Linkani avatar, copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Mi smo Željini Željo je naš!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nema slike dok avatar ne stavis
Pitaj admina dole na temi Forum.KANA je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:41nema slike dok avatar ne stavis![]()
bruda kad bi ja to znao ,nego kako mogu promjeniti nick u CURVA ?
navijac zelje kojem je velez u srcuKonzerva je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:19hajde mogu razumjeti one nacije koje nemaju drugi naroda u svojoj drzavi pa se pocnu iz obijesti glodati izmedju sebe, samo iz neke furke, ali sto nama treba ova netrpeljivost izmedju nas samih dok nesto malo kilometara od nas se velicaju zlocinci i genocid nad nama...mi nismo u poziciji narode da smo obijesni kao druge nacije da bi se glodali izmedju sebe.
ovo govori vam navijac Zelje sa dresom Zelje kojem je Velez u srcu..ko god pobijedi od ova dva tima meni svjeedno, ali bi volio u ovoj situaciji da Zeljo pobijedi jer ima vecu sansu za titulu, a da je velez u ovoj poziciji kao Zeljo, navijao bi za Velez.
da druze, kada sam uzivo kao balavac gledao Veleza nisam ni znao sta je Zeljo , mozda bi odgovorio, je li to nesto sto se jede, neka vrsta bombona....Cuspajz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:48navijac zelje kojem je velez u srcuKonzerva je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:19hajde mogu razumjeti one nacije koje nemaju drugi naroda u svojoj drzavi pa se pocnu iz obijesti glodati izmedju sebe, samo iz neke furke, ali sto nama treba ova netrpeljivost izmedju nas samih dok nesto malo kilometara od nas se velicaju zlocinci i genocid nad nama...mi nismo u poziciji narode da smo obijesni kao druge nacije da bi se glodali izmedju sebe.
ovo govori vam navijac Zelje sa dresom Zelje kojem je Velez u srcu..ko god pobijedi od ova dva tima meni svjeedno, ali bi volio u ovoj situaciji da Zeljo pobijedi jer ima vecu sansu za titulu, a da je velez u ovoj poziciji kao Zeljo, navijao bi za Velez.![]()
![]()
![]()
kao nemoguce podjednako voljeti dva kluba
Feld se nešto kladio sa nekim pa je bilo da mora napustiti forum, čak mi se čini da se na kraju ispostavilo da je on Duke ustvari, možda griješim ali je tako nešto bilo. Znam da je na temi španske lige bilo, on i Blejzer zakuhalibraco je napisao/la: ↑04 dec 2019, 01:01Halalite na offu, ali nešto gledam ove izbore za forumaše godine i kontam yebo majku prije je veći izbor bio. Sjećaš se forumaša formance ćaća za tenis, devil je enciklopedija sportska, a koliko se sjecam postao je scout nekog francuskog kluba prije nekoliko godina, Feldmarschall Tito za ino fudbal, imao je stil pisanja takav da sam mislio da piše za hrvatski telesport, Duke of Wellington isto odličan forumaš bio itd.
Ma samo spomenes onaj drugi forum i admin se stvori. A na ove druge stvari upade pisanje po Zelji i navijacima na nasoj temi od strane drugih navijaca to je normala. IRFO ili OSIM za adminaRadmilo87 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 10:37Nemam namjeru voditi raspravu o nečemu sto nema veze sa mojim klubom za kojeg navijam i živim, pogotovo ne na ovoj temi, i pogotovo ne sa papcima sa periferije Mostara, i ovima što ne znaju za koga navijaju a sjedili bi na dvije stolice, takve najviše prezirem i to u svim oblastima društva, takvi su najgori - poltroni
Na ovu problematiku ulijetanja na temu navijača drugih klubova, koji pišu kada im se cefne, i ovih nazovi lažnih - polovicnih navijača naseg kluba treba adekvatno reagirati, a za to je potreban admin ovog podforuma, moj prijedlog su irfo, mohikanac i virtul, imaju forumskog staza i redovno su aktivni, i svim silama treba ugurati da se ovo dobije i uredi, najbolje bi bilo kada bi sva trojica dobila status admina pa neka se rasporede