FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2019, 14:27

Tristan10 je napisao/la:
02 dec 2019, 14:18
Ne mogu da vjerujem da godinu dana poslije paradzemat jos postoji. Nevjerovatno kako ljudi ne mogu dalje da razmisljaju.
Mogu oni da razmišljaju, ali došli su do tačke kada nema nazad, u tome je problem. Nekolicina njih su bili produžena ruka Uprave i govorili su ono što Uprava nije mogla javno da izgovori, kao naprimjer animozitet prema Amaru, koji ipak nisu mogli javno iznositi, pa su im ovi poltroni bili savršen paravan.

Dosta raje je odustalo, shvatili su na vrijeme o čemu se radi, tako da je sad ostalo jezgro te ekipice koje se još uvijek nada. Oni nemaju izbora jer su etiketirani imenom i prezimenom.

Uostalom, ova tema na kojoj pišemo je jasan dokaz da se stvari vraćaju u normalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 dec 2019, 14:28

Zasto bivsi predsjednik misimovic godinu dana nije bio ni na jednoj utakmici FK Zeljeznicara? Prodavao se kao neki iskreni navijac a ispade samo mis mekinjas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 dec 2019, 14:28

Joj, sto je meni ovo igranje nedjeljom odbojno. Isto mi dodje ko da igras pod vecim pritiskom jer obicno smo zadnji. Subota zakon.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 02 dec 2019, 14:29

irfo je napisao/la:
02 dec 2019, 14:28
Zasto bivsi predsjednik misimovic godinu dana nije bio ni na jednoj utakmici FK Zeljeznicara? Prodavao se kao neki iskreni navijac a ispade samo mis mekinjas
Zato što je bacio godišnju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2019, 14:29

LjoZee je napisao/la:
Joj, sto je meni ovo igranje nedjeljom odbojno. Isto mi dodje ko da igras pod vecim pritiskom jer obicno smo zadnji. Subota zakon.
Još posebno kad Zvijezda nešto ranije odradi posao. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 02 dec 2019, 14:30

Necemo imenovati nikoga, ali u klubu i oko kluba trebaju da budu ljudi koji gledaju samo i iskljucivo INTERES KLUBA!

A to radis ako si iskreni navijac Zelje, a iskreni Zeljovac dolazi na tekmu bio on u klubu, ili ne, jer dolazi da gleda i navija jer ga VOLI! KRAJ PRIČE!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 dec 2019, 14:31

irfo je napisao/la:
Sramotno. Sta druga da kazem, ako ne moze dalje da gleda od licnog populizma.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 dec 2019, 14:32

Pa ima sad ocajnih stvari da se ne lazemo, sve to treba kritikovati, ali problem je sto papak izmisli stvar. Eno zadnji primjer No1 dresovi i neko ga je poklopio zbog toga. Pricalo se sa svima koji su potencijalni tehnicki sponzor pa tako i s No1. Medjutim papak je to iskoristio i postavio kao da je to vec odluceno i dobio par dana fore da pljuje po klubu. Ono bas dusmanski. Kad se ispostavi da je slagao nista ide dalje. Pa sjecam se oko Sarajevo Osiguranja, lik je tvrdio danima da nakon 30 godina vise nece biti sponzor naseg kluba. Kao nece niko da radi s ovim ljudima, eno i Sarajevo Osiguranje nakon 30 godina nece da produzi saradnju. Par dana pljuvacine. Ljudi regularno produzili ugovor. Onda je tvrdio da je Slaven Musa novi trener, on ili Almir Memic, Amar hoce samo u UO. Naravno nista od toga.
Ako pored svega toga lik i dalje ima priliku da pise kao da nista nije slagao, onda se mozemo svi sloziti da je to dusmanski forum koji otvoreno rusi klub dozvoljavajuci da se plasiraju takve lazi. Posebno kad se vidi zbog cega banuju ljude. Primjer je par postova iznad.
Naravno da ima takvih ljudi kojima nista ne valja, ali keru je prije samo godinu dana sve bilo odlicno, 5 poraza u nizu odlicno, Kostic trener odlicno, Krcmarevic odlicno. Iako ta dva lika nemaju pobjeda u karijeri koliko Amar trofeja. Dovedi 20 igraca, otjeraj 15 keru je to odlicno. Jos je pljuvao i vrijedjao ljude kojima to nije bilo odlicno.
Kad na to sve dodas koliko je lobirao za skupstinu, za razne ljude u klubu, onda postaje jasno da je tu zbog sitnih interesa i da ga boli **** za klub.

Moze doci 9 ljudi sa po 12 miliona kerovi vise nece uci u klub. Taraba im je. Vjerovatno osjete opet da Zeljo igra futboll, da ima finih igraca, da smo prvi na tabeli, da ce biti par igraca koji ce se prodati, pa bi opet da upadnu u klub s par miliona na racunu i da se rastale s menadjerima i trenerima. Jednom je raja nasjela i nece vise nikad. Sve je receno o njihovom vodjenju kluba i samo su ih spasili Amar s novim ljudima da ih raja toljagama ne rastjera. Docekali smo da se pomjerimo **** milimetar i sad bi pudlice da se opet ukopamo u neke rovove i da vodimo ratove s vjetrenjacama.
Jbt kako su dosli novi ljudi ni jedan trener, ni jedan igrac, ni jedan novinar nije proglasen izdajnikom, dusmanom i rusiteljem. Nema prepucavanja preko portala, niko se ne zali, igraci ginu jedan za drugog na terenu...a sve to jer Amar ne voli Ramovica i namjerno ga zapostavlja, Amar ne voli Pavica, Sinisu i Krpica jer ih nije on doveo, nema plata, kasne plate, svi nezadovoljni...al u kurcu. Krpic prvi strijelac lige, Pavic se nakon par kola na klupi dozvao, Asim ipak ne mora igrati zbog brata, Zeljo prvi, Zeljo u zavrsnici kupa, ide krov na istok, ubrzo i jug. Unistise nas. E moj Zeljo. :cry:
Cuva Bog Zelju svog!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 dec 2019, 14:36

Ne treba zaboraviti da su tamo i za Stilu krenuli na pocetku srati onih prvih par tekmi sto je igrao :shhh:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 02 dec 2019, 14:38

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 dec 2019, 14:43

irfo je napisao/la:
mozda nije stigao, jer se osnivao novi klub u kantonu pa im on pričao da ne smije nijedna konvertibilna bosanska marka izaći mimo procedura :lol: :lol: :lol:
moSa ljoŽe

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 dec 2019, 14:45

irfo je napisao/la:
02 dec 2019, 14:36
Ne treba zaboraviti da su tamo i za Stilu krenuli na pocetku srati onih prvih par tekmi sto je igrao :shhh:
Imamo Ramu, što će nam Štila?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 dec 2019, 14:50

Yebeno sto Stilic nece igrati protiv Veleza. Da je bar Ermin tu u napadu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 dec 2019, 14:55

A jel bilo pred utakmicu,ne mogu Alispahić i Dado početi zajedno :urnebes:

Izađoše,izvadiše kitu,i sve po glavi!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 dec 2019, 15:07

Virtu4l je napisao/la:
02 dec 2019, 14:11
Sve ja mogu shvatiti, da neko ima lošu procjenu, pa i sam sam ih imao na desetine u životu, da imaš svoje favorite, da misliš da bi nešto uradio bolje, dakle, sve ću ja to shvatiti. Tu smo da razmjenjujemo mišljenja i dobro nam je išlo.

Ono što ne mogu shvatiti je da svjesno ideš na svoju štetu, da si maliciozan, pokvaren i perfidan, da vrijeđaš i podmećeš jednoj instituciji kakva je Amar Osim, sve to zarad sitnog interesa, bez i najmanjeg dokaza, jer ti je neko nešto rekao u 'povjerenju'. Pa se onda ti osjećaš privilegovanim jer 'nešto znaš', e na tu foru su uzeli ovog seljačića iz Gradačca i slične labilne karaktere.

Ne mogu shvatiti kada se slijepo brani neodbranjivo, kada ideš glavom kroz zid, a jasno ti je da ne možeš.
brate ,to ja govorim nije problem imati drugacije misljenje ali u januaru okrenuti ledja klubu gdje ni pripreme nismo poceli je bruka i sramota .Svakom navijacu Zelje bi preporucio da ponovo pogleda izjavu Amara na skupstini i sve cemu biti jasno" futbool i klub istomisljenika i neistomisljenika" vjeruj mi da je pogodio u srz . Samo jos da ovom Asharaku odgovorim posto proziva ovaj forum , da krenemo redom ako se uspijem sjetiti svih lazi i nacia pisanja kad je Amar dosao .
Zvaljo ( pa se kacile slike kad je bio mlad) ,kamatar , dosao da nas proda ,nema emocija, nije fudbal kao prije ,nije to vise taj covjek. brrr ,futbol ,cajnoslu ,pojacanja ismijavanje alispahic,sadikovic,zec.... (a kako svinjski i pitari dovedose na vrijeme) zec mora igrati radi brata,
Sinanu Zec ne da da igra ,stavljanje slika semafora nakon poraza od rivala , boom (dosla nova tuzba) ,ban svakom forumasu koji je odlucio da podrzi Amara i grupno napadanje, evo samo vrati prije sedam dana post glas razuma dobro me je cuo aludirajuci na kamatara ,matori neka se goni on i ekipa , pripreme u Livnu , dosao da nas ugasi i evo sad nova nije dobar u dusi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Jadovi ugasite se ako imate obraza :tralala:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 dec 2019, 15:11

Brrrrrrrrr Curva brrr
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 dec 2019, 15:12

Rokoko87 je napisao/la:
02 dec 2019, 15:11
Brrrrrrrrr Curva brrr
Amar sportski direktor a Kemal Alispahic trener :ljepota:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 dec 2019, 15:15

kolezeljovac je napisao/la:
02 dec 2019, 14:38
https://sportsport.ba/fudbal/stilic-zam ... ava/343094

Kakav intervju! 😍
u palmi :mrgreen:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 dec 2019, 15:15

U utakmici protiv Širokog igrači Želje su pretrčali više od Dinama u Lp protiv Atalante. Taj osporavani Dado imao oko 11.400 a poređenja radi u utakmici Juve vs Atl Mad najvise je imao Pjanic, nesto iznad 12.000.

Naravno, intenzitet trcanja je jos bitniji a i tu se dizemo. Pitajte vijetnamce, oni najbolje znaju.

Mesa Alispahic je majstor!

Za sto godina kluba bićemo armirani beton!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 dec 2019, 15:17

Rokoko87 je napisao/la:
02 dec 2019, 15:11
Brrrrrrrrr Curva brrr
zamisli dva dana pred derbi gdje mozes otici na -6 i gdje se moglo prelomiti prvenstvo on posatvi pitanje jel bila septembarska plata? kakav kloc :puke:
pobijedis svinjski kaze umorni su bili ,pobijedis Celika ma raspali ,natpras Sarajevo ma umorni bili ,pobijedis Slobodu isto,pa kad smo igrali protiv Sirokog su bile price Zec bira utakmice mrsko mu ici i frajer udje i da gol , evo prodje polusezona a jadovi se nacekase a ne docekase :guz: :guz:
ma ne mozes nabrojati njihove bjedne pokusaje .
bilo bi dobro kad bi neko napravio sve njihove pokusaje i lazi koje su plasirali i svaki dan postavljati ,znam koliko su cekali poraz od pitara da pocnu srati
ali kad se rodis kao pobjednik djaba trud sviraci u danan su gace zute
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 02 dec 2019, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, strucnjak9 i 29 gostiju.