Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeli me zayebavas da si ti mjesto mene dosao da radis???
Tako da me ovo trenutno stanje ne iznenadjuje bas previse. Kao sto se moze vidjeti, pribojavao sam se ovakvog scenarija. Istini za volju, njih cim Amar preuzme, ja odmah pomislim "e evo nama belaja opet".
Amar Osim je (voljeli ga ili ne, htjeli to priznati ili ne) najveci strucnjak ove lige. Meni licno nije mrzak lik, cak mi nekad zna biti i simpatican. Imao je ranije mnogo ispada na nas racun ali, iskreno, ne pamtim kada se to desilo posljednji put. To su neka prosla vremena.
Moj klub, FK Sarajevo, nikada nije imalo covjeka koji je kao vama Amar; kvalitetan strucnjak i neko ko voli klub. Dva u jedan. Da, neko ko voli klub! Tuzba je nesto sasvim drugo, ne iskljucuje ovo prvo. Ima tu karizmu, zna naloziti igrace, izvuci maksimum i od prosjeka napraviti natprosjek. Neki ce reci lopov, stima utakmice, ovo, ono... sve i da stima, prvi nisu zahvaljujuci tim "nastimanim" utakmicama nego upravo zahvaljujuci derbijima koje definitivno nije nastimao ali je zato nas dobro RASTIMAO!
Mi smo s druge strane uvijek imali trenere koji imaju samo jednu od ove dvije komponente. Emocionalno jako vezani i lojalni klubu ali prosjecni ili ne bas briljantni strucnjaci. Ili druga kombinacija; "na papiru" dobri strucnjaci ali nemaju nikakvu emocionalnu vezanost za klub, tako da se ni ovo prvo pretjerano ne osjeti. Uvijek nesto fali.
Vama kad zagusti, uvijek imate Amara da se vrati i cupa vas iz govana. Mi takvu figuru nismo imali, niti trenutno imamo. Husref je samo donekle takva figura. Amar i Husref ne mogu u istu recenicu. Amar je odlican (5) a Husref dobar (3) trener. Ogromna je to razlika. Trofejniji ste od nas za Amara Osima, u svakom mogucem smislu.
Nisam zavidan sto ga imate ali nisam bas ni presretan sto i mi nemamo nekoga poput njega. Nekoga ko bi nama mogao donijeti sve ono sto je (i sto ce) on vama.
Ulogu favorita za osvajanje sampionske titule, teska srca, dodijeljujem vama. Daleko od toga da smo bez sansi ali mislim da su, nakon 8 komada u dva derbija, znatno umanjene. Jedina nada su nam vasi kiksevi i nase dalje provlacenje i stvaranje, minimalno, 6 bodova razlike uoci narednog derbija (ciji ishod, vec sada, nije tesko prognozirati) osim ako se nesto BAS dramaticno kod nas ne promijeni na bolje.
Jos jedno veliko "hvala" nasim manekenima i Husrefu koji su vam jos jednom, u kratkom roku, omogucili da nas zajebavate. I zajebavajte, uzivajte.
Djubre od covjeka , koji je ovo put da ga Amar otjera
kolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:56Amare sram te bilo, ostavljas covjeka bez posla, sta mislis od cega ce sada Husref da zaradjuje za koricu hljeba, koda je 250k neka para![]()
Čisti pitarluk, dobro za za*ebanciju, super za nas generalno da najveći rival se destabilizuje, al meni je ovo tako glupa odluka njihove uprave da me nervira i ako nam ide u prilog,neshvatljivo...
Mi iz zejebancije na derbiju navijali Husrefe odlazi, oni ga otjeraseimekorisnicko je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:59Čisti pitarluk, dobro za za*ebanciju, super za nas generalno da najveći rival se destabilizuje, al meni je ovo tako glupa odluka njihove uprave da me nervira i ako nam ide u prilog,neshvatljivo...
Mamlaz je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:04Mi iz zejebancije na derbiju navijali Husrefe odlazi, oni ga otjeraseimekorisnicko je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:59Čisti pitarluk, dobro za za*ebanciju, super za nas generalno da najveći rival se destabilizuje, al meni je ovo tako glupa odluka njihove uprave da me nervira i ako nam ide u prilog,neshvatljivo...![]()
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 53 gosta.