puna forma Stilica i zdrav Zec u punoj formi je = Plavo proljece
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sto se napustanja kluba Krpica isto kao i dolaska igraca. Time se ne treba zamarati, imamo mi babuku na klupi koji ce to fenomenalno odraditi. Uzivajte i iscekujte vijesti sigurno nece biti lose. Ove zime puno lijepih stvari ce da se desi
Pripreme će biti katastrofa, nema se para, jedva za autobus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ali nije to toliko ni lose izgledalo od njega Celik,Siroki,Sarajevo cak je protiv Mladosti dosta unio u drugom poluvremenu ,protiv Tuzla City nije imao ni srece golman je one dvije bas skinuo .Naravno da moze bolje ali vidim da mu je stalo da uzmemo Titulu uz dobre pripreme i ako ga povrede zaobidju bolje pojacanje ne mozemo dobiti .
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo veliki klub i stanemo iza svojih igraca kada i ako imaju problema. Ne tjeramo ih iz kluba na prvu. Sa druge strane igraci moraju znati da se klub mora postovati, da imamo pravila ponasanja i ono sto se ocekuje od njih za platu koju primaju. Ima nagrada, ima kazna. I samo je jedan šef.
Zec ce dodatno odmoriti. Sš je procijenio da ne treba rizikovati, vec kada se zavrsi polusezona on ostaje da trenira i bude spreman prije priprema. Treba nam, dobar je igrac i ocekivanja su da ce vratiti ukazano povjerenje.
U vezi odlazaka. Ne razbijajte glavu previse, jos uvijek nema nista konkretno. Dodje koja ponuda tu i tamo ali nista vrijedno spomena. Isto tako je sa eventualno novim igracima, vrti se dosta imena, nude nam sve i svasta. Jedno je sigurno, necemo pretumbat cijeli tim.
Pripreme Turska.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma znam ja da je on odlican i da ima volju i zelju, ali su ga forsirali ne oporavljenog ga gurali u igru pod injekcijama, a i on bas nema srece taman malo stane na noge ono neko sranje. Puno mu srece zelim u nastavku da ga zaobidju te povrede i da pohara ovu **** ligu jer on je klasa od igraca
Molim vas da napravite transparent Jadranko hvala ti, ajde ljoze, mohikanac, i kompanija. Maznite u žene jastučnicu, onu malo veću, ili čaršaf, nemojte da se brukamo, odlazi legenda kluba 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro jutro, preporucujem jedan video za pogledati:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
Bice naravno ispracaj. Bogi mi te volimo.

Daj vi stariji forumasi, pogurajte malo yebem mu misa. Idemo svi, ispostujte klub!
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Po onome tamo forumu mi se raspadamo, gasimo. Ja stvarno ne mogu da vjerujem sta ljudi tamo pisu i ko to tamo pise? Navijaci naseg voljenog Zeljeznicara sigurno nisu
- lijevapolutka
- Kontakt:
Jasta nego se raspadamo. Igrači u štrajku, niko se nedruzi niskim. Očima se nemogu vidjeti. Nemamo para da voz igraca dovedemo, molimo No1 da nam da opremu jer nas niko neće da oblaci. Niko iz kluba da obrati paznju na skauting onog foruma.
Treba li još da nabrajam
Treba li još da nabrajam
moSa ljoŽe
pa samo ih pisati treba ,prvi na tabeli ( ni u snu nisam vjerovao da mozemo biti iskreno) ,dva derbija 8 komada i to igra kakvu smo zamisljali ,najljepsi fudbal igramo ove polusezone , prosli u KUP-u , Manijaci dominiraju ,ide krov ,u ekipi imamo takvog madjionicara Stilu i na klupi gospodara familije

Amar92,qooler,Glas razuma,paprika,Papak sa ulice,Leon,plavi karinac, avlami,bosanac ,Hajra,Kokoska to je sve smece
Otvorite temu više za njih,idete mi opasno na spolovilo,tjerate raju sa teme,umjesto da uživate,šprdate petare,ja čitam o nekim imaginarnim budalama.yebo ga hljeb više!nek neko još spomene one budale,ja više neću pisati,kraj priče!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Stvarno po potrebi otvorite temu, a o drugim forumima ovdje više nemojte pisati. Kvarite temu o FK Željezničar konstatnom pričom o par likova za koje je veza sa klubom upitna.
Ubuduće uklanjamo sve postove o nekim forumašima sa nekih drugih foruma. Želite li diskusiju sa njima ili o njima, znate adresu.
Dejan Maksimovic iz Radnika, pravi igrac za nas, istice mu ugovor sad u januaru(ako je vjerovati transfermarktu)
Ubio se za naseg sistema, a jos uvijek mlad, zabio golova kolko i sva nasa krila zajedno
Ubio se za naseg sistema, a jos uvijek mlad, zabio golova kolko i sva nasa krila zajedno
upravu si bruda 100% ali mi je draze one picke tamo nego pitare jer znam koliko su prizeljkivali -6 da opletu .
Ali postujem i odustajem pisaj ih GAZI ZELJO SVE DO TITULE
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 03 dec 2019, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mjerkali smo ljetos malog Bradonjića!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Dobar, al mislim da nije realistican, ima jos 3 godine ugovora, za takvog igraca bi sigurno previse trazio Radnik
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /191203023
U pregledu odobrenih sredstava za 2018. godinu kojim su sufinansirana sportska udruženja veće iznose dobili su udruženja Fudbalski klub "Sarajevo" (138.642 KM), Fudbalski klub "Željezničar" (139.687 KM i 150.000 KM)

Mjau !
Trenutno korisnika/ca: manijakba, tiagofaria25 i 53 gosta.