Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav debil!MortemHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:55irfo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:51Sad je pitanje je li Husref otjeran jer se nije zelio sluziti necasnim radnjama da bi dosao do titule? Jer je jasno da ovaj sastav pitara nema sanse do kraja posteno da izbori evropu a kamoli sta drugo, preveliko pranje para iz Vijetnama je u pitanju da bi to dozvolili...![]()
![]()
Uprava FK Sarajevo: Više nećemo biti "Sjeverna Koreja" već Vijetnam !
Hajde sa ovim je barem indirektno kazao da priznaje, da je ipak proslogodisnja dupla kruna čista, kao i titula iz 2007skoroalen je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:04Kakav debil!MortemHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:55irfo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:51Sad je pitanje je li Husref otjeran jer se nije zelio sluziti necasnim radnjama da bi dosao do titule? Jer je jasno da ovaj sastav pitara nema sanse do kraja posteno da izbori evropu a kamoli sta drugo, preveliko pranje para iz Vijetnama je u pitanju da bi to dozvolili...![]()
![]()
![]()
Taman razmišljam kome dat glas za kantu, i pročitam ovo.![]()
![]()
![]()
Nazalost, nije razmisljao irfo o posljedicama za njih ovog sto govoriElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:08Hajde sa ovim je barem indirektno kazao da priznaje, da je ipak proslogodisnja dupla kruna čista, kao i titula iz 2007![]()
Njemu i njegovom vlasniku je cudno da se ne podrzava neznalice, prevaranti ili kriminalci. To se kod njih prvo trazi da bi bio primljen i zaposlen, a ako je neko sve od toga, onda automatski postaje i legenda
Koji si ti bolesnik, j.bem te u ta usta pokvarena.bezKORISNIK je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:47-usref: Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup…
-novinar: ali uzece vam porez na onih 200 000KM koje ce vam klub isplatiti
usref:
![]()
Poganceru ,pogancerumohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:52Pogledati ko likuje i sve bude jasno. Degen tobe, papak zip, mma i ono olovsko pašče. Na sta spade fk vijetnam.
Mi smo giants....![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.