Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

crozla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la crozla » 02 dec 2019, 18:57

Sviuodbranu je napisao/la:
02 dec 2019, 18:16
Krozla medjede, kakve ima veze palestinska zastava sa vasim fasizmom...Tu palestinsku zastavu isticu ljudi na stadionima sirom evrope u znak solidarnosti sa tim napacenim narodom. Sto je problem na BiH stadionima...Zato sto je to za tebe neukog ustasu zastava serijeta. :urnebes:
Vi isticete zastsve susjedne drzave koja je PRESUDJENO izvrsila agresiju, zlocine etnicko ciscenje u BiH.za vas su heroji ljudi koji su vrsili i i naredjivali te zlocine.
Zastava medjunarodno priznate R BiH nije zastava Armije.
Ni tu ne vidim problem.
Ok, to se radi , plati kazna i idemo.dalje. Naravno da su heroji, zar bi sud trebao promijeniti.misljenje pojedinca, u kojem svemiru? Kada si heroj, heroj si. Nemre danas, sutra ne, ta nismo muje iz vica, ne? Meni je drago sto se furat na.Paleatinu, ona je mozda i realnost, tu zastavu modificirate i jedna.jedina nek vam bude himna. To je isto rjesenje.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2019, 19:21

Baader, to nisam nigdje vidio, naravno da važi za sve..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 02 dec 2019, 19:38

Da se mene pita a nije zakon bi bio da na sportskim borilistima se mogu unijeti samo logo oznake sportskih klubova i njihovih boja te na reprezentativne utakmice samo zastave koje drzava priznaje nikakvi generali, pali navijaci, kojekakve paradrzavice unutar i van BiH ali problem je sto to nije u interesu nikome vec uvijek treba tinjati ono malo nacionalistickih budala za nedaj Boze opet kojekakvih mogucih sranj.a.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2019, 19:42

Crozla je bas ono zatupljen lik.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 02 dec 2019, 19:50

crozla je napisao/la:
02 dec 2019, 18:57
Krozla medjede, kakve ima veze palestinska zastava sa vasim fasizmom...Tu palestinsku zastavu isticu ljudi na stadionima sirom evrope u znak solidarnosti sa tim napacenim narodom. Sto je problem na BiH stadionima...Zato sto je to za tebe neukog ustasu zastava serijeta. :urnebes:
Vi isticete zastsve susjedne drzave koja je PRESUDJENO izvrsila agresiju, zlocine etnicko ciscenje u BiH.za vas su heroji ljudi koji su vrsili i i naredjivali te zlocine.
Ni tu ne vidim problem.
Ok, to se radi , plati kazna i idemo.dalje. Naravno da su heroji, zar bi sud trebao promijeniti.misljenje pojedinca, u kojem svemiru? Kada si heroj, heroj si. Nemre danas, sutra ne, ta nismo muje iz vica, ne? Meni je drago sto se furat na.Paleatinu, ona je mozda i realnost, tu zastavu modificirate i jedna.jedina nek vam bude himna. To je isto rjesenje.
Kada su trazili "rjesenje "(nametnuto samo Bosnjacima)trebali su zabraniti i sahovnicu i orla. To je pravedno i demokratski. Hrvatima medjutim smetala zastava Ljiljana pod kojom smo se branili od hrvatske agresije, zlocina, etnickog ciscenja, logora, ali slobodno koriste zastavu pod kojom su to sve radili..Cinizam..ok..
Ako su vama heroji zlocinci i ubice to govori o vama sve.
Svaka nepravda u ovom svijetu nije ostala ne kaznjena na bilo koji nacin. Mostar ce biti sto je uvjek bio, BiH grad, a Ljiljani ce se vioriti Mostarom kada tada, i vi tu nista ne mozete.
Srbi i hrvati uz pomoc evrope i u miru vrse skoro sve zlocine nad ovom drzavom i narodom ali zapamti...Nije nicija vjecno.
Samo ti se ismijavaj sa Palestincima, dace i hrvatima Allah kaznu, bice vam gore nego njima.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 dec 2019, 19:56

"Ljudi su nas satrali, kvalitet je preovladao. Realno, osam nam ljudi 'gurnuli' u dvije utakmice, sramota. Ponizili su nas. Svaki put mi nešto povedemo, pomisliš evo došlo je i naše vrijeme, a onda nas ljudi ponize. Nema se šta dodati ni oduzeti. Ne možeš pričati ni da te sudija pokrao, jer je Kaljanac sudio za čistu desetku. Stid me što ovako moram pričati, ali pošteno su nas 'razgulili', izjavio je za **** Alen Avdić.
Jedino se ne slazem za sudiju, osteceni smo. Ovo oko ponizavanja, razguljivanja, satiranja, je 100% u pravu.

:clap:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 02 dec 2019, 20:38

Svakome tko smatra da će Savez išta značajno uraditi iz svega ovoga je ili pod žestokim utjecajem narkotika ili budala.

Sila se prosipa na Veležu, Čeliku, Sarajevu, Želji - ali kad treba pripeti 175-ice i Uskobriježane tu se ušute k'o kurve i 2 milje kazne čisto da zamažeš oči. Znači po ne znam koji put isto sranje koje je počelo još prošle sezone u Kupu sa zviždanjem himne preko gradskog derbija kod nas pa do ovoga sada bi trebao da ih opališ takvu kaznu da im se zanebesa, ali nema Begić kao ni DK muda da se suoči sa najvećim degenericima u ovoj ligi (da ne govorim o silnim penalima Borcu pod sumnjivim okolnostima)

Dabogda nas sjebali u "baražu" da konačno nekome pukne film i da ovim **** poput krmka Prolića i ostatka ekipe zabije nogu gdje ne sija sunce
Mostar u srcu, Velež do groba

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 dec 2019, 20:43

Ode Husref, odose svi problemi Sarajeva s njim :lol:
3. Mjesto na kraju..sad ce se pokazat kolko je limitirana ova ekipa

Btw ima li moderatora..moze li se otvorit nova tema: politika u bh premiwr ligi opcenito.
15 stranica ljudi seru o praljku, palestini, armiji, hvou, ustasama, partizanima..koga boli ****

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 02 dec 2019, 21:07

tutankamon1905 je napisao/la:
02 dec 2019, 20:43

Btw ima li moderatora..moze li se otvorit nova tema: politika u bh premiwr ligi opcenito.
15 stranica ljudi seru o praljku, palestini, armiji, hvou, ustasama, partizanima..koga boli ****
:!:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 dec 2019, 21:08

imekorisnicko je napisao/la:
02 dec 2019, 21:07
tutankamon1905 je napisao/la:
02 dec 2019, 20:43

:!:
+1
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 02 dec 2019, 21:37

02 dec 2019, 19:50
crozla je napisao/la:
02 dec 2019, 18:57
Ni tu ne vidim problem.
Kada su trazili "rjesenje "(nametnuto samo Bosnjacima)trebali su zabraniti i sahovnicu i orla. To je pravedno i demokratski. Hrvatima medjutim smetala zastava Ljiljana pod kojom smo se branili od hrvatske agresije, zlocina, etnickog ciscenja, logora, ali slobodno koriste zastavu pod kojom su to sve radili..Cinizam..ok..
Ako su vama heroji zlocinci i ubice to govori o vama sve.
Svaka nepravda u ovom svijetu nije ostala ne kaznjena na bilo koji nacin. Mostar ce biti sto je uvjek bio, BiH grad, a Ljiljani ce se vioriti Mostarom kada tada, i vi tu nista ne mozete.
Srbi i hrvati uz pomoc evrope i u miru vrse skoro sve zlocine nad ovom drzavom i narodom ali zapamti...Nije nicija vjecno.
Samo ti se ismijavaj sa Palestincima, dace i hrvatima Allah kaznu, bice vam gore nego njima.
Naravno da.nije vjecno, tko zna.sto nosi sutra, sve u svemu, posteno je dobiti i 2 tekme prazne, neka se kaznjava Siroki Brijeg , svi jednako. Hebo.palestinu, trash.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 02 dec 2019, 21:38

Idiotski potez idiotske uprave fks

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 dec 2019, 21:46

Sad kad dovedu Ješića, il dao Bog Vladu Jagodića.

Kodru neće sigurno vratiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2019, 21:46

KapitenK je napisao/la:
02 dec 2019, 21:38
Idiotski potez idiotske uprave fks
vijetnamac ga fikno
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Shex79
Kontakt:

Post Postao/la Shex79 » 02 dec 2019, 21:49

ZVANIČNO NOVI TRENER FK SARAJEVO JE AHMED HASTOR. ( SABRININ DAJDŽA)

https://www.facebook.com/ahmed.hastor

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 dec 2019, 21:52

E moj Husrefe šta ti papci rade, **** im mater, iako si pitar moje si poštovanje vazda imao, pogotovo kad si u Zvorniku one četnike flašom gađao zbog Srebrenice :bow: Osvojiš duplu prvu u historiji jufkica i daju ti otkaz, još dijeliš prvo mjesto na tabeli, njima na obraz :oops:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 dec 2019, 21:57

BocaJuniors1905 je napisao/la:
02 dec 2019, 21:52
E moj Husrefe šta ti papci rade, **** im mater, iako si pitar moje si poštovanje vazda imao, pogotovo kad si u Zvorniku one četnike flašom gađao zbog Srebrenice :bow: Osvojiš duplu prvu u historiji jufkica i daju ti otkaz, još dijeliš prvo mjesto na tabeli, njima na obraz :oops:
Dva poraza u derbijima mu očigledno nisu "oprostili".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2019, 22:09

mogli ste mu poen dat da preživi , vi ste ti papci što su ga otjerali :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2019, 22:12

Husrefe hvala ti!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 dec 2019, 22:14

Denchi je napisao/la:
02 dec 2019, 22:09
mogli ste mu poen dat da preživi , vi ste ti papci što su ga otjerali :D
A jbg, Štila se po zanimanju bavi ponižavanjem :mrgreen:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.