Biblija slobodan,valjalo bi pokusat mada smo u podredjenom polozaju za njegovo dovodjenje.

Moderator/ica: GracanicaAA
Neka te ne zamara to, a neka te raduje da omladina (pa i ja saam, rodjeni tuzlak) podrzava ovaj projekat i vidi nesto dobro i pozitivno za buducnost grada, omladinskog pogona, kluba. I svako normalan iz ovog grada voli oba kluba, jedan vise jedan manje, ali ih voli i podrzava..ti po tribini, stariji i neobrazovani srednjoskolci, u glavi zahrdjali, svi su njima krivi za njihovu i nasu Slobodu, svi, pa svakome na njegov racun vrijedjaju..elvirbaljic je napisao/la: ↑01 dec 2019, 11:18Ja stvarno neznam u cemu je fazon....Sta smo toliko loseg uradili ili radimo tuzlacima. Zasto vrijedjanja, ponizavanja, psovke!! Mozeli normalan insan sve ovo izgovoriti. Dali im smetamo sto smo konkurencija, sto smo u PL, ili je to generalno problem na relaciji domicionalno stanovnisto-ljudi koji su doselili, jer stvarno nebih da izgovaram termine "ovi-oni, gradzani-seljaci, izbjeglice, ovakvi onakvi" Sta se desava u ljudskim glavama???????? Zar smo mi krivi za stanje Slobode, za stanje u gradu..Zar u 2019 godini prozivaju genocidasa da nas pobije!! Isto tako nerazumijem i osudjujem komentare u kontra smijeru. Jesmo li dotakli dno, kao nacija, kao ljudi-sugradjani. Ljudi nam zele sve naj gore! Ne zele da prisustvuju na istoj tribini sa nama! Za njih smo nekakvi smrdjivci! Nadam se da ovo nije stav vecine, da je ovo samo jedan mali dio ljudi, koji svoju frustraciju, nezadovoljstvo (nevaspitanje i neodgoj) izrazavaju na utakmicama!
Jednostavno loš igrač i ništa drugo.xxzulaxx je napisao/la: ↑05 dec 2019, 15:38Procita sad da je Zitounij bivsi, jel to zbog povreda ili nesto drugo?
https://fktuzlacity.com/raskid-saradnje ... itounijem/
Nešto u zadnje vrijeme nemamo ili sve manje imamo zvaničnih info i najava iz kluba. Sve se nekako radi izvan javnosti - što je možda i bolje. Šta će se dešavati u zimskom prelaznom je pitanje koje nas sve zanima i na osnovu kojeg će se planirati dometi. A što se tiče Ibričića bez obzira na godine da nam je došao bio bi veliko pojačanje ali u PL dolaze samo oni koji nigdje ne mogu i to je nažalost tako - jer niko nije lud da se valja po našim kaljugama.
Pa sad neznam bas da je dobar za Domzale a za nas nije! Mislim i uvjeren sam da bi nam valjao, ali eto necemo znati.
Neka on samo radi svoj posao kako je radio u Sarajevu ali i Slobodi.Azmir je vec suradjivao s njim i on bi nam bio najvece pojacanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:28E samo nam treba jos jedan koji ce plakat za drugim klubom a trenirati nas..Dovoljan nam je dokaz Milenko, i onaj jado Vojvodic, klosari obadvojica..!
Slažem se potpuno...probat dovesti Husrefa...kakav crni Baljic....mada nema od toga ništaBosanacGorstak je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:14Cestitke ekipi na pobjedi.Jako teska utakmica uz dosta srece u pojedinim momentima.
Sto se tice Baljica,nisam siguran koliko je on trener za nas,i ostaviti ga na klupi je velika kocka da mozda u drugom dijelu sezone prokockamo sansu da se domognemo evrope.Dovesti Husrefa bi bila najbolja investicija od strane Azmira.Ako nakon par kola na proljece izgubimo korak za vodecim,mozes onda dovesti u Murinja,sezona je zavrsena.
Ocekujem i da ovaj prelazni rok ubodemo bar 2 kapitalca.Azmir je spominjao nekakvog Brazilca pa cemo vidjeti hoce li sta od toga biti.
Sve u svemu mozemo biti zadovoljni prvim dijelom sezone.Ono sto mi je ostavilo gorak utisak na sve je ona qurcobolja ekipe i trenera nakon odlaska Bosnjakovica.
Da.Husref je covjek koji definitivno ima kvalitet sto je dokazao i sa Sarajevom i sa Slobodom.To je covjek koji se dovodi ako su ti ambicije za vrh tabele,a ovo sa Baljicem je kockanje i siguran sam da ce se u konacnici pokazati kao lose kockanje.Jednostavno nista od ovoga dosad nije nesto sto bi mi ulilo pouzdanje u njega.staragarda je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:41Slažem se potpuno...probat dovesti Husrefa...kakav crni Baljic....mada nema od toga ništaBosanacGorstak je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:14Cestitke ekipi na pobjedi.Jako teska utakmica uz dosta srece u pojedinim momentima.
Sto se tice Baljica,nisam siguran koliko je on trener za nas,i ostaviti ga na klupi je velika kocka da mozda u drugom dijelu sezone prokockamo sansu da se domognemo evrope.Dovesti Husrefa bi bila najbolja investicija od strane Azmira.Ako nakon par kola na proljece izgubimo korak za vodecim,mozes onda dovesti u Murinja,sezona je zavrsena.
Ocekujem i da ovaj prelazni rok ubodemo bar 2 kapitalca.Azmir je spominjao nekakvog Brazilca pa cemo vidjeti hoce li sta od toga biti.
Sve u svemu mozemo biti zadovoljni prvim dijelom sezone.Ono sto mi je ostavilo gorak utisak na sve je ona qurcobolja ekipe i trenera nakon odlaska Bosnjakovica.
Pitanje je ko je bolje rješenje dal istrošeni Husref ili mladi i perspektivni trener Balja. Baljina budućnost tek počinje, mlađi, zna jezike, igrao i boravio u jačim klubovima sigurno ništa slabiji znalac fudbala od Husrefa. Podržimo ga mislim da je prebolovao ospice najgore lige u Evropi Pl. Ipak je on bio u Realu i pomoćnika Papetov na svjetskom prvenstvu. Odnosno za kog se god odluči vlasnik TC treba mu dati podršku jer on sam sve ovo finansira. Nismo mi Gorki da trošimo narodni novac,BosanacGorstak je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:16Da.Husref je covjek koji definitivno ima kvalitet sto je dokazao i sa Sarajevom i sa Slobodom.To je covjek koji se dovodi ako su ti ambicije za vrh tabele,a ovo sa Baljicem je kockanje i siguran sam da ce se u konacnici pokazati kao lose kockanje.Jednostavno nista od ovoga dosad nije nesto sto bi mi ulilo pouzdanje u njega.staragarda je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:41Slažem se potpuno...probat dovesti Husrefa...kakav crni Baljic....mada nema od toga ništaBosanacGorstak je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:14Cestitke ekipi na pobjedi.Jako teska utakmica uz dosta srece u pojedinim momentima.
S druge strane bi dovodjenje Husrefa bio i odlican marketinski potez koji je nakon nepravednog otkaza dobio posao od nasem klubu.
p.s.Treba obratit paznju na nekoliko dobrih igraca kojim isticu ugovori kao recimo Obradovicu,Bibliji..nebi bilo lose napraviti listu na ovoj temi da vidimo sa cim raspolaze trziste pred ovaj prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.