Virtu4l je napisao/la: ↑04 dec 2019, 08:14
Brokula je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:38
Zašto Virtual dobija poene za kantu godine u 2019oj godini
Zato što ih ponovo ponižava na temama Premijer lige BiH, i onda znaš kako to ide sa krezavim
Bošnjom.
Ponizavanje ako napises Vehlez,klub iz Vrapcica i slicni otrcani sazvakani skutorski fazoni

Ti si za kanturinu zbog svog licemjerstva,seljackog manira i dvolicnosti
Treba li opet podsjecati
Virtu4l je napisao/la:Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.
Upravo zato je Velež ono što jeste i gdje god dođem ljudi sa sjetom i respektom pričaju o tom klubu.
Virtu4l je napisao/la:Bravo mostarci! Napokon, drago mi je zbog vas.
Virtu4l je napisao/la:Kupiti Mostarce? Pa oni znaju bolje nego ja da je Velež bio jedan od omiljenih klubova u bivšoj nam državi. Jednostavno Željo i Velež su imali 'ono nešto', vi to ne možete shvatiti. Kad se spomene FK Torpedo, ljudi se sjete Safeta Sušića i tu se priča završava.
Virtu4l je napisao/la:Ne samo Želju, nego i Velež, e to je ono što nikada nećete imati... da vidiš kako ovi stariji kao iz topa krenu... Janjuš, Kojović, Katalinski, Bukal, Sprečo, Hadžiabdić.... a meni dragooooooo
Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.