FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TupacShakur
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TupacShakur » 04 dec 2019, 15:19

Pozdrav svim Željovcima :D

Samo jedno pitanje, za vikend sam u Sarajevu pa dolazim na tekmu. S obzirom na to da podržavam Velež, vjerujem da vas ima koji ste na izvoru informacija, zanima me da li mogu ući na dio predviđen za goste ili to mogu samo ako bih organizovano došao iz Mostara?

Ako je ovo drugo slučaj pohodit ću sjever ili istok, ali se i ponašati u skladu sa domaćom publikom naravno :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 dec 2019, 15:22

Navijači Sarajeva počeli polako izlaziti iz kuća
Sarajevski derbi je proteklog vikenda ponovo završen na sramotu FK Sarajevo, gdje su na domaćem terenu izgubili s dva gola razlike. Nakon sramotnih 5:0 na Grbavici, Sarajevo je povelo na Koševu, ali su uspjeli da prime tri pogotka, te tako kompletirati svoju sramotu za ovu sezonu. Tek jutros su navijači počeli polako izlaziti iz svojih domova.

“Od vikenda nisam mrdnuo nigdje. Iako živim na Vratniku, gdje realno 99% posto ljudi navija za Sarajevo, ipak nisam smio ni do granapa od stida. Uzeo sam na poslu nekoliko dana bolovanja, lagao da sam dobio gripu, kako se ne bi brukao po gradu i bio izložen provokacijama. Danas sam prvi put izašao do granapa da kupim hljeb, jer zamalo nisam umro od gladi. Vidim da se situacija polako zaboravlja, doduše ne znam kako je u ostatku grada. Na Vratniku danima niste mogli vidjeti mačku na ulici, prozori su zatvoreni, a roletne i zavjese navučene. Nisam palio ni Facebook nekoliko dana, mogu misliti šta će da me dočeka kada se konektujem, nisam još spreman psihički za to. Mogu misliti kako je raji u naseljima gdje je pola-pola po pitanju navijača”, kaže Nedžad Top.

Situacija nije ništa bolja ni u naseljima Koševsko Brdo i Koševo, gdje je u ponedjeljak proglašen kao dan žalosti.

“Ovdje ništa nije radilo jučer. Danas ljudi polako počinju izlaziti na ulice, ali bez pretjeranog zadržavanja. Postoji jedna grupa navijača Želje na Jezeru. Rizikujemo da ih sretnemo i da nas operu na ruke. Malo je ova priča oko ostavke Husrefa Musemića skrenula pažnju sa sramote, ali opet nedovoljno. Ja lično sam danas prvu put pojeo nešto konkretno. Da prostite od tolikog nerviranja sam imao problema sa stomakom tako da sam samo jeo supe i dvopek. Strašno šta su nam počinili”, kaže očevidac Nermin Bengalka.

Rijetki navijači Sarajeva koji igrom slučaja žive na Grbavici i u Hrasnom, još uvijek nisu pokazali znakove živote. Jedan navijač Želje nam je rekao da je primijetio komšiju kako je sinoć upalio svjetlo na kratko, ali mu je odmah simbolično pokucao tri puta na vrata, nakon čega je čuo jecaj, te zvuk šaltera koji je ponovo zavio prostoriju u tamu.
satro.info
:urnebes: :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 dec 2019, 15:42

gledam sad slike sa treninga i svi nasmijani, osim Asima Zeca. dečko je fakat u nekom svom filmu
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 dec 2019, 15:49

lijevapolutka je napisao/la:
04 dec 2019, 15:42
gledam sad slike sa treninga i svi nasmijani, osim Asima Zeca. dečko je fakat u nekom svom filmu
Mislim da će se stručni štab zahvaliti Asimu, ne vjerujem da će ostati. Vidim i Dženan Osmanović se vratio.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 04 dec 2019, 15:56

braco je napisao/la:
04 dec 2019, 15:49
lijevapolutka je napisao/la:
04 dec 2019, 15:42
Mislim da će se stručni štab zahvaliti Asimu, ne vjerujem da će ostati. Vidim i Dženan Osmanović se vratio.
i Osmanović je za derbi bio na Jugu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 04 dec 2019, 15:59

TupacShakur je napisao/la:
04 dec 2019, 15:19

Samo jedno pitanje, za vikend sam u Sarajevu pa dolazim na tekmu. S obzirom na to da podržavam Velež, vjerujem da vas ima koji ste na izvoru informacija, zanima me da li mogu ući na dio predviđen za goste ili to mogu samo ako bih organizovano došao iz Mostara?

Ako je ovo drugo slučaj pohodit ću sjever ili istok, ali se i ponašati u skladu sa domaćom publikom naravno :D
Prvo avatar pa cemo dalje razgovarati :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 dec 2019, 16:10

Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
manijakKladusa je napisao/la:
04 dec 2019, 11:09
Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bod
Za kantu naravno :urnebes: wtf
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 dec 2019, 16:12

Nek ti ovi iz Sarajeva ja nisam Sarajlija objasne a ja cu ti jedno rec ako budes na istoku ili sjeveru ako date go slavi gol slobodno ljudi smo nismo pitari
mosa lošmi stićko tit-ula!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 dec 2019, 16:25

Mozes doci bez problema na dio predviđen za goste, samo objasnis MUPovcima da si navijac Veleza na dijelu izmedju istoka i sjevera, ako se odlucis za neku od domacih tribina nemas frke(sem juga), evo ja imam havera koji je Velezovac ali studira ovdje na FIN-u pa ce sa mnom na sjever....

I slobodno slavi golove, nece ti niko nista...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 dec 2019, 16:26

MocMahale444 je napisao/la:
04 dec 2019, 16:10
Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bod
Sigurno ga iritira podrška Bogiju.:(
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 dec 2019, 16:29

Novo u ponudi :cool:

slika

Vakat mi je na proteste s pitarima i partizanima, čujemo se kasnije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 dec 2019, 16:30

kolezeljovac je napisao/la:
04 dec 2019, 16:25

Mozes doci bez problema na dio predviđen za goste, samo objasnis MUPovcima da si navijac Veleza na dijelu izmedju istoka i sjevera, ako se odlucis za neku od domacih tribina nemas frke(sem juga), evo ja imam havera koji je Velezovac ali studira ovdje na FIN-u pa ce sa mnom na sjever....

Kakve golove :urnebes: :urnebes:
braco je napisao/la:
04 dec 2019, 16:29
Novo u ponudi :cool:

slika

Vakat mi je na proteste s pitarima i partizanima, čujemo se kasnije
Strahota :o
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 04 dec 2019, 16:31

Samo na nasim tribinama gostujuci navijaci mogu uci najnormalnije i bez ikakvih problema proslaviti gol. To je za pohvalu, al vala treba nekad razmisliti i kome pustamo da nam slavi pred nosom. Ko je u Mostaru bio na onoj njihovoj istocnoj tribini (ili koja je vec), zna kako smo mi docekani. Njima na obraz, a mi cemo pregristi jezik pa precutati, ako ga zabijete.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 04 dec 2019, 16:31

kolezeljovac je napisao/la:
04 dec 2019, 16:25

Navlace te vjeruj mi kakve druge tribine, degenek vam se sprema. Jedina ti je opcija u cose sa ostatkom Vrapcicana.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 dec 2019, 16:33

MrkiMedo je napisao/la:
04 dec 2019, 16:31
Samo na nasim tribinama gostujuci navijaci mogu uci najnormalnije i bez ikakvih problema proslaviti gol. To je za pohvalu, al vala treba nekad razmisliti i kome pustamo da nam slavi pred nosom. Ko je u Mostaru bio na onoj njihovoj istocnoj tribini (ili koja je vec), zna kako smo mi docekani. Njima na obraz, a mi cemo pregristi jezik pa precutati, ako ga zabijete.
Ne pretjeruj, ja provocirao cijeli zapad u subotu, slavio golove, tersao... Niko mi nista nije rekao, a pazi to je odmah iznad VIP loze...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 04 dec 2019, 16:33

Nemojte ljudi dijeliti informacije koje ne znate i nekome nešto tvrditi a pogotovo garantovati što ne možete :crazy:

Dobiće 500 karata i niko preko toga neće uću u gostujući sektor, i još navlaciti ga da slobodno slavi gol u gostujucem sektoru nakon svega sto su nama dole psovali i doživjeli, ko da ga namjenski želite poslati na maksilofacijalno
MIHAJLOVIĆ !

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 04 dec 2019, 16:33

MrkiMedo je napisao/la:
04 dec 2019, 16:31
Mrki molim te avatar Mohikanca smo svi ispostovali. Ma nece im niko sutiti nema vise milom sada samo silom

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 dec 2019, 16:34

Ma dođi casual na koju god tribinu (sem juga naravno), ne znam da li će RA biti od početka do kraja utakmice a poznavajući ove utakmice do sad u to sumnjam, pa bi možda bilo teže objasniti da nisi došao s grupom već sam i da se ne vraćaš sa njima a i ne bi pogledao čitavu utakmicu :mrgreen: Samo bez provokacija, za sigurnost ti niko od nas ne garantuje :urnebes:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 dec 2019, 16:35

Ako mogu da zamolim ovo raje sto je ostalo da stavite avatar. Hvala.

Forum cijeli plavo bijeli.

Mi smo Željini Željo je naš!

Linkani avatar, copy, paste, 100x100.

https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 dec 2019, 16:37

Rokoko87 je napisao/la:
04 dec 2019, 16:26
MocMahale444 je napisao/la:
04 dec 2019, 16:10
Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bod
Sigurno ga iritira podrška Bogiju.:(

:rol: Bogijeva faca kad se zaleti na sudiju zbog prekrsaja.
Zasilji se ko olovka.

Nemoj ovog vrapcicana da nagovarate da slobodno ide i slavi gol.
Ima budala i nema sanse da mu mozete garantovati da ce proci dobro. Neces ga nositi na dusi.

@Mohke halali ali taj mi je Havatar peh.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, Napaceni87, seha77 i 92 gosta.