FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ce PLACI CKAPI BITI NA CELU KOLONE ETO IMENE NA PROTESTE
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AngelDiMaria
- Kontakt:
JA samo ocekujem da ce danas sabra, kapiten i hadzic izaci sa konkretnim informacijama i odgovorima, da ne bude kao i ova Namova izjava, ono daj da se malo oglasimo nemojte se sekirati bice sve super, u interesu kluba itd. I nadam se da ce navijaci koji budu tu znati iole kulturno razgovarati.MortemHz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:24Husref Musemić je početkom sedmice dobio otkaz na klupi FK Sarajevo.
Nakon što je Musemić razriješen dužnosti oglasio se i većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam.
“Pozdravljam sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.
Kao što znate nakon derbija odigranog u subotu 30. novembra 2019., klub je donio odluku razrješenja dužnosti šefa stručnog štaba. Riječ je o odluci koja je bila teška za ostale uposlenike ali i za navijače FK Sarajevo. Uprkos svemu, donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak, te je u potpunosti podržavam. Imamo talentovanu i jako dobru momčad. U narednom periodu trebamo se regrutovati i iskoristiti vrijeme koje je pred nama te ispraviti sve pogreške iz prethodnog perioda.
Želio bih se zahvaliti gospodinu Musemiću za sav doprinos koji je ostvario. Ostavio je snažan pečat u klupskoj historiji kao igrač i trener, te će uvijek biti dio kluba. Lično ga iznimno uvažavam i poštujem, te se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati.
Kao jedan od vlasnika većinskih ulagačkih prava FK Sarajevo, uvjeravam sve vas da svako u klubu ima jedan jedini cilj, isti interes a to je da klub nastavi uzlaznom putanjom, te da ostvari što je moguće bolje rezultate.
U svakoj fazi razvoja, klub zahtijeva promjene i ljude koji će ih uspješno realizovati. Zamolio bih vas da vjerujete uposlenicima kluba i mojoj ljubavi prema Bordo klubu.
Samo zajedno možemo doprinijeti dobrobiti kluba", naveo je Nam.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Objasni nam Jahicu kako si kao direktor leasinga prodao 35 vozila klubu u kojem si predsjednik? To je u interesu kluba?
-
- Kontakt:
Tri stvari koje su mi zanimljive u obracanju kluba u vezi ostavke su.
1. Moramo vjerovati u Namovu ljubav prema klubu
2. Da još nemaju ideju za trenera i u narednim sedmicama rjesavat ce to.
3. Jahic kaze pokusat cemo biti europski klub al ne mozemo nista obecati.
Po meni sve magla i nista konkretno kao i dosad .
Jahiću seoska varalice marš u pizzdu maternu! Ti si sljedeci!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tako je to s nama.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:32Čuj 'potrčali da objave'.. Pa ebemu majku da nisu ništa objavili, rekli bi 'izađite miševi', 'ajde lezbe javite se', 'Sjeverna Koreja' itd. Sad kad napišu i plasiraju, onda opet problem kako se ograđuju. Svašta..
@Morto
Ima li ikakve šanse da se prekine više ova tema i ovaj cirkus? Da se okonča više ova drama, muka čitati ove gluposti dva dana.
Svidja mi se ovo Namovo oglašavanje. Precizno i bez petljanja je objasnio šta i kako. Posebno ovaj dio "donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak". Svakome je postalo jasno da s Husrefom više napredovat nećemo i ne mozemo. Vrhunac je došao s duplom krunom i od tada smo već pola godine u slobodnom padu. Reset, naći novi SŠ i od nule.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jahicbordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2019, 14:00Tri stvari koje su mi zanimljive u obracanju kluba u vezi ostavke su.
Teško je obećavati da ćemo sutra postati evropski klub, mi to ne obećavamo. Ali dali smo obećanje da ćemo na tome raditi i ova poslovna odluka se desila na tom tragu"
Ono ne zanima me on al makar ga citiraj tacno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Podrzavam smjenu trenera. Da nije izgubio utakmicu ne bi bio smijenjen, posto je izgubio, ide smjena. 3, dana, 7 dana ili 15 su smijesni rokovi. Izgubis, ides. Nema to veze cesto u kojem to momentu dodje. Trebao je poslije Atalante biti smijenjen...
Problem je uvijek nakon smjene, koga slicnog kvalitetnog privoliti da te vodi i trenira.
Problem je uvijek nakon smjene, koga slicnog kvalitetnog privoliti da te vodi i trenira.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Valjda ce ovo sve na vrijeme stati nije nam u interesu da se sada dizu tenzije jos vise. Valjda pobjeda protiv zvijezde malo smiri tenzije.
You are someone else I am still right here
U svakom slucaju sigurno ima puno vise, nego neke kvazi legendebordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:47Hajmo anketa ko vjeruje u Namovu ljubav prema FKS ??
Sta kaze Jahic trudit cemo se da budemo europski klub al ne mozemo nista obecati![]()

Dok neki nisu mogli 1500KM uplatiti, on je milione ulozio pa vi sad mozete qurcu svirati, jbga

Kako onaj Ajnadzic iskoristi guzvu i samo 400k dade za modernizaciju hahaha pa s tim parama mutvak ili garazu danas ne mozes urediti, a đe stadion da uredimo?¿?¿
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
**** mi se za jahica ali
Klub je vlasnik vozila i time se uvecala vrijednost kluba. Igraci su prezadpcočjbo 1zak njih redovno vidim po gradu da se voze. Posebno mladi igraci. To je level iznad lige. Nisi dao svoje pare. Nam je dao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad bi mnogi znali da je to jedan vid marketinga kluba, da se 35 brendiranih vozila vozaju gradom sa grbom FKS...
A opet, ne znaju da je to bio deal sa sponzorima kluba... Ta znaju djeca sta je dobro za klub

Pa kolko god da izdvoji, bitno da sljedece godine Evropi igramo na Kosevu... Dok se ne odluci sta dalje sa stadionom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nit on može dati te novce nit je Općina Centar dala toliko, savez preko fonda iz lige nacija je obezbjedio 200K KM, znači pola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najbolje bi bilo da nam ulica vodi klub. Bili bi u rangu Hajduka, sa 500 ljudi na tribinama.
Moglo se sacekati zadnje kolo pa na normalan nacin zavrsiti pricu sa Husrefom. To jedino zamjeram ovoj odluci..Mada iskreno sa Husrefom ne vjerujem da bi i tada proslo bez patetike i kukanja.
Jedini "navijaci" na svjetu koji organizuju mirne proteste poslije smjene trenera
Ja nisam ni jednom cuo Husrefa da je rekao "ja sam kriv, do mene je". Još nedo Bog postaviti mu pitanje na press konf. koje mu ne paše..
Čala je za njega gospodin u ljudskim kvalitetama..
Hvala mu na svemu, ispisao je historijske trenutke.. al ocito dalje ne ide..
Moglo se sacekati zadnje kolo pa na normalan nacin zavrsiti pricu sa Husrefom. To jedino zamjeram ovoj odluci..Mada iskreno sa Husrefom ne vjerujem da bi i tada proslo bez patetike i kukanja.
Jedini "navijaci" na svjetu koji organizuju mirne proteste poslije smjene trenera

Ja nisam ni jednom cuo Husrefa da je rekao "ja sam kriv, do mene je". Još nedo Bog postaviti mu pitanje na press konf. koje mu ne paše..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sarajevo jedno je, umro bih zbog tebe, u zivotu si mi sve, tebe volim najvise!
1946~
"Ni sada u razmatranju ne postoje imena koja bi mogla da ga zamijene, na tome ćemo tek raditi u narednih nekoliko sedmica."
"Teško je obećavati da ćemo sutra postati evropski klub, mi to ne obećavamo. Ali dali smo obećanje da ćemo na tome raditi."
Ove dvije recenice ne ulijevaju bas neki optimizam. Uostalom, bitno je da je on seate utalio i dobio bonuse za to u firmi, klub manje-vise.
"Teško je obećavati da ćemo sutra postati evropski klub, mi to ne obećavamo. Ali dali smo obećanje da ćemo na tome raditi."
Ove dvije recenice ne ulijevaju bas neki optimizam. Uostalom, bitno je da je on seate utalio i dobio bonuse za to u firmi, klub manje-vise.
Procito sam, smiješna cifra
"Ni sada u razmatranju ne postoje imena koja bi mogla da ga zamijene, na tome ćemo tek raditi u narednih nekoliko sedmica."zagorski je napisao/la: ↑04 dec 2019, 14:33"Ni sada u razmatranju ne postoje imena koja bi mogla da ga zamijene, na tome ćemo tek raditi u narednih nekoliko sedmica."
Čak i da postoje imena, a iskreno vjerujem da postoje, ne govori se o tome jer ne žele da izazovu novu negativnu reakciju tipa "Smjenili su Husrefa jer imaju dogovor s tim i tim".
Yebiga brate, ništa ne ide preko noći, znaš to i sam. Potrebno je još dosta Miljacke da proteće i mnoštvo ispravnih poteza da bi prišli blizu europskim ekipama...
-
- Kontakt:
Hajduk ima bolji tim od nas odigrao prije dvije sedmice 1-1 s Dinamom na maksimiru. Imaju posjetu 7-8 u prosjeku, prodaju skuplje igrace nego mi itd tako da je Hajduk u svemu ispred nas. A mi kao imamo vlasnika milonera a nima ulica vodi tim.nokee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 14:31Najbolje bi bilo da nam ulica vodi klub. Bili bi u rangu Hajduka, sa 500 ljudi na tribinama.
Jedini "navijaci" na svjetu koji organizuju mirne proteste poslije smjene trenera![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bordobijelisampion, jurisicduska, Lavcina, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, riki46, Rodman i 71 gost.