irfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:21Stanic nosi 11kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:45Ako Suljo ode sad na zimu, onda kapitensku dati igracu sa brojem 14!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:21Stanic nosi 11kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:45Ako Suljo ode sad na zimu, onda kapitensku dati igracu sa brojem 14!
Pitanje.admin je napisao/la:Nisam, nego sam pi*ka pa mi taj dio u avataru smeta
E nesirfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:21Stanic nosi 11kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:45Ako Suljo ode sad na zimu, onda kapitensku dati igracu sa brojem 14!
Ma mi inače podcjenjujemo naše napadače jer raja ima dojam počesto da je lako ono šta rade. Adiloviću je 5000 ljudi uglas psovalo, kad je Bajić odlazio bila je priča "ima potencijal al Joco Stokić trenutno bolji", Ubiparipu se zamjeralo da je neefikasan,Hodžiću da je nonšalantan tako i Krpu sad osporavaju. Strašno koliko je konstantan lik
Vojo je razgovarao sa Amarom, i 100% želi nazad.
Ako ode na kraju sezone kada mu istice i ugovor onda nema para, ako se sad može nešto uzeti za njega treba to iskoristiti, dvjesto do tristo hiljada eura sasvim solidna cifra po meni, a ako i ode vjerujem da ce se dovesti adekvatna zamjena, buduci da se sada vec priča o njegovom odlasku vjerujem da Amar ima u glavi i prvi pik za njegovu zamjenu, a to kada bi bio Vojo bilo bi odlično, svakako je Štili i njemu san da igraju u istom klubu, ako je to nakon dvanaest godina pošlo za rukom Zecu i Alispahiću neka pođe onda i njima
pazi sta pises, da ti nebi Dudic ovo postavio u svlacionicu veleza i onda vidimo reprizu meca zadnjeg protiv sirokog