FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pravit ce oni Husrefa od blata. Sad ce poceti lutati sa nekim "proslavljenim" imenima, kao svojevremeno kad su Jesica doveli. Nesto slicno kao mi sa Kosticima, Krcmarevicima i sl. pu, pu, pu ne ponovilo se.
Husref je fudbalski luđak kao i Amar ali realno pogubio se covjek, kako god pogledas limitirana im je ekipa, a ovo ce im biti sa konja na magarca.
Mjau !
Bas tako, hvala Bogu dobro za nas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo je realnost nase lige a drugu ruku tuzna istina. Da se ne lazemo Husref je Sarajevu, ono sto je nama Amar. Covjek koji im je donio titulu, pa duplu krunu ono sto nikad niko prije uspio.
Na stranu zaje.bancija i deranje pitica, al covjek na diobi prvog mjesta i na kraju dok si na vrhu tabele, dobijes otkaz. Ovako ce biti kod nas, umjesto da nam ovo bude pouka kako ne treba postupati prema necemu sto je tvoje i dobro.
Kod nas je puno strucnjaka, internet menadzera koji ne znaju rucak skuhatiu svojoj kuci al znaju kako se trebalo igrati, koja taktiku igrati i slicno.
Tuzna sudbina naseg fudbal. Nama se vec jednom dogodila kad smo Amara natjerali da sam sve napusti, a Sarajevo ovo rade vec drugi put.
Da li cemo biti normalni i ne postupati opet isto ostaje nam da vidimo.
Na stranu zaje.bancija i deranje pitica, al covjek na diobi prvog mjesta i na kraju dok si na vrhu tabele, dobijes otkaz. Ovako ce biti kod nas, umjesto da nam ovo bude pouka kako ne treba postupati prema necemu sto je tvoje i dobro.
Kod nas je puno strucnjaka, internet menadzera koji ne znaju rucak skuhatiu svojoj kuci al znaju kako se trebalo igrati, koja taktiku igrati i slicno.
Tuzna sudbina naseg fudbal. Nama se vec jednom dogodila kad smo Amara natjerali da sam sve napusti, a Sarajevo ovo rade vec drugi put.
Da li cemo biti normalni i ne postupati opet isto ostaje nam da vidimo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovdje ne pali nikakav premoderan trener ili slicno. Probao je Zrinjski, probala je Sloboda donekle, ali ne ide to ovdje. Pola onih igraca Sarajeva su mrtvi sminkeri. Kontaju oni prebitni, najbolji na planeti Zemlji ili slicno, a isti k ko vecina igraca u ovoj ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nama da dodje ne znam ti kakvi igraci kod nas bi se pisalo levati, sminkeri. Do neki dan ste srali po nasim igracima sad kako su dobili derbi tisina, uskoro ce i nasi biti levatoži, sminkeri. Nasa posla..
Zavisi sve kako odigraju. Npr Banjaluka pa kako se neces nervirati kada vidis da nije to ni 50% onoga sto mogu
Slažem se da ne ide ovdje moderan stil igre, zbog oranica najviše.LjoZee je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:17Ovdje ne pali nikakav premoderan trener ili slicno. Probao je Zrinjski, probala je Sloboda donekle, ali ne ide to ovdje. Pola onih igraca Sarajeva su mrtvi sminkeri. Kontaju oni prebitni, najbolji na planeti Zemlji ili slicno, a isti k ko vecina igraca u ovoj ligi.
Ali kad je Sloboda pokušala igrat tako?
Nešto ne mogu da se sjetim.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ma mislim na pocetak kad je Nalic dosao. Ono kad su ga kao prizivali svi u klubove iz vrha, a ono na kraju gori ispade nego neki koji su vodili ili vode Slobodu.Goodman je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:24Slažem se da ne ide ovdje moderan stil igre, zbog oranica najviše.LjoZee je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:17Ovdje ne pali nikakav premoderan trener ili slicno. Probao je Zrinjski, probala je Sloboda donekle, ali ne ide to ovdje. Pola onih igraca Sarajeva su mrtvi sminkeri. Kontaju oni prebitni, najbolji na planeti Zemlji ili slicno, a isti k ko vecina igraca u ovoj ligi.
Ali kad je Sloboda pokušala igrat tako?
Nešto ne mogu da se sjetim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je sve fudbal. Mi nismo Barselona, niti nam ekipa kosta milijardu. Krpimo se na svim stranama, prezivljamo, logicno je da ima oscilacija u igri i da ce ih uvijek biti.
Kao sto rekoh, puno strucnjaka, niko lopte nije sutnuo u zivotu. Sjede kuci u krevetiu, deka, tv i svaku petu utakmicu seru po igracima, treneru i tako.
Kao sto rekoh, puno strucnjaka, niko lopte nije sutnuo u zivotu. Sjede kuci u krevetiu, deka, tv i svaku petu utakmicu seru po igracima, treneru i tako.
Svaki normalan navijač u državi razmišlja ovako. Znaju pitari šta će se desiti kad Amar uzme prvu titulu, isto ono što se dešavalo i prije, posebno kad prva ozbiljnija lova dođe u klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Veća fascinacija je kako neko gleda fudbal čitav život,a ne razumije ništa dalje od "da li je formacija 442 ili 433?"Bezideja je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:25To je sve fudbal. Mi nismo Barselona, niti nam ekipa kosta milijardu. Krpimo se na svim stranama, prezivljamo, logicno je da ima oscilacija u igri i da ce ih uvijek biti.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Što se tiče otkaza Husrefu, mislim da je to dobro po nas, mada će novi trener imati dovoljno vremena da ih dovede u red. Nemojte zaboraviti da imaju za naše uslove paklen tim, ali opet, Husref je bio doktor za male utakmice na kojima se osvaja titula. Izgubiće on od Zrinjskog, Širokog i nas, ali će ovu boraniju tipa Velež, Mladost i slični, trpati nemilice. Tako da mislim da će oni tu izgubiti neke bodove na proljeće, jer to su najteže utakmice, a on ih je rutinski dobijao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Apsolutno, vec Zvijezdu nece pobjediti za vikend... 100%Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:33Što se tiče otkaza Husrefu, mislim da je to dobro po nas, mada će novi trener imati dovoljno vremena da ih dovede u red. Nemojte zaboraviti da imaju za naše uslove paklen tim, ali opet, Husref je bio doktor za male utakmice na kojima se osvaja titula. Izgubiće on od Zrinjskog, Širokog i nas, ali će ovu boraniju tipa Velež, Mladost i slični, trpati nemilice. Tako da mislim da će oni tu izgubiti neke bodove na proljeće, jer to su najteže utakmice, a on ih je rutinski dobijao.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kada su za pohvale hvalim, kada su za kritike kritikujem. Amara nikada ima moje puno povjerenje i uvijek je imao. Kritike se vecinom odnose na situacije kada znas da moze bolje ali fali koncentracije, zelje, zalaganja. Kada izgore na terenu niko im ne moze zamjeriti.
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 02 dec 2019, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.
To već ne znam. Naravno da mi priželjkujemo njihov kiks, ali ipak su mnogo kvalitetniji od Zvijezde, jedino da prime neku frljoku pa da se ovi odbrane.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:37Apsolutno, vec Zvijezdu nece pobjediti za vikend... 100%
Sve u svemu, biće zanimljivo do kraja, jer sada oni obično upadaju u dubiozu i jedan kiks ih vodi u bunar. Ovo danas su uradili pod pritiskom navijača, jer se njihova Uprava šlihta navijačima i samim tim čuvaju svoja preplaćena mjesta u klubu. Ne sumnjam da će i novog trenera izabrati po ukusu navijača, a opšte je poznato da mi navijači uglavnom nemamo pojma i da nas previše nose emocije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta ces kad smo se samo mi culiMamlaz je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:04Mi iz zejebancije na derbiju navijali Husrefe odlazi, oni ga otjeraseimekorisnicko je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:59Čisti pitarluk, dobro za za*ebanciju, super za nas generalno da najveći rival se destabilizuje, al meni je ovo tako glupa odluka njihove uprave da me nervira i ako nam ide u prilog,neshvatljivo...![]()

- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da je glavna brana dolaska vijetnamskih igrača dignuta u vazduh. Sad ide pranje para
moSa ljoŽe
- kolezeljovac
- Kontakt:
@Virtu4l, za mene je veliko iznenadjenje ako Zvijezda bude porazena za vikend. Zasto?
Zato sto prvo teren ce biti katastrofalan, i onako je gore los teren, a poslije ovih padavina koje ce trajati do vikenda to ce biti mocvara.... Sarajevu su suspendovani najbitniji igraci po krilu i beku, ili povrijednjeni... E sad pazi, pas igru bez Tatara, Hebibovica/Sabanovica i sl. ne mogu ostvariti, cak ce jedan od bekova biti igrac koji nije po prirodi bek, ako izadju sa 3 stopera, kako ce onda napadati, a i koja 3 stopera, isto tako ne zaboravi da po onakvom terenu se mora nabijati, a Sarajevo nema igraca(osim Ahmetovica) koji moze da im doprinese u ofanzivi na takav nacin, a ne zaboravite da Zvijezda 09 sjajno igra na skok igri, i prekidi su im najjace oruzje... Imaju par sjajnih pojedinaca...
Ovo je sto je do terena, idu bez sefa struke, sa Cosicem da dobiju, hmmm cisto sumnjam da ce atmosfera u ekipi biti dobra, jer ce misevi kolo da vode, a s obzirom da ce krpiti pozicije, bez dobrog terena, maximalan im je X, jos ako Dzafic bude branio, gol primaju 90%
Zato sto prvo teren ce biti katastrofalan, i onako je gore los teren, a poslije ovih padavina koje ce trajati do vikenda to ce biti mocvara.... Sarajevu su suspendovani najbitniji igraci po krilu i beku, ili povrijednjeni... E sad pazi, pas igru bez Tatara, Hebibovica/Sabanovica i sl. ne mogu ostvariti, cak ce jedan od bekova biti igrac koji nije po prirodi bek, ako izadju sa 3 stopera, kako ce onda napadati, a i koja 3 stopera, isto tako ne zaboravi da po onakvom terenu se mora nabijati, a Sarajevo nema igraca(osim Ahmetovica) koji moze da im doprinese u ofanzivi na takav nacin, a ne zaboravite da Zvijezda 09 sjajno igra na skok igri, i prekidi su im najjace oruzje... Imaju par sjajnih pojedinaca...
Ovo je sto je do terena, idu bez sefa struke, sa Cosicem da dobiju, hmmm cisto sumnjam da ce atmosfera u ekipi biti dobra, jer ce misevi kolo da vode, a s obzirom da ce krpiti pozicije, bez dobrog terena, maximalan im je X, jos ako Dzafic bude branio, gol primaju 90%
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Lokomotifa i 72 gosta.