Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HongKong
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HongKong » 03 dec 2019, 16:44

Forumi su jako varljivi, kad covjek pogleda temu pitara ima dojam kao da je 99% navijaca protiv Husrefa. Medjutim kod mene na instagramu skoro svaki pitar stavio sliku onog grafita da je Husref Sarajevo, Ustati pa spomenuti Husrefa...a to su likovi koji 100% idu na skoro svaku utakmicu i pravi pitari. Ne znam sad kako to izgleda na stadionu, ali forumi zaista znaju dati pogresan utisak i podlozni su nekim "korekcijama."
Cuva Bog Zelju svog!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 dec 2019, 16:51

HongKong je napisao/la:
03 dec 2019, 16:44
Forumi su jako varljivi, kad covjek pogleda temu pitara ima dojam kao da je 99% navijaca protiv Husrefa. Medjutim kod mene na instagramu skoro svaki pitar stavio sliku onog grafita da je Husref Sarajevo, Ustati pa spomenuti Husrefa...a to su likovi koji 100% idu na skoro svaku utakmicu i pravi pitari. Ne znam sad kako to izgleda na stadionu, ali forumi zaista znaju dati pogresan utisak i podlozni su nekim "korekcijama."
O faceboku da i ne pricamo....tamo svi daju apsolutnu podrsku Husrefu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 03 dec 2019, 16:53

Hajmo reci da smo mi sa foruma ss.ba posebna sorta :D kuknjava
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 03 dec 2019, 17:03

Nije to posebna sorta vec pun dzavo čora i picica koji se kriju iza profila. Da stoje licni podaci ko na fb malo bi ko sta pisao ko sad...ni 10%
ŽELJEZNIČAR 1921

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 dec 2019, 17:08

biceDUPLA je napisao/la:
03 dec 2019, 17:03
Nije to posebna sorta vec pun dzavo čora i picica koji se kriju iza profila. Da stoje licni podaci ko na fb malo bi ko sta pisao ko sad...ni 10%
Sve debili koji kod poraza nama opletu po treneru.
Prosle sezone dupla kruna,ove na polusezoni 2 sa istim brojem bodova ko prvoplasirani Zeljo.
I opet ne pase :puke:
Pa ne moze Husref od Rahmanovica napravit Iniestu,sa njihovim rosterom bolje ne moze
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 03 dec 2019, 17:11

Trebamo se mi navijaci ostalih klubova sutra u 17 30 skupiti ispred Saveza da tražimo Husrefa za selektora.
Kakav bi to cirkus bio.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 dec 2019, 17:12

Ovaj otkaz Husrefu je najpozitivnija stvar za protivničke ekipe... Sad kad "proigraju " ima šesti da završe...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 03 dec 2019, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 03 dec 2019, 17:12

Mi smo divovi
Nas je cijeli svijet
Dođi ispred kluba
Na proteste u pet
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 03 dec 2019, 17:26

Machak je napisao/la:
02 dec 2019, 11:40
slika
@crozla sta je ovo ?
Šta se ibretiš, To ti je dedina zastava!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 18:24

imekorisnicko je napisao/la:
02 dec 2019, 22:50
S obzirom da ne znam gdje drugo pa da napišem ovdje:
Željovac sam ali ovakve stvari me užasno nerviraju jer mi je neshvatljivo kako ljudi koji toliko prate fudbal znaju tako malo o istom.

1. Sarajevo ima najjaču ekipu u PLBIH?

Sarajevo možda ima najjaču ekipu,ali je razlika gotovo pa minimalna,od Želje ima definitivno bolji stoperski par i desnog beka,Željo ima boljeg of.veznog,pa vjerovatno i krila,sve ostalo je bare-bare,Zrinjski nisam toliko upratio da mogu ocijenit kompletno ali znam da i Zrinjski ima na nekim pozicijama bolje igrače. Sarajevo bi prošle godine svakako osvojilo ligu al onako dominatno da Željo i Zrinjski nisu bili poprilično ispod svog nivoa ne bi, to je stvorilo lažnu sliku o nekakvoj mega ekipi.
i lijevog beka druže, Pidro i Letić su za mene dramatično bolji od Pavića, s tim da je Letić novi kolač i samo je bljesnuo na početku, sad je u padu sad dali zbog terena ili šta ne znam ali bi ga opet stavio ispred kad gledam evropske tekme i vidiš šta može odigrat...

Štilić ima više fudbala i tehnike sigurno od Rahmanovića, ali Amar je kao drugi targetman na terenu kad igra iza Ahmetovića...uz to još prgav i vrlo neugodan igrač u duelima i skoku...ne bih ga ni kvalificirao kao ofanzivnog veznog jer rijetko popunjava tu rolu 10-ke na klasičan način...ali Štilić je odličan na tom polju ali nikakav u duelima i fizičkoj prisutnosti na terenu...što i ne treba biti jer ima odlične sposobnosti...

Krila nažalost se ne mogu složiti s tobom, Tatar,Milanović,Hebibović i Šišić su dramatičan nivo iznad vaših krila pa čak i sa Erminom(egal sa Tatarom po učinku), a sami Asim,Veselinović i Mujezinović je presmiješno i porediti....ne sporim da su imali strašnih tekmi...

Golman nam je takođe bolji dosta, sigurniji uigraniji sa odbranom kako hoćete ali Vladan je odličan i sačuvao je 0 na 10 tekmi...

Ahmetović je strašan igrač to ne treba objašnjavati dalje, iako Krpić ima više golova na kontu, ako idemo dalje vi rezervnog špica i nemate a kod nas su to Handžić(još malo),Guzina i Velkoski

to je ipak dosta širi roster i to je po meni i bilo presudno zašto smo tu gdje jesmo, da smo imali tanju ekipu ne bi nas bilo nigdje nakon onog vala povreda poslije evrope.....a sigurno ne na djelidbi prvog mjesta...tako da je razlika maksimalna a nikako minimalna, jer da želji se ozlijedi 5 igrača iz prvih 11 ne treba ni zamišljati šta bi se desilo jer se osjetilo kad vam nije bilo Ermina kao i bez Štilića da niste ista ekipa.... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 dec 2019, 18:32

tu i tamo je napisao/la:
03 dec 2019, 17:11
Trebamo se mi navijaci ostalih klubova sutra u 17 30 skupiti ispred Saveza da tražimo Husrefa za selektora.
Kakav bi to cirkus bio.
Kad je amaw prosli put mogao biti kandidat, moze i usref :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 dec 2019, 18:34

Sarajevo nema golmana, Letić je osrednji igrač kao Kemo kod nas, u sredini su truba teška, Sarajevo ima dva igrača: Rahmnovića, Mersu i poluigrača Šerbečića. Čovjek ih je digao iz mrtvih lansirao mlade igrače, dijeli prvo mjesto i otjeraju ga ko kera, pa Emire Hadžiću ti si Marota

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 18:51

lisander je napisao/la:
03 dec 2019, 18:34
Sarajevo nema golmana, Letić je osrednji igrač kao Kemo kod nas, u sredini su truba teška, Sarajevo ima dva igrača: Rahmnovića, Mersu i poluigrača Šerbečića. Čovjek ih je digao iz mrtvih lansirao mlade igrače, dijeli prvo mjesto i otjeraju ga ko kera, pa Emire Hadžiću ti si Marota
A reprezentativac i prvi golman mlade repke, fin transfer će napraviti...Letić je iskusan igrač koji je igrao vani, sa finom tehnikom, a Pidru cijeni i vaš gospodar čak, stoga kao što rekoh i bekovi i stoperi bolji, ali kompletan kadar širi i kvalitetniji, inače ne bi bili tu gdje jesmo nakon 9 ozljeđenih poslije evrope....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 03 dec 2019, 19:17

Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 18:51
lisander je napisao/la:
03 dec 2019, 18:34
A reprezentativac i prvi golman mlade repke, fin transfer će napraviti...Letić je iskusan igrač koji je igrao vani, sa finom tehnikom, a Pidru cijeni i vaš gospodar čak, stoga kao što rekoh i bekovi i stoperi bolji, ali kompletan kadar širi i kvalitetniji, inače ne bi bili tu gdje jesmo nakon 9 ozljeđenih poslije evrope....

Jest jest, Amar cijeni Pidru. :rol: :rol: :rol:

Jel' ovo ta zamka sto ste nam spremili?

Biće Željo opet Šampion!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 19:19

mohikanac12 je napisao/la:
03 dec 2019, 19:17

rekao da mu je jedan od dražih fudbalera...

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 03 dec 2019, 19:20

Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 19:19

rekao da mu je jedan od dražih fudbalera...

Znam sve. Istina bgm. :mrgreen:

Biće Željo opet Šampion!

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 03 dec 2019, 19:21

:urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 dec 2019, 19:30

Strumfovi, vidimo se u maju. Do tada ste sampioni.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2019, 19:47

Pidro je kljuc uspjeha ,kakav Štila kakvi Krpići :tralala:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 03 dec 2019, 19:48

Vrati se Pidro vrati
Nedaj da srce pati
Ja tuzan provodim noci
I cekam kada ces doci

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.