PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Slazem se i ja sa Simijem se uvijek moglo lijepo diskutovati i normalno prepucavati

Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 04 dec 2019, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ih trebamo sve zajedno pregazit onim autima sa potpisom..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ako dopustite da vas pijandura/kurvetina sabina nastavi zayebavati u buducnosti onda ste stvarno dno dna kitari
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Tako je! Istinu na vidjelo! MASKE PADAJU!
BIVŠI FUDBALER SARAJEVA SASVIM OTVORENO: Musemićeva najveća greška je što je vjerovao ovoj Upravi
Jedna stvar je tužna. To je da ga se smijeni kada dijeli prvo mjesto sa Željom. To je velika greška Uprave. Čovjek dijeli prvo mjesto i to se mora poštovati. Čitav ovaj period od šest mjeseci je bio jako turbulentan. I ja sam počeo pripreme sa ekipom, kasnile su tri plate. Tu su počeli svi problemi koji su nastavljeni tokom sezone velikim brojem povreda, nedostatkom kvalitetnog kondicionog trenera. To su sve greške Uprave. Husref je na kraju platio cijenu trenera. Nisam iznenađen jer sam očekivao da Musemić dobije otkaz nakon utakmice sa Slobodom, jer ova igra koju Sarajevu igra ne odgovara sadašnjem igračkom kadru. Saradnja sa Musemićem je bila korektna, bilo je i nekih trzavica, ali nije lako raditi sa 25 igrača. Većinom smo imali korektnu saradnju, bilo je poštovanja sa moje strane prema njemu kao šefu i starijem čovjeku – kaže nam Halilović.
Otkrio je i da je morao otići sa Koševa.
– Pa morao sam otići. Niko meni nije ništa konkretno rekao. Sportski direktor mi je rekao da me Musemić ne želi, Musemić mi je rekao da me klub ne želi. I tako se vrtila priča. Na kraju sam otišao. Nalazim se u Spartaku. Lijepo mi je ovdje. Igram standardno, zadovoljan sam. Imamo u ekipi još tri momka sa prostora bivše Jugoslavije i sa njima se najviše družim. – istakao je Halilović.
Halilović smatra da je najveća greška Husrefa Musemića što je vjerovao ovoj Upravi.
– Najveća Musemićeva greška je što je vjerovao ovoj Upravi. Kada nije bilo plata, kada se kasnilo sa isplatama, njegova greška je što nije izašao u javnost i zaštitio igrače, što je vjerovao ovoj Upravi – rekao je na kraju razgovora za **** Emir Halilović.
BIVŠI FUDBALER SARAJEVA SASVIM OTVORENO: Musemićeva najveća greška je što je vjerovao ovoj Upravi
Jedna stvar je tužna. To je da ga se smijeni kada dijeli prvo mjesto sa Željom. To je velika greška Uprave. Čovjek dijeli prvo mjesto i to se mora poštovati. Čitav ovaj period od šest mjeseci je bio jako turbulentan. I ja sam počeo pripreme sa ekipom, kasnile su tri plate. Tu su počeli svi problemi koji su nastavljeni tokom sezone velikim brojem povreda, nedostatkom kvalitetnog kondicionog trenera. To su sve greške Uprave. Husref je na kraju platio cijenu trenera. Nisam iznenađen jer sam očekivao da Musemić dobije otkaz nakon utakmice sa Slobodom, jer ova igra koju Sarajevu igra ne odgovara sadašnjem igračkom kadru. Saradnja sa Musemićem je bila korektna, bilo je i nekih trzavica, ali nije lako raditi sa 25 igrača. Većinom smo imali korektnu saradnju, bilo je poštovanja sa moje strane prema njemu kao šefu i starijem čovjeku – kaže nam Halilović.
Otkrio je i da je morao otići sa Koševa.
– Pa morao sam otići. Niko meni nije ništa konkretno rekao. Sportski direktor mi je rekao da me Musemić ne želi, Musemić mi je rekao da me klub ne želi. I tako se vrtila priča. Na kraju sam otišao. Nalazim se u Spartaku. Lijepo mi je ovdje. Igram standardno, zadovoljan sam. Imamo u ekipi još tri momka sa prostora bivše Jugoslavije i sa njima se najviše družim. – istakao je Halilović.
Halilović smatra da je najveća greška Husrefa Musemića što je vjerovao ovoj Upravi.
– Najveća Musemićeva greška je što je vjerovao ovoj Upravi. Kada nije bilo plata, kada se kasnilo sa isplatama, njegova greška je što nije izašao u javnost i zaštitio igrače, što je vjerovao ovoj Upravi – rekao je na kraju razgovora za **** Emir Halilović.
Zadnja izmjena: Blagoje, dana/u 04 dec 2019, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Tacno mi zao da vam kvarim veselje..

Ja bih vas ujedo do kraja zivota za ovo, posteno..

Divan smo vam odgovor dali ako vas pitamo sta je sa Maticem...
Stid me pravo, sta da ti kazem..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Treba malo biti i realan imali smo i mi Zeljovci itekakvih ispada,krahova sa direktorima Gredicima,Cenanima ..itd
,mijenjaje trenera ko carapa pa kad mislis ne moze gore dodje poraz za porazom sve je to bolno bilo,evo sada kada se sjetim lose mi bude hahah

Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 04 dec 2019, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Istina ali ovi su cak i nas prevazisliSoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:00Treba malo biti i realan imali smo i mi Zeljovci itekakvih ispada,krahova sa direktorima Gredicima,Cenanima ..itd,mijenjaje trenera ko carapa pa kad mislis ne moze gore dodje poraz za porazom sve je to bolno bilo,evo sada kada se sjetim lose mi bude hahah
Digli citav region na noge,svi podrzavaju husrefa
Navijaci odluce napravit proteste i pola sata prije otkazu sastanak,koji bezobrazluk kruh te hranio

Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 04 dec 2019, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Što bi reko Osman Cicvara,
protestuj kod kuće kolko hoćeš.
protestuj kod kuće kolko hoćeš.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ma ovo je klasicna pljacka Nama, veze on nema gdje je dosao..SoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:00Treba malo biti i realan imali smo i mi Zeljovci itekakvih ispada,krahova sa direktorima Gredicima,Cenanima ..itd,mijenjaje trenera ko carapa pad kad mislis ne moze gore dodje poraz za porazom sve je to bolno bilo,evo sada kada se sjetim lose mi bude hahah
Da je ostao Husref mozda bi potpisali 1-2 igraca na pauzi, ovako se sve mijenja..
Ne ide ba da ljudi za Novu godinu nemaju para, ovako su sebi napravili bezbroj novih mogucnosti...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.