Ko ih ****. Što se mene tiče dabogda se ugasili. Sta mene boli **** ko im je u upravi i šta im uprava radi. Znam da su se zajebavali na nas račun kad smjenise Odu, Vladu, Edisa. Nekakve plakate pravili trener Želje možeš biti ti. Jel mi žao čovjeka ko čovjeka jeste, al vala što je pretjerano pretjeranoDobojskiManijak je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:45Prvi Amar cijeni i poštuje Husrefa a mislim da je ovo dobro jer pokazuje da mi nismo kao pitari jer smo podržali ga.lijevapolutka je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:38Vala mi i ovi naši navijači idu na neku stvar. Ko da je, pu pu pu, Amar otjeran pa mu podršku daju.
Husref je za njih nešto kao za nas Amar a znamo da bi vitrine našeg kluba bile praznije da nije Amara.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
To je samo kopija, zna se ko je prvi napravio taj plakat.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:

A tek video, 5arajevo kad je zadnji put bilo prvak, Drina bila marka.
Off. Hajde svi za forumasa godine, nas Željovac @Osim13 7 bodova. Uz duzno postovanje nasem @Braci, ali ovaj luđak pise na vise tema.
viewtopic.php?t=14714
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dobio bi raonffa 7 bodova, ali je smanjio sa pisanjem, tako da sam morao da smanjim... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pusti Osima, za njega ćemo lako, hoćemo li pogurati ovamo Virtu do triplete ili tebe Mohikanac do prve titule?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne mogu da nađem onaj plakat što smo pravili, koje godine je ono bilo 2016, 17? Vidi imaš li negdje na FB pa mi pošalji živ bio.mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 21:29![]()
A tek video, 5arajevo kad je zadnji put bilo prvak, Drina bila marka.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:

Kura*a godine 7 bodova

Ove godine za mene glasaju i navijači Veleža iz sela Vrapčići, nedavno sam im održao predavanje pa su utekli sa svih tema. Tako da je tripleta poprilično sigurna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nego preletih danas da je neko napisao da Veselinovic ide. Jel de da se zaebavate? @Raonffa ba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Edit. Vidjecu da nadjem one plakate @Virtu
Meni svejedno, Virtu uziva u tim nagradama. A nije da ih i ja nisam prepišavao uzduž i poprijeko.

Naravno svi za @Osima. Drzimo se zajedno.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Istina brate, Barca nikako da ubode sa lijevim krilom nakon Neymara, mislim da su konačno doveli pravog igrača

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja obožavam kad me izaberu za kantu godine, znači da sam ih izluđivao.
Ova će biti još slađa jer tu su i krezavi navijači iz sela Vrapčići, njih nikad ranije nisam skalpirao.

Ova će biti još slađa jer tu su i krezavi navijači iz sela Vrapčići, njih nikad ranije nisam skalpirao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hocemo li mi ostati i s jednim igracem zimus po vasim najavama?

-
- Kontakt:
ostace Zec starijikolezeljovac je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:22Hocemo li mi ostati i s jednim igracem zimus po vasim najavama?
![]()

I BogicevicBlueforce21 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:38ostace Zec starijikolezeljovac je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:22Hocemo li mi ostati i s jednim igracem zimus po vasim najavama?
![]()
![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moramo, šta ćeš, jest da više nema ko izboriti penale na Koševu al' eto život ide dalje

Braco ovo treba da nam bude primjer u vezi Husrefa, da nikada ovo sebi ne dopustimo sa Amarom. Znam da je razlika da mi njega nismo nikada otjerali i ponizili, ali za ubuduce moramo biti svjesni da je jedan Amar Osim i da nikada ovakve stvari ne smijemo uradti. Svi moramo biti svjesni do zadnjeg dana da Amar Osim zivi Zeljeznicar