FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba Veleža dobro nagaziti. Gledao sam ih sad protiv Radnika, dobro se i organizovano brane. Tu vidim nas problem nedostatkom Štile koji izmisli šansu. Prije bih stavio Boju na Mešino mjesto, a Mešu na Štilino, jer zna dati loptu, a ima i dobar udarac. Nadam se da ćemo ih dobiti, prognoziram 2:0.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Sad ce onaj njihov trener iz tvog posta izvuci nesto da ih motiviseMaxi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:30Treba Veleža dobro nagaziti. Gledao sam ih sad protiv Radnika, dobro se i organizovano brane. Tu vidim nas problem nedostatkom Štile koji izmisli šansu. Prije bih stavio Boju na Mešino mjesto, a Mešu na Štilino, jer zna dati loptu, a ima i dobar udarac. Nadam se da ćemo ih dobiti, prognoziram 2:0.

Samo ganja sta ko izjavljuje
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zalijepit će im ovu prvu rečenicu u svlačioniciLjoZee je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:35Sad ce onaj njihov trener iz tvog posta izvuci nesto da ih motiviseMaxi je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:30Treba Veleža dobro nagaziti. Gledao sam ih sad protiv Radnika, dobro se i organizovano brane. Tu vidim nas problem nedostatkom Štile koji izmisli šansu. Prije bih stavio Boju na Mešino mjesto, a Mešu na Štilino, jer zna dati loptu, a ima i dobar udarac. Nadam se da ćemo ih dobiti, prognoziram 2:0.![]()
Samo ganja sta ko izjavljuje

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Dajte kakvih slika za subotu...
Hajde što sam rezultat derbija pogodio, nego sam i čovjeku otkaz

Radmilo87 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 10:09... a u najgorem da imamo isto bodova (pobjeda u Mostaru, remi na Kosevu) jer iz kola u kolo na strani su talaska, igre nikakve, zalaganje nula, dok na Kosevu dobiju sa pola snage ekipe koje vec unaprijed upisu poraz, treba samo vidjeti atmosferu na njihovoj temi, na kraju moguce je da i Usrefa ostavimo bez posla nakon derbija, a nasa najveca prednost svakako je Amar![]()
MIHAJLOVIĆ !
Evo pite vec osvojise titulu nakon otkaza sefu.Oni ce odrat Zvjezdu i Tuzlu a mi gubimo od Veleza i Radnika i eto ih na+ 6.Da onda neigramo nikako.
- mohikanac12
- Kontakt:
Evo slika za subotu. IspostovalI smo sve, jos klub.
Mi smo Željini Željo je naš!
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Zamolio bih sve vas da stavite avatar. Hvala.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- invincible1921
- Kontakt:
Stoji to sto kazes i slazem se, ali vala su se i provlacili.Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:33Što se tiče otkaza Husrefu, mislim da je to dobro po nas, mada će novi trener imati dovoljno vremena da ih dovede u red. Nemojte zaboraviti da imaju za naše uslove paklen tim, ali opet, Husref je bio doktor za male utakmice na kojima se osvaja titula. Izgubiće on od Zrinjskog, Širokog i nas, ali će ovu boraniju tipa Velež, Mladost i slični, trpati nemilice. Tako da mislim da će oni tu izgubiti neke bodove na proljeće, jer to su najteže utakmice, a on ih je rutinski dobijao.
...podbace dibidus a opet dobiju...
Sta je s krpicem jel fkt.ide?
=\_1921_/=
- mohikanac12
- Kontakt:
Juce pitao, niko da odgovori. Ko kaze da Krpic ide?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pokriše i zaštitiše Zeničani jucer teren od snijega i smrzavanja, a zanatlije kažu ne radi se to tako

Ja mislim da Krpić neće nigdje, da ce cak i produziti ugovor odnosno potpisati novi, ali hajde ga znaj, mahala je mahala

Ja mislim da Krpić neće nigdje, da ce cak i produziti ugovor odnosno potpisati novi, ali hajde ga znaj, mahala je mahala
MIHAJLOVIĆ !
Malo mahalanje, malo kao neka logika i et.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ma to su samo špekulacije. Ugovor mu ističe na ljeto, i to je jedino sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Filing za osjećaj imam da bi Veselinović moga biti ključni igrač protiv Veleža 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
u Austriju idemo na pripreme tako je Brkati majstor odlucio ,nego sad ne mogu da zamislim sasatv Zelje bez Stilica .
Svi na Grbavicu

Svi na Grbavicu

I kad je Zec bio zdrav igrao je sa Krpicem. Nije on taj tip napadaca. A Zaim Livada mi je presmijesan i za razmatranje.
To nam mora biti prioritet, upariti zdravog Ermina sa Štilićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto se nisu do sada osposobili grijaci, ali i kada se osposobe vjerovatno ce se paliti samo tokom utakmice jer iziskuju velike troskove
Trenutno korisnika/ca: addebisi, MoSaZeLjo1921, ristagrad, seha77 i 48 gostiju.