Ma i ja sve mislio da je magarac, hvala ti ko bratu sto mi skrenu paznju..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma i ja sve mislio da je magarac, hvala ti ko bratu sto mi skrenu paznju..
Ziv i zdrav da bude 100 godina inshallah
Koliko lik melje ko prazan mlin. SAMO IZ SUPLJEG U PRAZNO. Kad repka igravili neka emisija ugusi.....
kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune
![]()
![]()
Iduce godine u ova doba molite Husrefa da se vratiDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:44kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune
![]()
![]()
![]()
![]()
NE PONOVIO SE!!!TMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:46Iduce godine u ova doba molite Husrefa da se vratiDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:44kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune
![]()
![]()
![]()
![]()
Bice povratak Husa 7 dio
![]()
Bišćević je napisao: “Sretno Husrefe, i nikad se više ne vraćaj.“
Bice tesko...zato sto pitari dovode najvjerovatnije Zlatana Guardiolu Nalica
Kandidati su za izabrati
Mislim ipak da Guardiola Nalic ima prednost1921boy je napisao/la: ↑02 dec 2019, 22:00Kandidati su za izabrati
Kodro
Ćustović
Pape
Jagodić
Nala
Sad će i Usčuplić
Možda i Sabrina ahahahaha
Ahhahaha ne zna se koji bi bio bolji izbor hhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.