FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 nov 2010, 19:45

slika

slika

evo jedan text objavljen u danima...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2010, 19:46

najbolji avatar, svaka čast! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 nov 2010, 19:50

Megamon je napisao/la:Ne znam zbog cega je izbirsan post...
zato što su na našem portalu zakupili reklamu i nikad je nisu platili. Također, nisu platili ni usluge uposlenika ovog portala.

takvim lopovima nema mjesta ni na forumu.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 19:57

Meni Mirso Fazlagic nije legenda ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 nov 2010, 20:05

Megamon je napisao/la:Meni Mirso Fazlagic nije legenda ;)
Pa sta ti onda pricas i sta se deklarises kao vjerni navijac sarajeva kada ti Mirso Fazlagic nije legenda kluba. Sad fakat vidim da si neki debil, i sumnjam da si uopste rodjen u ovom gradu i sumnjam u tvoje poznavanje historije Sarajeva jer ne postujes ljude koji su igrali i stvorili taj klub. Ne znam kako te nije sramota iznositi te stvari na forumu jer pljujes po ostalim navijacima sarajeva. Sto se ne ides lizati sa Blekicem ??? Pricao si o njemu kao da je svevisnji "tobejarabi", a da ti je ***, a sada si se usutio kao naveca hinja jer je klub dosao na niske grane, a meni kao navijaci Zeljeznicara je zao zbog toga, jer sam rodjen u ovom gradu, jer znam sta znaci derby pravim istinskim navijacima i Zelje i Sarajeva a taj covjek je derby pa onda i fk sarajevo doveo do propasti.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 nov 2010, 20:07

Pa nije rodjen u ovom gradu sam je to rekao i kakve veze sto mu fazlagic nije legenda njegova stvar ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 nov 2010, 20:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa nije rodjen u ovom gradu sam je to rekao i kakve veze sto mu fazlagic nije legenda njegova stvar ;)
A ko mu je legenda ??? Scepanovic, ili da nije Kojasevic mozda ? Sta se ti ofiras, ako se on vec blamira, nemoj ti! Gdje bi i Zeljo i Sarajevo bili danas da nije bilo istog tog Pasica, Bjelogradilica, Fazlagica, oca i sina Osim, Bazdarevica, Katalinskog, Bahtica i mnogih drugih koji su stvorili i Zelju i Sarajevo i koji su mnogo toga ulozili u klubove da bi se danas neki papcina nasao da kaze kako mu N.N osoba nije legenda kluba. Ako i ti smatras tako nesto onda svaka cast ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:13

Pirke_TM87 je napisao/la:
Pa sta ti onda pricas i sta se deklarises kao vjerni navijac sarajeva kada ti Mirso Fazlagic nije legenda kluba. Sad fakat vidim da si neki debil, i sumnjam da si uopste rodjen u ovom gradu i sumnjam u tvoje poznavanje historije Sarajeva jer ne postujes ljude koji su igrali i stvorili taj klub. Ne znam kako te nije sramota iznositi te stvari na forumu jer pljujes po ostalim navijacima sarajeva. Sto se ne ides lizati sa Blekicem ??? Pricao si o njemu kao da je svevisnji "tobejarabi", a da ti je karinu izvadio sigurno bi mu popusio, a sada si se usutio kao naveca hinja jer je klub dosao na niske grane, a meni kao navijaci Zeljeznicara je zao zbog toga, jer sam rodjen u ovom gradu, jer znam sta znaci derby pravim istinskim navijacima i Zelje i Sarajeva a taj covjek je derby pa onda i fk sarajevo doveo do propasti.
Pa et ti si rodjen u glavnom gradu pa ti je rijecnik na zavidnom nivou.
Sta reci o "legendi" koja je dovela klub na ovako niske grane.

Ja na legende ne gledam po njihovom broju nastupa nego po stvarima koje su ucinile za klub.A sta je Mirso uradio?
Ostetio klub gotovo kao i baljak,cak sta vise radi sada sa njima da bi se dograbio presjednicke fotelje i da bi njegov "licencirani" zet sjedio na klupi i polahko srozavao klub iz godine u godinu.

Nema sta galvni ti je argument to sto nisam rodjen u Sarajevu.Ja to barem otvoreno kazem.Ne stidim se mjesta u kojem sam se rodio ;)

Mirso odlazi povedi i svog zeta iz svetinje
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 nov 2010, 20:15

Ne brate ja ne smatram tako dovoljno poznajem historiju svog kluba da znam ko su legende a ko nisu , rekao sam da on ima pravo na svoje misljenje i uostalom svaka cast fazlagicu na svemu sto je uradio za najveci klub u drzavi ali on danas krade moj klub i smatram ga u ovom trenutku isto ko i baljka i kompaniju

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 nov 2010, 20:17

Jedan od kandidata za Predsjednika Sarajeva je Damir Hadzic nacelnik opstine Novi Grad.....provjerena info.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:23

ado-hz je napisao/la:Jedan od kandidata za Predsjednika Sarajeva je Damir Hadzic nacelnik opstine Novi Grad.....provjerena info.

Koliko me sjecanje dobro sluzi Damir je dobar prijatelj sa Zijadom Blekice,cak mi se i cini da sam ga vidio na proslavi 64-og rodjendana :?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 nov 2010, 20:25

Megamon je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Jedan od kandidata za Predsjednika Sarajeva je Damir Hadzic nacelnik opstine Novi Grad.....provjerena info.

Koliko me sjecanje dobro sluzi Damir je dobar prijatelj sa Zijadom Blekice,cak mi se i cini da sam ga vidio na proslavi 64-og rodjendana :?
Vidio ga ili ne vidio nisam rekao da ce biti predsjednik ali se spominje kao moguci kandidat....mislim da je to lose ako iko znam Damira kakav je to covjek :!:

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 nov 2010, 20:26

Megamon je napisao/la:

Ti bas puko na Blekica, haj da je zensko nebi me cudilo al...

Onaj brazilac jel vam ziv ? Njega nigdje nema ni na klupi ni na onoj pressici kad su vam igraci kukali.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:28

Ne znam i Blekic je dolazio ka anonimus samo sto se znalo da Blekic ima kapital.Za ovoga osim sto je nacelnik ne znam imal' jos kakvih izvora primanja :?

Covjek koji zasluzuje da bude presjednik Benjamin Isovic 8-)

@Buddy
sta se bolan toliko sikiras,idi se raduj.Dobili ste sponzora :lol:
Jos malo pa ce vas proglasiti filijalom listice :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 nov 2010, 20:31

Megamon je napisao/la:Ne znam i Blekic je dolazio ka anonimus samo sto se znalo da Blekic ima kapital.Za ovoga osim sto je nacelnik ne znam imal' jos kakvih izvora primanja :?

@Buddy
Benjo te super lik....al nije za predsjednika jer nema para....nama treba covjek koji ima pare,koji ce da ulozi pa neka uzme kasnije ali neka napravi ekipu....dovede igrace...itd da sada ne pametujem....a za Damira bolje da ne pisem....njega interesuje samo pranje para a Sarajevo je kao stvorena firma za toga...a ti bas imasm vremena da pises sa malima....nemoj trositi vrijeme....moj prijateljski savjet...pozzzz

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 18 nov 2010, 20:32

Meni jest legenda
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 nov 2010, 20:32

Megamon je napisao/la:Ne znam i Blekic je dolazio ka anonimus samo sto se znalo da Blekic ima kapital.Za ovoga osim sto je nacelnik ne znam imal' jos kakvih izvora primanja :?

@Buddy
Ne sikiram se ja, fino pitam sta vam je sa brazilcem.
Ja se radujem, sponzor uvijek dobro dodje. Da to nisi ljubomoran ? :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:34

rumbalija je napisao/la:
Meni jest legenda
Vidim ti bas uporan :roll:
Nisi shvatio da su svi shvatili da si strumf,al' izgleda samo ti ne mozes da shvatis :lol:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 nov 2010, 20:48

Megamon je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Pa sta ti onda pricas i sta se deklarises kao vjerni navijac sarajeva kada ti Mirso Fazlagic nije legenda kluba. Sad fakat vidim da si neki debil, i sumnjam da si uopste rodjen u ovom gradu i sumnjam u tvoje poznavanje historije Sarajeva jer ne postujes ljude koji su igrali i stvorili taj klub. Ne znam kako te nije sramota iznositi te stvari na forumu jer pljujes po ostalim navijacima sarajeva. Sto se ne ides lizati sa Blekicem ??? Pricao si o njemu kao da je svevisnji "tobejarabi", a da ti je karinu izvadio sigurno bi mu popusio, a sada si se usutio kao naveca hinja jer je klub dosao na niske grane, a meni kao navijaci Zeljeznicara je zao zbog toga, jer sam rodjen u ovom gradu, jer znam sta znaci derby pravim istinskim navijacima i Zelje i Sarajeva a taj covjek je derby pa onda i fk sarajevo doveo do propasti.
Pa et ti si rodjen u glavnom gradu pa ti je rijecnik na zavidnom nivou.
Sta reci o "legendi" koja je dovela klub na ovako niske grane.

Ja na legende ne gledam po njihovom broju nastupa nego po stvarima koje su ucinile za klub.A sta je Mirso uradio?
Ostetio klub gotovo kao i baljak,cak sta vise radi sada sa njima da bi se dograbio presjednicke fotelje i da bi njegov "licencirani" zet sjedio na klupi i polahko srozavao klub iz godine u godinu.

Nema sta galvni ti je argument to sto nisam rodjen u Sarajevu.Ja to barem otvoreno kazem.Ne stidim se mjesta u kojem sam se rodio ;)

Mirso odlazi povedi i svog zeta iz svetinje

Ne gledas legende po broju njihovih nastupa nego prema onome sta su uradili za klub :?: :?: :?: ...ko je onda tebi zapravo legenda :?: ...pa legende kluba i jesu legende zato sto su bili igracine,sto su zbog njih dolazile desetine hiljada ljudi da vide dobar potez,sto su time gradili istoriju kluba...meni je jasno kada ti kazes da ne volis Fazlagica iz ove perspektive,ali gdje ces covjece reci da on nije klupska legenda...tebi znaci ni Pape Susic nije legenda,ni Pasic,ni Hadzija ni Vahidin Musemic koji je s Peleom igrao,Keli Vidovic pokojni...da ti sada ne nabrajam,od njih vala niko nije nesto specijalno pomagao klub...to su covjece legende...ti bi rekao i da Muftic nije legenda kluba jel....e svasta :mrgreen: ...sad ces opet reci da ti strumf pametuje...Blekic ti veca legenda nego Fazlagic,ja bi umro od stida...druga je stvar sto po tebi Fazlagic unistava klub,i to je misljenje,znaci ne moras da ga volis,ali da kazes da on nije klupska legenda,stvarno je ispod svakog nivoa...to je isto kao da ja kazem da Miso Smajlovic nije legenda Zelje jer nije nista uradio za klub kada je bio u fotelji,da ne pricam o Mesi Bazdarevicu itd...nevjerovatno...i sto je najgore,mnogi te ovde slusaju i dive ti se...napadnite sada slobodno :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:51

Hajde budi iskren prema sebi i sta bi rekao da je Bazdarevic,Osim,Nikic pokrali Zelju,prali novac preko njega.Gurali svoju porodicu u klub i da im citave familije zive na racun Zelje?Samo iskreno

Ako ne mozes pomoci nemoj onda ni odmagati,zanimljivo sto o ostalim(Papetu,Musemicu) ne pricam o negativnom kontekstu.
Vjeruj mi da nisi dobro upucen sta se desava u Sarajevu,ili pak jesi :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74 i 28 gostiju.