni,hapsi narkomane udri ih,(to je vase misljenje i imate pravo na to)
Kako to da mozete prizivati policiju da bije i hapsi ljude koji isto kao vi navijaju za Sarajevo i isto kao vi zele jako i uspjesno Sarajevo ?
Onomad ste bili protiv uprave,tjerali ste Dina i kompaniju,a ovi sad rade isto sto i Dino i kompanija,Sami sto je Dino dok je bio korektan puno toga dobrog uradio za Sarajevo,kako to da sada podrzavate ovu upravu ?
Uprava napolje !!!!!
Husref je otisao i to je zavrsena prica.
Ja cu podrzati novog trenera Koji dodje,a ako bude osvojio titulu imat ce Jos vecu podrsku,ako ne nek se onda hvata noge.
Samo pitanje za ljude koji su uz upravu,i koji pisu : bravo Sabra,bravo rumeni,hapsi narkomane udri ih,(to je vase misljenje i imate pravo na to)
Kako to da mozete prizivati policiju da bije i hapsi ljude koji isto kao vi navijaju za Sarajevo i isto kao vi zele jako i uspjesno Sarajevo ?
Onomad ste bili protiv uprave,tjerali ste Dina i kompaniju,a ovi sad rade isto sto i Dino i kompanija,Sami sto je Dino dok je bio korektan puno toga dobrog uradio za Sarajevo,kako to da sada podrzavate ovu upravu ?
Uprava napolje !!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Glupane,niko ti nije rekao da se ne pitas nista.ledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:41Glupi ljudi jel? **** ti glupan znas vec koga! Ok?Denchi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:38ovo je strašno kako glupi ljudi samo ponavljaju SUKOB SUKOB SUKOB, zašto te boli klinac? jesu tvoje pare otišle? ti dao pare? shvati da ne plaćaš ti ništa niti upravljaš ičim hajvanu jedan, protestuj milion godina ako hoćeš opet će NAM kako on hoće....debil se uvalio, izvoli uvali se i ti i zajebi i ti NAMa.....ledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:27@paulus ti drug nisi dobar Bogami, pa nije ni dodikova drzava ni bakirova, pa ko dobija tendere? A to se zove sukob interesa
Cekaj jel to Jahicevo Sarajevo??? Shvati bolan da taj covjek koji je u upravi naseg kluba uradio sukob interesa, i s tim dokazao da ga zanima samo njegova pozicija u zivotu, sto se te pare nisu preusmjerile u jeftinije neke marke auta ili igrace? Nego je debil dosao dosao na upravni i predlozio da od "naših" (Sarajeva) para kupi auta iz svoje firme. Ti ko dijete jbt.
Uostalom vjerovatno ima tu i nasih para od karata, clanskih, dresova...
Sta mi sad navijamo za Nama i boli nas qrac za Sarajevom ko ce biti trener koga ce dovoditi, jel glupane? Jel Nam to nama đaba daje da gledamo? Hocemo li kupovati clanske?
To štrumfici i zele da cuju i pricas kao i oni, kupio nas jel Nam i mi se vise nista ne pitamo??? Jel glupko?
Ne navijamo mi za Nama,vec nemamo problem da sa klupe ode osoba koja je njodgovornija za najvece blamaze naseg kluba u posljednje vrijeme.
Razumijes li da ovo nije nacin borbe protiv uprave ako to zelite?
Razumijes li da ovako neces privuci investitore,sponzore,trenere,igrace?
Drzite plakate "Qurvo" i trazite sastanak?
Sto ste niste borili protiv uprave prije nego sto je trener otjeran kad vam apsolutno nista nije kako treba?
Ko vam je alternativa za ovu upravu? Mozda legende kluba koje nisu qurcem mrdnule kada smo bili u najgoroj situaciji.
Hebem ja te "legende" kluba,zajedno sa ovom zadnjom
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
oj srećo moja đe si bio prije 7 godina, pa mogo si nas pogurat ba
sreća platio kartu i sad hoće da odlučuje o trošenju unutar kluba
neda tebe Dencho nikom bola
ajoooooj

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Husref je dobio otkaz zbog lose igre i dva teska poraza. U gradskom derbiju a ne jer je drugi hi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zbog ovakvih narkomana koji su se okupili nama nema napretka. Para i para su izbili iz kase kluba svojim divljanjem bakljama. Mrs vise i vas je pun qurac
Ovako se ne voli Klub husrefe. Podijelio si navijace svojim placipickastim ponasanje. Nije tebi Klub na prvom mjestu, samo dobro manipulises ovima sa sjeverne tribine koji su kompas davno izgubili. I da se razumijemo, moglo se rastati sa husrefom na ljepsi nacin, ali ovo sto on radi poslije otkaza, trcanje od televizije do televizije i cmizdrenje, narusava samo Klub. Srozaj Klub, zadovolji svoj ego. I niko ne uzima tituel i pobjede i statistiku i sve ostalo sto si postigao, ali osvrsni se malo oko sebe, ponizen si dva derbija, igra nikakva, problema u ekipi milion, izgubio si svlacionicu, trebao si sam ponuditi mandat, da imas trun samokriticnosti...
Sine od nasih para mi ne bi mogli ni igrace platit , pogledaj izvjestaj koliko je klub u minusu sto ce naravno Nam namiriti i Nam je platio auta nije Sarajevo ni ti ni ja ni nasih par hiljada clanskih sto ne moze pokrit dvije plate Oremusa, na cemu su ovi ljudi cuj njihove pare. Znate li vi sta je privatni klub i vecinski vlasnik. Vi ste navijaci ne dionicariledesma je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:44To su pare od mog Sarajeva! Od nasih karata, od naseg izlaska u evropu, od nasih clanskih!! To nisu Jahiceve pare i nemamo para za luksuz!!! Ja navijam za Sarajevo a ne za Nama i sta Nam kaze!!Zip je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:39Kome bolan objasnjavas.... Vidis da je slijep.paulus je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:36
A boze dragi u kapitalizmu razumi u kapitalizmu i dogovoru privatnih lica sa njihovim parama nema sukoba interesa . Sukob interesa je kad namjestis svoje proizvode da kupis paramakoje nisu privatne koje ne pripadaju jednoj osobi , vec opstini kasi kluba koja nije privatna itd. Kako ne kontas odje je predlozio neko tu ideju Namu da kupi od rumenog auta za klub i Namu se svidjelo i to uradio . TO NIJE SUKOB INTERESA
On da ima firmu i zeli kupiti vozila(a brat mu drzi autosalon) on ce garant otici negdje drugo i reci bratu, vidi to je sukob interesa. Sto bi ja kod tebe uzeo![]()
![]()
Ovo ti je dokaz da lik pise onako kako muse kaze, a da ne razmisli sekundu jednu sta pise....
6 mjeseci ga ker tjera. Kome prosipas maglu?
Cub zbog 2 poraza od kona

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Koliko puta se treba reći da nema nikakve veze sa Namom nego sa ljudima koji "vode" posao ovdje. Odavno se spominje koliko su nesposobni, i vi ste svi Sabrinu tjerali. Ovo je jednostavno tačka koju su sami stavili.paulus je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:49Ja fakat ne znam sta vi hocete sad , kako vam nista nije smetalo dok vam Hus nije dobio zasluzen otkaz prema koliko ja mogu upratit vecini ljudi koje vole Sarajevo, odjednom buna jebote. Ja sam mislio da me nista ne moze vise iznenadit ovdje all evo vidis , i onda kad neko kaze kako ovi nacionalisti vladaju 20 godina slicnim receptom. Ljudi fino kazu uradili smo to u dogovoru sa VLASNIKOM , ONAJ KOJI PLACA SVE DA BI KLUB NAPREDOVAO. Da nema tog Tana i Nama ne bi bilo ni duple ni mnogo ozbiljnjijeg Sarajeva i vi njemu sad rat objavljujete , covjeku koji je krhno milioone i koji ko zna sta ima planirano i koji lako moze dic ruke od svega , pa cemo ko Celik onako od tekme do tekmebroj6 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:40Pa taj Jahić i Sabrina će ti prije otjerati investitora nego mi. Šta misliš neće Nam nekad shvatiti šta mu rade i kako investicije koje daje isparavaju. Trpit će minus koji mu prave svake godine jel. Hoćeš jako Sarajevo, šta misliš da neko jedva čeka svake godine milione ni u šta davatiDenchi je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:38
ovo je strašno kako glupi ljudi samo ponavljaju SUKOB SUKOB SUKOB, zašto te boli klinac? jesu tvoje pare otišle? ti dao pare? shvati da ne plaćaš ti ništa niti upravljaš ičim hajvanu jedan, protestuj milion godina ako hoćeš opet će NAM kako on hoće....debil se uvalio, izvoli uvali se i ti i zajebi i ti NAMa.....
pa sto nije progovorio ranije dok je bio na klupi ako ga je tjerao
sazvao press i rekao sve sto mu je na srcu
ps:vidi se da se Husref druzi i uci od Amara ovako je i on podjelio navijace i manipulisao njima
sazvao press i rekao sve sto mu je na srcu
ps:vidi se da se Husref druzi i uci od Amara ovako je i on podjelio navijace i manipulisao njima
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 04 dec 2019, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Što se vratio u Sarajevo majstore? Mislim na 1990. a ne ovo nekoliko puta kao trenerrobertkosar je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:43Sta ti pricas upravu je covjek sto posto nije se ni slavlje stisalo u Sarajevu a on je vec bio kod srbadije u beograduI znas zbog cega je ta przo klizno kupili mu cigani stan u Sarajevu. Jeli ti treba jos koji info za to vrijeme pitaj ali bez uvreda
![]()
Nevjerovatno , zamisli navijaci Chelsija odu Abramovicu ovako , covjek skrsio bogastvo. Tako je i Nam i Tan za nase uslove dao velike pare al niko to ne postuje , Husref uze pored plata jos 200000 miilja covjek ga samo ljepim rjecima pocastio i isplatio i ne valja ccovjek sto oce da napreduje Sarajevo .
Definitivno se ne moze s vama raspravljati, dobro eto nije moj klub, nismo mi dali ni marke u klub, neki drugi debili kisnu na utakmicama gore, ne trebamo se mi nista pitati nikad!Samo vi smijete zahtjevati da se smjeni trener i sta ce se raditi u klubu. Mi to ne smijemo jer dobijemo odgovor kupis uloge i budes vlasnik, digni kredit pa kupi, boli te qrac sta Nam kupuje, a vi smijete reci kad vam ne pase trener. Aferim! Nemam vise živaca na ovom forumu, mozda i vjerovatno moj posljednji post ikad
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tacno i ja sad mislim zato sto suti i gleda sve ovo da je ciljano i namjerno sve uradio. On voli klub, pa gdje si sad da smiris ovo a on je ovo nahajco do kraja19FKS46 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:55Ovako se ne voli Klub husrefe. Podijelio si navijace svojim placipickastim ponasanje. Nije tebi Klub na prvom mjestu, samo dobro manipulises ovima sa sjeverne tribine koji su kompas davno izgubili. I da se razumijemo, moglo se rastati sa husrefom na ljepsi nacin, ali ovo sto on radi poslije otkaza, trcanje od televizije do televizije i cmizdrenje, narusava samo Klub. Srozaj Klub, zadovolji svoj ego. I niko ne uzima tituel i pobjede i statistiku i sve ostalo sto si postigao, ali osvrsni se malo oko sebe, ponizen si dva derbija, igra nikakva, problema u ekipi milion, izgubio si svlacionicu, trebao si sam ponuditi mandat, da imas trun samokriticnosti...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], supervizor i 33 gosta.