FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 04 dec 2019, 18:23

Sabinho je napisao/la:
04 dec 2019, 18:19
E jbga. Ne mozemo mi dvije dobre sezone spojiti da ga yebes.
Sami sebi skacemo u stomak Bogami, dok je Husref bio trener ovdje se svako kolo navijalo da dobije otkaz, umjesto da smo svi stali uz Sarajevo i igrače! Jel tako bilo?

Ja cu sutra podrzati bilo kojeg trenera, ne bude li titule u maju vozdra ba!

Nadam se da cemo iz ovoga izaci jaci!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 18:23

broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:10
Kakvi lažni navijači i likovi stoje iza pojedinih nickova, čitav forum treba zaključati. Pogledajte snimke sa protesta i ne oslađujte se, ne znam kako vam uopće pada na pamet neke sarkastične komentare bacati u ovakvim trenucima. Na protestima je bilo i bivših igrača i velikih ljudi poput Zeke Turkovića. I još jednom samo je potrebno da se shvati da otkaz Husrefu nije problem, način na koji je došlo do toga je problem. Alibi koji uprava želi sebi sa ovim je problem. Poslovanje je problem.
Sad dobar Zeka a kad se pljuvo jer sabotira i prica protiv kluba tad nikom nista? Ajde da ne imenujem neke likove sa ovog skupa nema smisla nedaj boze da smo svi takvi i u toj grupi samo naprijed srusite nestp sto nema pptrebe da se rusi dobar ste primjer za investitora ili investitore a sve bez nekog velikog razloga,nit vam sta brane,nit vas diraju nit su zadnji na tabeli

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 dec 2019, 18:23

UPRAVA NAPOLJE.
**** TI MATER RUMENI
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 18:23

ledesma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 18:06
Znaci Husref Laze kaad kaze da ga nisu bojkotovali?
Pa vjerovatno ne vjeruje da bi to mogli uraditi, ali ono sto su igrali i kako su igrali je sramota, nemoguce da Rahmanovic sad igra ovako a prosle godine grizo.

Malo je sto im je psovao, ja bi ih na sebilju povješo nakon derbija i zalaganja!!!
Mozda su nespremni? Posto sam igrao fudbal, najgori igraci su nespremni. A u nas cijela ekipa do poluvremena na skrge dise
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 18:24

Njima je tesko shvatiti da mnogi ne misle kao oni. I onda to shvataju kao provokaciju, i da si placenik uprave :lol:

Kad god je losa situacija, oni potegnu Seate :lol: najjaca stvar koju je klub mogao uraditi. Biti prvi koji svom fudbaleru da auto na koristenje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 18:25

NOVABH će tužiti organizatora "mirnih" protesta UNFKS
samo da znate, i spremite keš
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 18:26

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 18:17
VratiloSeZlo je napisao/la:
04 dec 2019, 18:03

Ti navijas kako ti se kaze,sta ko god je u upravi pa majmune mi i navijamo za Sarajevo ali bitno je ko je u upravi i sta radi,sto smo Baljka tjerali bolji bi posao radio od ovih ruku dajem da je imao sponzora ko ovi ,oces se ti i pantelija u subotu pojaviti u ugleviku sumnjam,i ti osporavas nasu ljubav prema klubu,a ti ces tu subotu provesti kao i svaku drugu ovde tupeci zube na koga sada drvlje prosipati kada lose krene ,na tu neku novu neznalicu koju odavno planiraju ,niko nikad nije ovde odgovorio za sta valentin ilijevski prima veliku platu ,za nerad za bolikurac,a zapeli ste bili o trenerovoj plati ,donio duplu ,prvo mjesto djelimo otjeraju ga kao kera,sta je ilijevski uradio za svoj mandat ,koje sponzore je doveo osim messera kad je prozvan bio da je sponzor zelji a ne nama ?????
Sta je uradio rumeni ker osim muljaze sa autima ????? I podmetanja noge i pravljenja svega do cega je danas doslo ?
A lgbt tuke nisu vrijedne pomena zbog sebe su tu svoje promocije i enormno visoke plate za nerad, jaci marketing ima javor iz srbije nego FK Sarajevo,zasto ????
valentin i svi ostali odgovaraju onom ko im daje platu a ne ulici , legendo....

zašto te zaboli koliko kradu ako kradu, od NAMa kradu on će ih likvidirat katanom ako dođe dootle buraz....zašto mislite da je lik koji je multimilioner levat a ljudi s ulice pametniji od njega??? jel mislite da mu mogu pobjeć s ove kugle ako mu klepe neku cifru da ih on ne može naći svojim ljudima i sredstvima? jel mislite da on ne može poslati svog nekog da ga nađe u makarskoj na plaži da ga papučom našamara?

zašto vas interesuje dalje od terena? šta mogu odnijet? kancelarije?

što pušite priče likova sa 4 osnovne?
Jel te likovi sa 4 osnovne tjeraju da od prosle zimske pauze pljujes Husrefa ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 dec 2019, 18:27

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 18:25
pa ce kmecati da im se pomogne da plate kaznu
batice sami pali sami se ubili
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 dec 2019, 18:27

@paulus ti drug nisi dobar Bogami, pa nije ni dodikova drzava ni bakirova, pa ko dobija tendere? A to se zove sukob interesa

Cekaj jel to Jahicevo Sarajevo??? Shvati bolan da taj covjek koji je u upravi naseg kluba uradio sukob interesa, i s tim dokazao da ga zanima samo njegova pozicija u zivotu, sto se te pare nisu preusmjerile u jeftinije neke marke auta ili igrace? Nego je debil dosao dosao na upravni i predlozio da od "naših" (Sarajeva) para kupi auta iz svoje firme. Ti ko dijete jbt.

Uostalom vjerovatno ima tu i nasih para od karata, clanskih, dresova...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 18:27

benko21 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:20
slika
toliko...
E stvarno haos napravise, sjebase skroz ionako poljuljanu atmosferu , Gdje Husref da spasi klub , gdje ta ljubav , da sprjeci probleme u klubu , zaustavi ovo i pozeli srecu novom treneru. On prica kako mu neko nes ne moze oduzet , bas planski dize tenzije i gdje ta ljubav sad , totalno sam razocaran u 20 i nes godina koliko pratim Sarajevo niko nikad se nije dizao iznad kluba. Nekad smo jedva prezivljavali pa nije bilo ovakog pritiska i protesta od Hordi al to je bilo nekad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 dec 2019, 18:28

Kakvi su ovo uhljupi traze da im se sabrina obrati a napred istakli parolu "sabro kurvo stara" i tko ce se obratit nekulturnim seljacima.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 dec 2019, 18:29

Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 18:23
ledesma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 18:06
Znaci Husref Laze kaad kaze da ga nisu bojkotovali?
Pa vjerovatno ne vjeruje da bi to mogli uraditi, ali ono sto su igrali i kako su igrali je sramota, nemoguce da Rahmanovic sad igra ovako a prosle godine grizo.

Malo je sto im je psovao, ja bi ih na sebilju povješo nakon derbija i zalaganja!!!
Mozda su nespremni? Posto sam igrao fudbal, najgori igraci su nespremni. A u nas cijela ekipa do poluvremena na skrge dise
Slazem se da su nespremni, to je ocito. Al brate derbi je, nisu potrcali kako treba ni u prvom poluvremenu. Jel tako bilo?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 18:30

simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 18:26

Jel te likovi sa 4 osnovne tjeraju da od prosle zimske pauze pljujes Husrefa ?
ne kralju to je moje mišljenje, ja smatram da loše igramo i ne koristimo igrače kako treba...i smatram da ima boljih, modernijih i trenera koji su bolji za ekipu, imaju bolji nastup i pristup i profesionalniji odnos posebno prema Akademcima koji čine skoro pola kadra

boli me za sve ostalo jer je to NAMova odluka šta će i kako će može 12 majmuna ako hoće u upravu stavit...platio je za to pravo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 04 dec 2019, 18:30

zagor1987 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:23
broj6 je napisao/la:
Kakvi lažni navijači i likovi stoje iza pojedinih nickova, čitav forum treba zaključati. Pogledajte snimke sa protesta i ne oslađujte se, ne znam kako vam uopće pada na pamet neke sarkastične komentare bacati u ovakvim trenucima. Na protestima je bilo i bivših igrača i velikih ljudi poput Zeke Turkovića. I još jednom samo je potrebno da se shvati da otkaz Husrefu nije problem, način na koji je došlo do toga je problem. Alibi koji uprava želi sebi sa ovim je problem. Poslovanje je problem.
Sad dobar Zeka a kad se pljuvo jer sabotira i prica protiv kluba tad nikom nista? Ajde da ne imenujem neke likove sa ovog skupa nema smisla nedaj boze da smo svi takvi i u toj grupi samo naprijed srusite nestp sto nema pptrebe da se rusi dobar ste primjer za investitora ili investitore a sve bez nekog velikog razloga,nit vam sta brane,nit vas diraju nit su zadnji na tabeli
I oni su odličan primjer za trenere. Koga će sad oni privući nakon ovakvog otkaza? To koji smo na tabeli nema nikakve veze sa njima. Sportski segment niko spomenuo nije, ni igrače ni trenere, ni pomoćnike. Ako ti je samopromocija Sabrine i mazanje očiju već drugu godinu o nekom stadionu dobar primjer upravljanja, povedi ih kući.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 dec 2019, 18:31

Nije im smetala uprava kada su nas meljovci trpali na Grbavici i na Kosevu. Tada se sutilo.
Sada najodgovorniji za te blamaze dobije nogu i "Uprava napolje" Bas cudno.
Ovakvim ponasanjem samo vise stetite klubu,kao sto ste to uostalom i do sada cesto radili.
To nije ljubav prema klubu, vjerojatno je nesto drugo.
Husrefu svaka cast za sve sto je uradio za Sarajevo ali on je ogranicen trener koji je svjestan da mimo klupe Sarajeva nikad nece ostvariti trenersku karijeru iz gore pomenutih razloga.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 04 dec 2019, 18:31

:puke:
Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 18:17
VratiloSeZlo je napisao/la:
04 dec 2019, 18:03

Ti navijas kako ti se kaze,sta ko god je u upravi pa majmune mi i navijamo za Sarajevo ali bitno je ko je u upravi i sta radi,sto smo Baljka tjerali bolji bi posao radio od ovih ruku dajem da je imao sponzora ko ovi ,oces se ti i pantelija u subotu pojaviti u ugleviku sumnjam,i ti osporavas nasu ljubav prema klubu,a ti ces tu subotu provesti kao i svaku drugu ovde tupeci zube na koga sada drvlje prosipati kada lose krene ,na tu neku novu neznalicu koju odavno planiraju ,niko nikad nije ovde odgovorio za sta valentin ilijevski prima veliku platu ,za nerad za bolikurac,a zapeli ste bili o trenerovoj plati ,donio duplu ,prvo mjesto djelimo otjeraju ga kao kera,sta je ilijevski uradio za svoj mandat ,koje sponzore je doveo osim messera kad je prozvan bio da je sponzor zelji a ne nama ?????
Sta je uradio rumeni ker osim muljaze sa autima ????? I podmetanja noge i pravljenja svega do cega je danas doslo ?
A lgbt tuke nisu vrijedne pomena zbog sebe su tu svoje promocije i enormno visoke plate za nerad, jaci marketing ima javor iz srbije nego FK Sarajevo,zasto ????
valentin i svi ostali odgovaraju onom ko im daje platu a ne ulici , legendo....

zašto te zaboli koliko kradu ako kradu, od NAMa kradu on će ih likvidirat katanom ako dođe dootle buraz....zašto mislite da je lik koji je multimilioner levat a ljudi s ulice pametniji od njega??? jel mislite da mu mogu pobjeć s ove kugle ako mu klepe neku cifru da ih on ne može naći svojim ljudima i sredstvima? jel mislite da on ne može poslati svog nekog da ga nađe u makarskoj na plaži da ga papučom našamara?

zašto vas interesuje dalje od terena? šta mogu odnijet? kancelarije?

što pušite priče likova sa 4 osnovne?
Gnjido,drugacije te ne mogu nazvati
Sta su radili dino i co od para tana zar je on glup da ga levate jedan elvir dino itd
I sa time pada ti prica u vodu ,sta neka kradu ne kradu tebi ,mozda i ti imas koriti,evo da se nadjemo ja i ti i da vidimo ko je husrefoljubac ko lize bulje upravi ko radi u klubu ,ko ima kapaciteta da prica o FkS o ljubqvi i gostovanjima e tek tada cu se uvjeriti ,ako budes htjeo kad god javi
A do tada sarkasticno ismijavaj tribinu skriven ,a vjerujem da bi petnestogodisnjaci oni kako kazes cuske ti djelili ..

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 dec 2019, 18:31

benko21 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:27
Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 18:25
pa ce kmecati da im se pomogne da plate kaznu
batice sami pali sami se ubili
Kmeeeee
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 18:32

Ponizenje. Nadam se da Nam kad vidi ovo necee uzeti olovku i prekriziti svee. Aferim momci, kad nam ode, Husref neka spasava klub ko 2012 sto je spasio potpisom rerprograma. Ups. Nije htio da potpise
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 18:34

Husrefe, sto si pobjegao u CZ kada su te ljudi u Sarajevu cekali na potpisu novog ugovora?
Jel to bilo ljudski od tebe ?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 18:36

ledesma je napisao/la:
04 dec 2019, 18:27
@paulus ti drug nisi dobar Bogami, pa nije ni dodikova drzava ni bakirova, pa ko dobija tendere? A to se zove sukob interesa

Cekaj jel to Jahicevo Sarajevo??? Shvati bolan da taj covjek koji je u upravi naseg kluba uradio sukob interesa, i s tim dokazao da ga zanima samo njegova pozicija u zivotu, sto se te pare nisu preusmjerile u jeftinije neke marke auta ili igrace? Nego je debil dosao dosao na upravni i predlozio da od "naših" (Sarajeva) para kupi auta iz svoje firme. Ti ko dijete jbt.

Uostalom vjerovatno ima tu i nasih para od karata, clanskih, dresova...
A boze dragi u kapitalizmu razumi u kapitalizmu i dogovoru privatnih lica sa njihovim parama nema sukoba interesa . Sukob interesa je kad namjestis svoje proizvode da kupis paramakoje nisu privatne koje ne pripadaju jednoj osobi , vec opstini kasi kluba koja nije privatna itd. Kako ne kontas odje je predlozio neko tu ideju Namu da kupi od rumenog auta za klub i Namu se svidjelo i to uradio . TO NIJE SUKOB INTERESA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, HordasDolacMalta i 60 gostiju.