Da je Amar Osim primio 8 komada od Sarajeva u dvije utakmice ne bi bilo tjeranja od strane navijaca, jer smo svi svijesni da ne mozemo naci boljeg trenera. Doveli bi samo dosta slabijeg i onda bi pogotovo krahnuli. Ali isto tako da je bilo koji drugi trener imao takve poraze, smijem se kladiti da bi bio prinudjen da napusti zbog pritiska navijaca. Zamisli npr Petrovica, pa moze se reci i Odovica ili Adzema, svi bi oni bili prinudjeni da napuste.Mamlaz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:45Braco ovo treba da nam bude primjer u vezi Husrefa, da nikada ovo sebi ne dopustimo sa Amarom. Znam da je razlika da mi njega nismo nikada otjerali i ponizili, ali za ubuduce moramo biti svjesni da je jedan Amar Osim i da nikada ovakve stvari ne smijemo uradti. Svi moramo biti svjesni do zadnjeg dana da Amar Osim zivi Zeljeznicar
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A jao bratijo, uđoh tamo reko šta je ovo onoliki bodovi, sad skontahmohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 21:29
Off. Hajde svi za forumasa godine, nas Željovac @Osim13 7 bodova. Uz duzno postovanje nasem @Braci, ali ovaj luđak pise na vise tema.

Nagrada ko nagrada ništa posebno naravno ali me itekako raduje to što me dovoljno cijenite očito

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Najjaci smo
Samo se vratite i lagano citajte postove poslije Sirokog.
Gledaj sad

Gledaj sad

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hvala ti, brate, za ona 3 boda na onom tamo glasanjuMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 00:29Najjaci smo![]()
Gledaj sad![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zato sam ovo i napisao. AMAR OSIM je nas babuka koji je uradio za nas klub sto ni jedan trener u BiH nije. To bi ti isto bilo kao da se popisamo po Ribaru. Zivio nam Osim dragiTristan10 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 00:11Da je Amar Osim primio 8 komada od Sarajeva u dvije utakmice ne bi bilo tjeranja od strane navijaca, jer smo svi svijesni da ne mozemo naci boljeg trenera. Doveli bi samo dosta slabijeg i onda bi pogotovo krahnuli. Ali isto tako da je bilo koji drugi trener imao takve poraze, smijem se kladiti da bi bio prinudjen da napusti zbog pritiska navijaca. Zamisli npr Petrovica, pa moze se reci i Odovica ili Adzema, svi bi oni bili prinudjeni da napuste.Mamlaz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:45Braco ovo treba da nam bude primjer u vezi Husrefa, da nikada ovo sebi ne dopustimo sa Amarom. Znam da je razlika da mi njega nismo nikada otjerali i ponizili, ali za ubuduce moramo biti svjesni da je jedan Amar Osim i da nikada ovakve stvari ne smijemo uradti. Svi moramo biti svjesni do zadnjeg dana da Amar Osim zivi Zeljeznicar
Halalite na offu, ali nešto gledam ove izbore za forumaše godine i kontam yebo majku prije je veći izbor bio. Sjećaš se forumaša formance ćaća za tenis, devil je enciklopedija sportska, a koliko se sjecam postao je scout nekog francuskog kluba prije nekoliko godina, Feldmarschall Tito za ino fudbal, imao je stil pisanja takav da sam mislio da piše za hrvatski telesport, Duke of Wellington isto odličan forumaš bio itd.
- MocMahale444
Nije frka ti si rega likLjoZee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 01:00Hvala ti, brate, za ona 3 boda na onom tamo glasanjuMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 00:29Najjaci smo![]()
Gledaj sad![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovim rumenim iz vrapcetina nedozvolit vise od 200 karti da se ne osokole da ih ne ponese.Fajicu lakat u prvoj minuti da zna gdje je doso.Pitarske cmarove treba docekat onako kako su sami trazili.
Ja se nadam da ce Manijaci imati adekvatnu akciju u vezi Rođenih mimo stadiona 

MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zvanicno, kozojebi iz vrapcica dobili 500 karata.
Joj mrzim ovu seljacko-pitarsku prciju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Odlicno, jos manje su dobili nego sto sam mislio da ce dobiti, ide sad i ova nova organizacija za gostujuce navijace, ima da ih sabiju gore u onaj dio iznad vatrogasnog vozila, samim tim manja tampon zona i veca komfornost za domace navijače ubudućekerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 07:57Zvanicno, kozojebi iz vrapcica dobili 500 karata.
MIHAJLOVIĆ !
To je trenutno najveći ološ koji igra Premijer ligu, kroz koju je prodefilovalo mnogo seljačkih i krkanskih ekipa, ali ovi su ih sve nadmašili.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 07:57Zvanicno, kozojebi iz vrapcica dobili 500 karata.
Dobro je to što su društvo jednog lica i kad on digne ruke od njih, idu ponovo u cvajtu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
100%, daleko najveci krkani jos od krupe. Ko je dole gostovao ove
godine zna o cemu pricam.
Krvolocni kamenjari igrace pljuju sa tribine, sinanu psuju mrtvog oca, stanicu dijete i tako dalje. Gamad.
Krvolocni kamenjari igrace pljuju sa tribine, sinanu psuju mrtvog oca, stanicu dijete i tako dalje. Gamad.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sad će biti još opasniji jer dolaze da osvete svoju drugaricu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 08:34100%, daleko najveci krkani jos od krupe. Ko je dole gostovao ove
Koliko vidim Amar ih je veoma, veoma ozbiljno shvatio i nadam se da će to prenijeti na igrače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ništa novo, uzeli papku izjavu na okolnosti i napisali ono što je rekao, a glupa drotina u bukvalnom smislu napisao da imaju strah od Manijaka

Samo pokusati napasti obicne simpatizere na jednom memorijalnom turniru je dno dna, i to ce im se odbiti o glavu kad tad, na ovaj ili onaj nacin

MIHAJLOVIĆ !
ma neka ih opet mi je drag Velez i uvijek ce biti ,bas mi je bilo drago kad su Manijaci u Tuzli pjevali " izronit ce stari za one sto ga vole"Radmilo87 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:05Ništa novo, uzeli papku izjavu na okolnosti i napisali ono što je rekao, a glupa drotina u bukvalnom smislu napisao da imaju strah od Manijaka![]()
![]()
Samo pokusati napasti obicne simpatizere na jednom memorijalnom turniru je dno dna, i to ce im se odbiti o glavu kad tad, na ovaj ili onaj nacin![]()
hajde mogu razumjeti one nacije koje nemaju drugi naroda u svojoj drzavi pa se pocnu iz obijesti glodati izmedju sebe, samo iz neke furke, ali sto nama treba ova netrpeljivost izmedju nas samih dok nesto malo kilometara od nas se velicaju zlocinci i genocid nad nama...mi nismo u poziciji narode da smo obijesni kao druge nacije da bi se glodali izmedju sebe.
ovo govori vam navijac Zelje sa dresom Zelje kojem je Velez u srcu..ko god pobijedi od ova dva tima meni svjeedno, ali bi volio u ovoj situaciji da Zeljo pobijedi jer ima vecu sansu za titulu, a da je velez u ovoj poziciji kao Zeljo, navijao bi za Velez.
ovo govori vam navijac Zelje sa dresom Zelje kojem je Velez u srcu..ko god pobijedi od ova dva tima meni svjeedno, ali bi volio u ovoj situaciji da Zeljo pobijedi jer ima vecu sansu za titulu, a da je velez u ovoj poziciji kao Zeljo, navijao bi za Velez.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pusti se ti nacionalizma moj ti je savjetKonzerva je napisao/la: ↑04 dec 2019, 09:19hajde mogu razumjeti one nacije koje nemaju drugi naroda u svojoj drzavi pa se pocnu iz obijesti glodati izmedju sebe, samo iz neke furke, ali sto nama treba ova netrpeljivost izmedju nas samih dok nesto malo kilometara od nas se velicaju zlocinci i genocid nad nama...mi nismo u poziciji narode da smo obijesni kao druge nacije da bi se glodali izmedju sebe.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Redfire16 i 39 gostiju.