Da. Suljo 53 nastupa 31 go (3 u evropi), Lendrić 52 nastupa 31 go.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se suska, 54 nastup ce biti posljednji, bar u ovom mandatu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bas cemo izgubiti dosta njegovim odlaskom, bez obzira koliko para dobili, ne sumnjam da Amar vec ima opcije u glavi kao sto je i najavio za zimski prelazni rok 2-3 igraca. Koga god babuka odabere 100% pun pogodak ce biti
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 01 dec 2019, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Veca juce uhvati vecinu njihovih ubacaja, sve sto je mogo, ja se ne sjecam kad je Eric nesto uhvatio, vazda neko boksanje iz kojeg nastanu problemi
Još ono istrčavanje kad pokupi loptu pred Ahmetovićem

Dobar je i Erić momak ne mogu reć al Veca je Veca. Davno sam ja ratove zbog njega vodio, ajde Veca nek nam se dušmani fiksiraju na bocu Ždrepčeve krvi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gadno se vratiti nakon onolike pauze i to bas za derbi. Iskreno bilo me strah njegove reakcije, opravdao je priliku koja mu se dala. Pravovremena istrcavanja, hvatanje lopti i par dobrih odbrana. Jedino ispucavanja su mu kriza
Volio bih da se oprostimo od Krpica kako dolikuje. Ako ce ici 100%, da se ne isfuramo
, na kraju treba mu se posebno zahvaliti za sve. Sasvim korektno obavljeni zadaci, a kao kapiten se zaista pokazao dobro. Letio je u odbranu i za saigraca, a i za navijace. Hvala mu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu.Htio bih vam cestitati na fer i sportskoj utakmici,jedina mrlja su crveni kartoni i povreda Hebibovića..Nisam upoznat,otkud to da Krpic ide?Ja vam samo preporucujem da Stilica ostavite(bolje za nas ako ode)..
Klub je poceo vec sinoc od Amara da poziva navijace na utakmicu protiv Veleza i da naglasava koliko im je podrska bitna. Moramo se odazvati u sto vecem broju. Jednostavno igraci i uprava to zasluzuju. Hiljadu je razloga da ostavimo sve po strani i dodjemo na Grbavicu. MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
- Fareus1921
- Kontakt:
Po meni bolje je i za klub i za Krpića da se proda na ljeto jer ako Željo osvoji to bi mu puno bolje bilo za njegovu prodaju a i nama bi pomogao golovima.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Do kad Vojo ima ugovor tamo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On ima ugovor do ljeta, ali halal im bio i Asim i Zajmovic i mozda Mujezinovic za njega 

Žao mi je što se rastajemo sa Krpom, volio bi da ostane pa gdje nas odvede kraj sezone.
Al kako god dobićemo keša, on će pojačati egzistenciju, dobio je i dijete skoro tako da, Suljo makar het trik protiv Veleža
Vojo...čućemo se
Al kako god dobićemo keša, on će pojačati egzistenciju, dobio je i dijete skoro tako da, Suljo makar het trik protiv Veleža

Vojo...čućemo se

Tad se ne može prodati.Fareus1921 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:56Po meni bolje je i za klub i za Krpića da se proda na ljeto jer ako Željo osvoji to bi mu puno bolje bilo za njegovu prodaju a i nama bi pomogao golovima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Brate zauzet strašno ovih mjesec dana, jedva stignem pročitati i napisati koju s Osketom.
Znaš mene, ne dam se ja.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
@Osim13 hos halalit pulena za Voju?
Ubiparip je veci za 2 centimetra od Sulje, ko bi reko 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Krpa molim te ostani, yebo Voju....
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 01 dec 2019, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, svemalim1 i 56 gostiju.