Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- -Paja
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Isao sam na lijecenje na preoruku forumasa kazu mi doktori da sam normalan!
Dio Arsenala
- moustapha
- Kontakt:
Samim cinom odlaska na lijecenje na preporuku forumasa pokazujes suprotno.-Paja je napisao/la:Isao sam na lijecenje na preoruku forumasa kazu mi doktori da sam normalan!

No hard feelings.
#divovi
- NoName
- Kontakt:
Ako je tebi neki doktor rekao da si normalan onda on definitivno nije.-Paja je napisao/la:Isao sam na lijecenje na preoruku forumasa kazu mi doktori da sam normalan!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma @Pajica svim srcem navija da u Arsenal dodju Dzeko,Pjanic,Spahic,Mravac,Sadovic.Samo je covjek po prirodi stidljiv i ne zna na koji bi nacin to docarao.Jel tako @Pajice.
Jer s tim pojacanjima bi onda dominirali.
Jer s tim pojacanjima bi onda dominirali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- -Paja
- Kontakt:
Odem ja kod doktora, neke testove uradim pohvale me da sam normalan i pitaju me zasto sam dosao, ja im odgovorim na preporuku virtualnih (ne)prijatelja sa foruma, kazu oni meni "je li ti to mozda porucio neki sa celavcem na avataru", ja odgvorim potvrdno a oni meni "Uveli smo internet na kriticnom odjelu na Jagomiru pa se jedan od nasih dugogodisnjih pacijenata tako zna saliti po internet forumima"NoName je napisao/la:Ako je tebi neki doktor rekao da si normalan onda on definitivno nije.-Paja je napisao/la:Isao sam na lijecenje na preoruku forumasa kazu mi doktori da sam normalan!
harishp-ne brani havera sa istog ste odjela dosta vise...
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Kad je to bilo? Ja sam na internetu od 1997. godine pa ne vjerujem da su baš na mene mislili...
A dovoljno je reći da si išao na liječenje, kao što si naveo. Znaš, prvo se uradi dijagnoza pa bolesne liječe a ove druge ne. Obzirom da su te liječili situacija je jasna. Ali, sad si me nasekirao, vjerovatno je kod tebe neka teška bolest, neizlječiva, jer samo takvim pacijentima ne govore da su bolesni. Oprosti mi molim te Paja, neću te više sekirati, mogu samo da zamislim kako ti je.
A dovoljno je reći da si išao na liječenje, kao što si naveo. Znaš, prvo se uradi dijagnoza pa bolesne liječe a ove druge ne. Obzirom da su te liječili situacija je jasna. Ali, sad si me nasekirao, vjerovatno je kod tebe neka teška bolest, neizlječiva, jer samo takvim pacijentima ne govore da su bolesni. Oprosti mi molim te Paja, neću te više sekirati, mogu samo da zamislim kako ti je.
- -Paja
- Kontakt:
Kojim to pacijentima govore da nisu bolesni a oni su bolesni, to u tvom svijetu gdje je dijamant najbolji a zmajevi redovan ucesnik velikih takmicenja? Daj ba gubis se a toliko iskustva odraslog forumasa, saberi se i ponovo se javi i nemoj mi zamjeriti salim se malo sa tobom, ti se sav izgubi pa cak i smisao za humor. No dobro vratimo se ovoj temi, mali Pjanic je talentovan igrac mora se izboriti u lyonu jer gourcuf je limitiran igrac mozda cak i Pjanic za par godin bude spreman da zaigra u fudbalskoj NBA ligi a to je Premiership!NoName je napisao/la:Kad je to bilo? Ja sam na internetu od 1997. godine pa ne vjerujem da su baš na mene mislili...
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Da, u mom svijetu, onom realnom. Dijagnozu ne govore teškim, najtežim bolesnicima koji su neizlječivi pa nema nikakve praktične koristi da to znaju. Stoga izvini, nisam znao da je tako ozbiljno i obećao sam da te više neću sekirati. Evo, s ovim komentarom završavam. O igračima je s tobom besmisleno razgovarati zbog tvoje objektivne limitiranosti, ali eto nije do tebe.
- -Paja
- Kontakt:
Sto se objektivnosti tice ja sam ovdje najobjektivniji i siguran sam da nema objektivnijeg insana od mene. U tvom realnom svijetu koji si ti objektivno ocijenio da je realan? Ako nekome doktori kazu da je lud ili nije normala i uz to je tezi slucaj taj se lijeci, posto su meni rekli da sam normalan a po tebi nisam, ti otovoreno kazes da si pametniji i kompetentniji od doktora? Saljivci sa Jagomira se ponovo sale?
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
E moj Paja... Stvarno mi je žao što si tek sada shvatio da treba uvijek tražiti dodatno mišljenje ljekara. Ili, ako si baš neupućen, pogledaj Milana i Enisa. Otpast će on sam, ne sekiraj se.STAGE 1:
"Pa ti nemaš shizofreniju.Imam druga koji je takodje prosao kroz dve psihoze u roku od dve godine i sada funkcionise normalno, u 25 godini upisao fakultet i sada je tamo jedan od najboljih studenata.A imao je paranoju i sulude misli i posle psihoza depresiju i nikad nije dobio dijagnozu shizofrenije, već akutne psihoze.
Isti slučaj je sigurno i kod tebe.
Bićeš ti ok!" pa onda opet:
"Ovo što sam ti ispričao je potpuna istina i taj dečko je bio na klinici dva puta po nekoliko meseci i sada je od tada prošlo dve godine i on je prestao i da pije lekove(naravno uz savet psihijatra) i sada je super, oseća se super i sve je ok kod njega.
Biće to i kod tebe."
Dosad stvarno nijedan doktor nije rekao da imam sizofreniju.
STAGE 2:
Promenio sam doktora i ovaj misli da ja imam Bipolarni poremecaj, jer sam imao dve teske psihoze i dve teze depresije.
Pijem Zyprexy 10mg navece i funkcionisem sasvim dobro.
Zasto ikad prekidati s lekovima kad je to jedina sigurnost za osobe koji su imali psihoze.
Eto ja sad osecam malu depresiju, ali nije to nista, mogu da funkcionisem.
Strah me samo da jednog dana prestanem sa Zyprexom pa se opet pojavi psihoza.
Veliki Pozdrav od Paje za sve vas
- -Paja
- Kontakt:
Sta si nam htio time dokazati? Lijepo je to sto si se cijelu noc trudio i rovario po forumima ali vidis da je tom liku doktor rekao da nije uredu, ili je to jos jedan fazon sa saljivog odjela na Jagomiru? Kakvo je obrazovanje ovih starijih osoba kad jedan strucnjak poput NoNamea kaze da se neizlijecive bolesti ne govore pacijentima znaci po primarijusu NoNameu ako imate AIDS doktor ce vam reci da ste zdravi i pustiti vas kuci
Ova drzava je na samom dnu zbog ovakvih neznalica!

Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Ne, ne moj paja. Samo se ne govore ovima koji su ubijeni u pojam da ih se ne bi dalje frustriralo. A glavna odlika takvih kao ti jeste gubitak veze sa stvarnošću i nepoimanje realnosti. Znaš ono, ne budi primjenjeno, hajd ti budali dokaži da je budala, nema šanse. Tako i vama ne mogu sve govoriti, nije dobro za makar mala poboljšanja, da makar malo osjetite realnosti i konektujete se na realni svijet.-Paja je napisao/la:Sta si nam htio time dokazati? Lijepo je to sto si se cijelu noc trudio i rovario po forumima ali vidis da je tom liku doktor rekao da nije uredu, ili je to jos jedan fazon sa saljivog odjela na Jagomiru? Kakvo je obrazovanje ovih starijih osoba kad jedan strucnjak poput NoNamea kaze da se neizlijecive bolesti ne govore pacijentima znaci po primarijusu NoNameu ako imate AIDS doktor ce vam reci da ste zdravi i pustiti vas kuci![]()
Nisam primarijus ali psiholog mogu biti. Mada, slučajeve kao što je tvoj prepuštam mladjim kolegama, studentima, jer je bolest toliko očita a i ne mogu napraviti neku štetu koja je već davno učinjena, da li u ranom djetinjstvu ili u adolescenciji, sasvim nebitno, jer je rezultat isti. Ako te baš zanima tvoj slučaj (a gdje ne bi) toplo ti preporučujem sva djela Sigmunda Frojda, ona govore o onim najnižim ljudskim porivima i najskrivenijim tajnama. Mogao bi sam sebe napokon upoznati.
Ova neznalica ima mnogo rezultata u svom životu, rezultate koje nećeš ostvariti za 7 života. Ne krijem se od bilo koga, sa pojedincima sa ovog foruma sam pio kafu, sa pojedincima imam razmjenjen FB profil tako da mogu vidjeti ko sam i šta sam, te nemam nikakve potrebe da se pretvaram da sam neko drugi, ovo što jesam mi je više nego dovoljno.
Ja ne dolazim na temu tvog voljenog kluba, iako isti simpatišem od kada pratim fudbal, ne dolazim jer ne želim čitati tvoje nebuloze. Ali reprezentaciju ne diraj i nemoj dolaziti ovdje da provociraš jer ću ja uvijek odgovoriti, dok sam tu. Tvojim nebulozama nije mjesto ovdje, imaš teme na PDF međunarodnog fudbala, tamo svršavaj na svoje idole i nastavi živjeti svoj kompleksaški život.
Ti uživaj u svojoj imaginarnoj ulozi vođe navijača Arsenala, uživaj u tome da ti se neka dječurlija dive. Ja ulogu vođe imam u stvarnom životu i ovdje mi apsolutno ne treba.
- majestic24
- Kontakt:
a hebem vas lude obadvojicu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
imaju privatne poruke pa šaljite.Jbt haj' 2-3 posta ali čitavu stranicu prepirati se kao dječica a ni 1 promil veze sa temomNoName je napisao/la:Ne, ne moj paja. Samo se ne govore ovima koji su ubijeni u pojam da ih se ne bi dalje frustriralo. A glavna odlika takvih kao ti jeste gubitak veze sa stvarnošću i nepoimanje realnosti. Znaš ono, ne budi primjenjeno, hajd ti budali dokaži da je budala, nema šanse. Tako i vama ne mogu sve govoriti, nije dobro za makar mala poboljšanja, da makar malo osjetite realnosti i konektujete se na realni svijet.-Paja je napisao/la:Sta si nam htio time dokazati? Lijepo je to sto si se cijelu noc trudio i rovario po forumima ali vidis da je tom liku doktor rekao da nije uredu, ili je to jos jedan fazon sa saljivog odjela na Jagomiru? Kakvo je obrazovanje ovih starijih osoba kad jedan strucnjak poput NoNamea kaze da se neizlijecive bolesti ne govore pacijentima znaci po primarijusu NoNameu ako imate AIDS doktor ce vam reci da ste zdravi i pustiti vas kuci![]()
Nisam primarijus ali psiholog mogu biti. Mada, slučajeve kao što je tvoj prepuštam mladjim kolegama, studentima, jer je bolest toliko očita a i ne mogu napraviti neku štetu koja je već davno učinjena, da li u ranom djetinjstvu ili u adolescenciji, sasvim nebitno, jer je rezultat isti. Ako te baš zanima tvoj slučaj (a gdje ne bi) toplo ti preporučujem sva djela Sigmunda Frojda, ona govore o onim najnižim ljudskim porivima i najskrivenijim tajnama. Mogao bi sam sebe napokon upoznati.
Ova neznalica ima mnogo rezultata u svom životu, rezultate koje nećeš ostvariti za 7 života. Ne krijem se od bilo koga, sa pojedincima sa ovog foruma sam pio kafu, sa pojedincima imam razmjenjen FB profil tako da mogu vidjeti ko sam i šta sam, te nemam nikakve potrebe da se pretvaram da sam neko drugi, ovo što jesam mi je više nego dovoljno.
Ja ne dolazim na temu tvog voljenog kluba, iako isti simpatišem od kada pratim fudbal, ne dolazim jer ne želim čitati tvoje nebuloze. Ali reprezentaciju ne diraj i nemoj dolaziti ovdje da provociraš jer ću ja uvijek odgovoriti, dok sam tu. Tvojim nebulozama nije mjesto ovdje, imaš teme na PDF međunarodnog fudbala, tamo svršavaj na svoje idole i nastavi živjeti svoj kompleksaški život.
Ti uživaj u svojoj imaginarnoj ulozi vođe navijača Arsenala, uživaj u tome da ti se neka dječurlija dive. Ja ulogu vođe imam u stvarnom životu i ovdje mi apsolutno ne treba.

E jeste li sinoć pratili izvođenje prekida što se tiče naše repke, koliko mi se čini Mire je imao prednost nad Misketom u slobodnjacima a ovaj u kornerima i što je najvažnije nije bilo prepirki između njih

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Normalno da nije bilo kad je Miske skont'o da treba Pjana izvoditi faulove,a on kornere.Tako je bilo i zato je sve stimalo.Kod faulova nema vise Misketa da se gura,koji je po meni bio najlosiji igrac sinoc..i ako je bio bolji nego inace.
1921-2011
ma ne bi se složio prvo sa tim da je bio najlošiji to nikako, a kad je riječ o slobodnjacima ja i dalje mislim da bi Miske trebao izvoditi ove bliže golu naravno kad je pozicija za dešnjaka a Pjanić sve ostale jer ima daleko jači šut od Zvjezdana.Esii TM87 je napisao/la:Normalno da nije bilo kad je Miske skont'o da treba Pjana izvoditi faulove,a on kornere.Tako je bilo i zato je sve stimalo.Kod faulova nema vise Misketa da se gura,koji je po meni bio najlosiji igrac sinoc..i ako je bio bolji nego inace.

It was turned around so that right looked wrong
Opet kazem po meni nas najlosiji bio...jedino je losiji Ibisevic,ali on je igrao kratko da bio dobio neku aman-zaman opasku ili ti kritiku.Jedino vrijedno paznje bilo je "strasno" poznato biciklo
Necemo o Misketu ovdje,ovdje Pjana dominira

Necemo o Misketu ovdje,ovdje Pjana dominira

1921-2011
Pjanic je trenutno u fazi kada mu svaki igrac u Evropi i to bukvalno svaki od Messia do DelPiera moze samo uzeti da obrise kopacke prijeizvodjenja slobodnjaka. Tu spada naravno i Misimovic !
Inace ne volim velicanje nasig igraca izvan svih proporcija ali je Pjana dosao do neke faze gdje je zaista dodirnuo sami vrh vrhova.
Oko slobodnih nema Misimovic vise tu sta trazi osim ako je desno iz kosa e onda moze eventualno Salihovic !!!
Pjana me juce odusevio ! Protiv Albanije je imao tendencija ali juce je briljirao. Nikada nisam vidjeo nekog naseg igraca da tako lako ima kontrolu lopte izmedju par protivnickih igraca. Kao musica je bio. A o frekvencije primopredaje lopte kombinovane sa 30 metara trkovima da i ne govorim. Mislim da lopte ili pasa juce nije izgubio.
Inace ne volim velicanje nasig igraca izvan svih proporcija ali je Pjana dosao do neke faze gdje je zaista dodirnuo sami vrh vrhova.
Oko slobodnih nema Misimovic vise tu sta trazi osim ako je desno iz kosa e onda moze eventualno Salihovic !!!
Pjana me juce odusevio ! Protiv Albanije je imao tendencija ali juce je briljirao. Nikada nisam vidjeo nekog naseg igraca da tako lako ima kontrolu lopte izmedju par protivnickih igraca. Kao musica je bio. A o frekvencije primopredaje lopte kombinovane sa 30 metara trkovima da i ne govorim. Mislim da lopte ili pasa juce nije izgubio.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- -Paja
- Kontakt:
Ima covjek rezultate u stvarnom zivotu mozete zamisliti kakvi su samo kad bi covjeku sa Aidsom rekao da je zdrav i poslao ga kuci
Moje demokratsko pravo je da kazem o bilo kojem igracu svoje misljenje koje se velikom neobjektivnom fanu nesvidja pa dodje da pokusava da me provaljuje, pa da bar uspjesno. Svako ima svoje misljenje ti mislis da ja pisem nebuloze ja mislim da ti pises mozemo se ovako vrtiti u krug vjecno...
Ja se pokusavam da vratim na temu ali ovakvi spameri i trolovi poput bezimenog se tu pocesto ubace samo cu da kazem da je Pjanic dobro odigrao u Bratislavi, da treba da se usredotoci na Lyon i da za koju godinu transfer u najjacu ligu nece izostati!

Ja se pokusavam da vratim na temu ali ovakvi spameri i trolovi poput bezimenog se tu pocesto ubace samo cu da kazem da je Pjanic dobro odigrao u Bratislavi, da treba da se usredotoci na Lyon i da za koju godinu transfer u najjacu ligu nece izostati!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, invincible1921, kakarut i 55 gostiju.