Ma kakav crni šef?! I dalje sam samo njegova desna ruka, ali napredovaću i ja, a onda ćete svi vidjeti tog vašeg Boga.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nemoj boga da krpim dzabaMonolog je napisao/la:Bjež' odoh na jednu večernju kafu sa svojim kabadahijama. Prokleti Planinić mi ukrade pare iz ruku. Igro da neće zabit više od 12, a on šut iz igre 80/100. Frajer sve poene zabio.Nego, platio bih i ja da vidim tu scenu kako Barbarez(jbg, zamišljam te(ne mislim na sexualne fantazije
) k'o Barbareza zbog avatara) ne moRe stojati na nogama, a nas 10 oko tebe(pošto zamišljam osobe po avataru, @Willy važi za petoricu
). Odoh sad, valjda ćeš proć' šta na live-u, doduše, valjda si i do sad nešto ubo.
Ma kakav crni šef?! I dalje sam samo njegova desna ruka, ali napredovaću i ja, a onda ćete svi vidjeti tog vašeg Boga.
ma evo tebi kontrapitanje - sta bi ti uradio da imas par miliona uplatu na jednom tipuWilly je napisao/la:Može li to roštiljanje sutra? Sutra je bezveze dan za klađenje, da večeras ljudski ispratimo Evroligu. Zadnji put sam se na njoj opario, pa je sad intenzivno pratim.
Jaruga, kako ti objašnjavaš ova silna iznenađenja u Evroligi? (da ti ih ne nabrajam, znaš ih i sam). Za promjenu sad gledam kako Pao dere Italijane) Da li je to mafija umiješala prste?
Čestitke za četvrtine.Sunfrenzy je napisao/la:evo jedam moj kosarkaski za veceras
Zaligiris-Khimki (1cet) č1![]()
Maccabi TA-Prokom (1cet) č1![]()
Milano-Panathinaikos (1cet) č2![]()
Efes Pilsen-CSKA M (1cet) č1![]()
B.Bamberg-Unicaja M (1cet) č1![]()
Kvota: 11,48
Uplata: 8,00
Moguca isplata: 91,84
Sretno
Uplatio 2 listica pravo sam se popravio heheh
Ma tu će biti X/X. Talijani će to namjestiti i opariti se do kraja života.Citizen-X je napisao/la:ma evo tebi kontrapitanje - sta bi ti uradio da imas par miliona uplatu na jednom tipuWilly je napisao/la:Može li to roštiljanje sutra? Sutra je bezveze dan za klađenje, da večeras ljudski ispratimo Evroligu. Zadnji put sam se na njoj opario, pa je sad intenzivno pratim.
Jaruga, kako ti objašnjavaš ova silna iznenađenja u Evroligi? (da ti ih ne nabrajam, znaš ih i sam). Za promjenu sad gledam kako Pao dere Italijane) Da li je to mafija umiješala prste?
Napisao bih testament, jer bi me nešto strefilo.Citizen-X je napisao/la:ma evo tebi kontrapitanje - sta bi ti uradio da imas par miliona uplatu na jednom tipuWilly je napisao/la:Može li to roštiljanje sutra? Sutra je bezveze dan za klađenje, da večeras ljudski ispratimo Evroligu. Zadnji put sam se na njoj opario, pa je sad intenzivno pratim.
e vidis - ja bih ulozio pola tih uplata na ljude u timu ili igraca da mi odigraju onako kako zelim u balansu da budem u plusu na kraju uplate koje su pristigle na tip minus uplate za najmanje uplacivan tip i bogat coek do kraja zivota...Willy je napisao/la:Napisao bih testament, jer bi me nešto strefilo.Citizen-X je napisao/la:ma evo tebi kontrapitanje - sta bi ti uradio da imas par miliona uplatu na jednom tipuWilly je napisao/la:Može li to roštiljanje sutra? Sutra je bezveze dan za klađenje, da večeras ljudski ispratimo Evroligu. Zadnji put sam se na njoj opario, pa je sad intenzivno pratim.
hodža je napisao/la:danas katastrofa![]()
![]()
![]()
ali zato sutra na panatu 2 i makabi hendikep koliki god da bude, pa kom opanci tom i džeri![]()
Odigraj jaruga konacan ishod da ce Unicaja pobijediti.Citizen-X je napisao/la:evo kontam na lajvu mi je malaga, panata, efes telaviv - sta odigrat pametan nisam - ova malaga se vuce oko Xa odigram na cetvritnama i qooratz... efes unistava strasni CSKA k'o da je Vrsac ybomujamter.
odigro KP Unicaju il sam pokojnik il sam pukovnik. I naravno +9 razlike za Bamberg hahahahahhaha...volimliverpool je napisao/la:Odigraj jaruga konacan ishod da ce Unicaja pobijediti.Citizen-X je napisao/la:evo kontam na lajvu mi je malaga, panata, efes telaviv - sta odigrat pametan nisam - ova malaga se vuce oko Xa odigram na cetvritnama i qooratz... efes unistava strasni CSKA k'o da je Vrsac ybomujamter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.