FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 13:26

paulus je napisao/la:
04 dec 2019, 13:00
Memara je napisao/la:
04 dec 2019, 12:59
joker90 je napisao/la:
04 dec 2019, 12:03
Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
:rol: :rol: :rol: :rol:
Peti put citam post i valjam se od sege , razgulio si sefe :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Gledaa me šef i pita sto plačeš :rol: :rol:
MortemHz je napisao/la:
04 dec 2019, 13:24
Husref Musemić je početkom sedmice dobio otkaz na klupi FK Sarajevo.

Nakon što je Musemić razriješen dužnosti oglasio se i većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam.

“Pozdravljam sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kao što znate nakon derbija odigranog u subotu 30. novembra 2019., klub je donio odluku razrješenja dužnosti šefa stručnog štaba. Riječ je o odluci koja je bila teška za ostale uposlenike ali i za navijače FK Sarajevo. Uprkos svemu, donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak, te je u potpunosti podržavam. Imamo talentovanu i jako dobru momčad. U narednom periodu trebamo se regrutovati i iskoristiti vrijeme koje je pred nama te ispraviti sve pogreške iz prethodnog perioda.

Želio bih se zahvaliti gospodinu Musemiću za sav doprinos koji je ostvario. Ostavio je snažan pečat u klupskoj historiji kao igrač i trener, te će uvijek biti dio kluba. Lično ga iznimno uvažavam i poštujem, te se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati.

Kao jedan od vlasnika većinskih ulagačkih prava FK Sarajevo, uvjeravam sve vas da svako u klubu ima jedan jedini cilj, isti interes a to je da klub nastavi uzlaznom putanjom, te da ostvari što je moguće bolje rezultate.

U svakoj fazi razvoja, klub zahtijeva promjene i ljude koji će ih uspješno realizovati. Zamolio bih vas da vjerujete uposlenicima kluba i mojoj ljubavi prema Bordo klubu.

Samo zajedno možemo doprinijeti dobrobiti kluba", naveo je Nam.
To je to. Kraj. Ende.
Gazda rekao svoje. Idemo po titulu!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 dec 2019, 13:26

MortemHz je napisao/la:
04 dec 2019, 13:18
Nam se oglasio.
Sta kaze 'dajidza'? :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 13:27

Zivim za dan kad postavi komplet vijetnamsku upravu pa sjever i odbor budu morali kurseve upisivat za parole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 13:28

zagorski je napisao/la:
04 dec 2019, 13:26
MortemHz je napisao/la:
04 dec 2019, 13:18
Nam se oglasio.
Sta kaze 'dajidza'? :kafa:
Imaš iznad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 dec 2019, 13:28

Potrcali da objave da se Nam oglasio, da sebe ograde. Tako li se iskazuje ljubav prema klubu, ili fotelji? Naravno rumeni predvodnik. Covjek koji svoje norme u firmi stiže preko para od Sarajeva. More marš i vi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 dec 2019, 13:29

MortemHz je napisao/la:
04 dec 2019, 13:23
AlfredNobel je napisao/la:
04 dec 2019, 13:20
Crepulji se pravo svidjelo kod nas, kaže vratio bi se kad bi se poklopile sve te stvari.
Odličan igrač, još ga ne mogu prežaliti.

Gdje ćeš Hadžiju tjerati, ne pamtim boljeg SD-a.
Ovaj prijelazni rok je bilo par fula ali ima još uvijek kredita kod mene radi duple krune.
To jeste, Milanović i Guzina konkretno.

Zavaralo ga je to možda što je Milanović bio glavni u Radniku, a ovdje qarina. Naravno niko tu prilagodbu ne možemo garantovati, tako da nije to isključivo d o njega, već i do Milanovića. Ima izjava Cruyffa čini mi se gdje kaže, parafraziram, da sve možeš isplanirati i i ukalkulisati, ali da ništa ne možeš uraditi po pitanju prilagodbe i da je to uvijek rizik. E to je u slučaju Milanovića.

Guzinu su doveli čisto da dobiju igrača s klupe, pošto je otišao Crnički tamo, pa hajde radi reda da neko zauzme njegovu poziciju.

Vidjećemo kad dođe novi trener, i dalje gajim nade za Milanovića, mislim da bi uz Čustovića mogao fino napredovati. Ima šlifa i vic, ali ukenja s k'o grlica kad izađe na teren.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 dec 2019, 13:29

Ogasio se Nam, ovi u 17:30 mogu svirati borbene.Vjerujem da će na kraju ti mirni protesti biti i otkazani :rol:

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 04 dec 2019, 13:30

E cuj da vjerujemo njegovoj ljubavi prema klubu :lolno: :oops: :oops:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 04 dec 2019, 13:31

Vjerujmo Namovoj ljubavi prema Sarajevu :rol: :rol: :lolno:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 dec 2019, 13:32

Čuj 'potrčali da objave'.. Pa ebemu majku da nisu ništa objavili, rekli bi 'izađite miševi', 'ajde lezbe javite se', 'Sjeverna Koreja' itd. Sad kad napišu i plasiraju, onda opet problem kako se ograđuju. Svašta..

@Morto
Ima li ikakve šanse da se prekine više ova tema i ovaj cirkus? Da se okonča više ova drama, muka čitati ove gluposti dva dana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 13:33

Aludiram na raju sa foruma da ne idu pred klub, nije nase da biramo trenere i vodimo klub. I ja volim i cijenim Husrefa, ali tribina ne treba da vodi klub,l. Promjena je teska, pustimo da vidimo sta ce Uprava i Hadzic napraviti sa trenerom i igrackim kadrom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 13:38

Sta kaze trudit cemo se da budemo europski klub al ne mozemo nista obecati.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 13:38

Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 13:26
paulus je napisao/la:
04 dec 2019, 13:00
Memara je napisao/la:
04 dec 2019, 12:59

:rol: :rol: :rol: :rol:
Peti put citam post i valjam se od sege , razgulio si sefe :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Gledaa me šef i pita sto plačeš :rol: :rol:
MortemHz je napisao/la:
04 dec 2019, 13:24
Husref Musemić je početkom sedmice dobio otkaz na klupi FK Sarajevo.

Nakon što je Musemić razriješen dužnosti oglasio se i većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam.

“Pozdravljam sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kao što znate nakon derbija odigranog u subotu 30. novembra 2019., klub je donio odluku razrješenja dužnosti šefa stručnog štaba. Riječ je o odluci koja je bila teška za ostale uposlenike ali i za navijače FK Sarajevo. Uprkos svemu, donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak, te je u potpunosti podržavam. Imamo talentovanu i jako dobru momčad. U narednom periodu trebamo se regrutovati i iskoristiti vrijeme koje je pred nama te ispraviti sve pogreške iz prethodnog perioda.

Želio bih se zahvaliti gospodinu Musemiću za sav doprinos koji je ostvario. Ostavio je snažan pečat u klupskoj historiji kao igrač i trener, te će uvijek biti dio kluba. Lično ga iznimno uvažavam i poštujem, te se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati.

Kao jedan od vlasnika većinskih ulagačkih prava FK Sarajevo, uvjeravam sve vas da svako u klubu ima jedan jedini cilj, isti interes a to je da klub nastavi uzlaznom putanjom, te da ostvari što je moguće bolje rezultate.

U svakoj fazi razvoja, klub zahtijeva promjene i ljude koji će ih uspješno realizovati. Zamolio bih vas da vjerujete uposlenicima kluba i mojoj ljubavi prema Bordo klubu.

Samo zajedno možemo doprinijeti dobrobiti kluba", naveo je Nam.
To je to. Kraj. Ende.
Gazda rekao svoje. Idemo po titulu!
I ja sam oplako, kralj kralj
Sto se Nama tice sasvim razumno uz postovanje
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 13:38

:cry:
Sabinho je napisao/la:
04 dec 2019, 13:33
Aludiram na raju sa foruma da ne idu pred klub, nije nase da biramo trenere i vodimo klub. I ja volim i cijenim Husrefa, ali tribina ne treba da vodi klub,l. Promjena je teska, pustimo da vidimo sta ce Uprava i Hadzic napraviti sa trenerom i igrackim kadrom.
:bow: :bow: :bow: brat si
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 13:39

AlfredNobel je napisao/la:
04 dec 2019, 13:32
Čuj 'potrčali da objave'.. Pa ebemu majku da nisu ništa objavili, rekli bi 'izađite miševi', 'ajde lezbe javite se', 'Sjeverna Koreja' itd. Sad kad napišu i plasiraju, onda opet problem kako se ograđuju. Svašta..

@Morto
Ima li ikakve šanse da se prekine više ova tema i ovaj cirkus? Da se okonča više ova drama, muka čitati ove gluposti dva dana.
Nažalost ovakva tema je sad in i glavna je za Sarajevo u ovom trenutku. Dok prođe malo ovo što se dešava u klubu pa će i raja popustiti, tako je uvijek kad se neka veća stvar desi.
North je blizu da malo odmori a ostale sam upozorio na pp da malo smanje sa glupom ironijom, da ne prave podjele, da ne optužuju jedni druge i da ne nameću svoje mišljenje svima tako napadno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 13:40

Sabinho je napisao/la:
:thumbup: :bih:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 dec 2019, 13:43

Hvala Musemiću, donesena odluka je u interesu FK Sarajevo[/color
Oglasio se gazda Nam :njanjanja: :njanjanja:
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 04 dec 2019, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 13:44

Sabinho je napisao/la:
[/quote
S foruma ne idu ni na utakmice a kamo li na protest da idu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 13:47

Hajmo anketa ko vjeruje u Namovu ljubav prema FKS ??
Sta kaze Jahic trudit cemo se da budemo europski klub al ne mozemo nista obecati :bow:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 13:47

Nije svijet los sto je los vec sto je pun glupih ljudi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, Dave, ebi46, galia95, Google Adsense [Bot], Hardzavi i 82 gosta.