Izdrzi Usrefe Mufasa.
Vratit ce im dragi Allah sve.
Sta uradise levati insanu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta hoces ? Mi smo vec osvojili sve titule za ovu sezonu..MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:51
Izdrzi Usrefe Mufasa.
Sta uradise levati insanu.
Jasta ima da zanemarimo sto smo pisali Usref cetnik s severa.simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:02Sta hoces ? Mi smo vec osvojili sve titule za ovu sezonu..MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:51
Izdrzi Usrefe Mufasa.
Sta uradise levati insanu.![]()
Pogledaj samo tu srecu i ko je sve sretan...
Onaj ko i malo mozga ima i ako ne zna razlog i komplet situaciju moze bit zabrinut sto se dezurne budale ovoliko raduju...
Kriv im Hayat sto je pustio ovo..![]()
![]()
Izdali covjeka na sve i jedan nacin al Hayat treba da pazi sta snima...![]()
Mene kao navijaca je stid.. ne mogu opisat koliko.. Boze sacuvaj...
Ustat pa rec Husref Musemic !!!
Uopste me ne interesuje hocel se vratit nesto il ne.. Je*em im komplet familiju bez tog.. od igraca do uprave.. pic*urine obicne..MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:06Jasta ima da zanemarimo sto smo pisali Usref cetnik s severa.simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:02Sta hoces ? Mi smo vec osvojili sve titule za ovu sezonu..MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:51
Izdrzi Usrefe Mufasa.
Onaj ko i malo mozga ima i ako ne zna razlog i komplet situaciju moze bit zabrinut sto se dezurne budale ovoliko raduju...
![]()
Opet to je vas najbolji trener ikad i da pustite sabrinu kitopusacicu da ga s lopovima nogira.
Btw svaka cast za hayat.
Ovako se nama vratilo za Odu![]()
Djez ti golfas nas
Kad se sjetim one famozne slike naseg Ode u crvenom dzemperu kako je otisao i kasnije smo sve iskihaliMocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:06Jasta ima da zanemarimo sto smo pisali Usref cetnik s severa.simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:02Sta hoces ? Mi smo vec osvojili sve titule za ovu sezonu..MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:51
Izdrzi Usrefe Mufasa.
![]()
Opet to je vas najbolji trener ikad i da pustite sabrinu kitopusacicu da ga s lopovima nogira.
Btw svaka cast za hayat.
Ovako se nama vratilo za Odu![]()
Kakav golfaš, davno prešao na Seata, Rumeni mi kupio.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:14Djez ti golfas nas![]()
Ma sabra lize i pusi u isto vrijeme.
Kako zatreba jer je ona Bi.
Pasa sta fali golfu, trebas bit ponosan na golfa ba taman da imas ferarija.skoroalen je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:21Kakav golfaš, davno prešao na Seata, Rumeni mi kupio.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:14Djez ti golfas nas![]()
Ma sabra lize i pusi u isto vrijeme.
Kako zatreba jer je ona Bi.![]()
Kakav ba poraz od selje ? Vidis da nisi normalan...mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:16
Ostace upamceno da ste zbog poraza od Želje poceli da pucate po savovima.
Stavite avatar svi koji dajete podrsku Husrefu.
simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:24Kakav ba poraz od selje ? Vidis da nisi normalan...mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:16
Mnogo ranije je sve pocelo, ima scenario, ima reziser, derbi je bio samo alat.. SVI nasi igraci sa one utakmice nek idu u pm, sve do jednog bi otjero da sam vlasnik.. Bolje i sa golobradim djecacima nego sa onim pi*kama...
Simi ruku na srce ali ste bili umislili da imate najbolje igrace u ligisimidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:24Kakav ba poraz od selje ? Vidis da nisi normalan...mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:16
Mnogo ranije je sve pocelo, ima scenario, ima reziser, derbi je bio samo alat.. SVI nasi igraci sa one utakmice nek idu u pm, sve do jednog bi otjero da sam vlasnik.. Bolje i sa golobradim djecacima nego sa onim pi*kama...
I ja budala naso pravog sagovornika..mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:29simidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:24Kakav ba poraz od selje ? Vidis da nisi normalan...mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:16
Zbog poraza od Želje se raspadate.
Vi ste divovi...
Prijatelju reci mi ti da nemamo...SoulEclipsee je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:39Simi ruku na srce ali ste bili umislili da imate najbolje igrace u ligisimidobar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:24Kakav ba poraz od selje ? Vidis da nisi normalan...mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:16
Mnogo ranije je sve pocelo, ima scenario, ima reziser, derbi je bio samo alat.. SVI nasi igraci sa one utakmice nek idu u pm, sve do jednog bi otjero da sam vlasnik.. Bolje i sa golobradim djecacima nego sa onim pi*kama...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.