I da, je li taj Note global rom ili global version? Ako je samo rom radije ga ne uzimaj zbog 4Ga, ako je version to je odlicna cijena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://m.aliexpress.com/item/400026667 ... ndefined.0anonimni je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:38Naravno da se isplati, ako ga oboris kuponima na tu cijenu kupuj bez razmisljanja. Sto se tih kupona tice, dobijali su se u danima prije danasnjeg, recimo ja imam i takav kupon, ali to zavisi od radnje do radnje, nemaju taj kupon svi, ja imam cini mi se iz Goldwaya pa provjeri da li ih jos ima, mozda dijele i danas pa da budes sretne ruke sebi
I da, je li taj Note global rom ili global version? Ako je samo rom radije ga ne uzimaj zbog 4Ga, ako je version to je odlicna cijena
Izbacuje mi samo ovaj shipping oko 50 dana ali bez trackinga, nisam nikad narucivao bez istog, bar onaj fus neki dobijem, al pretpostavljam da je ovo pouzdano jbm ga?
javi kad dođe
Apple.com
Illmatic09 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:02Note 8 ima bolji displey i dosta bolji procesor, bolji je u slučaju ako igraš igre? Bolje je imati bolji procesor sa manje rama, nego slabji procesor sa 1gb više rama, što je ovdje slučaj. A što se tiče kamere ne znam, ali ako je dosta bolja u Note 8 onda bi preporučio njega, svakako nije previše skuplju od Redmi 8. Ja bi izabrao Note 8.
Ne igram igrice na mobitelu uopšte. Na Noteu je kamera 48mpx, ali pretpostavljam da radi na 10 ili 12. Isto kao i sa Huawei P30 pro, njemu je 48mpx ali radi na 12mpx po defaultu, osim što ti možeš manuelno podesiti na 48 ali onda nema zooma. To je ono što ja znamIllmatic09 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 00:02Note 8 ima bolji displey i dosta bolji procesor, bolji je u slučaju ako igraš igre? Bolje je imati bolji procesor sa manje rama, nego slabji procesor sa 1gb više rama, što je ovdje slučaj. A što se tiče kamere ne znam, ali ako je dosta bolja u Note 8 onda bi preporučio njega, svakako nije previše skuplju od Redmi 8. Ja bi izabrao Note 8.
Trenutno korisnika/ca: JackW, Quartararo i 7 gostiju.