FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakava je sićuejšn sa kartonima?
Na koga, osim Guše, ne računamo?
Na koga, osim Guše, ne računamo?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Kakav ba Amar sestre mi, doso samo pare da uzme, on bi najsretniji bio da mu otkaz uruce da moze odstetu dobit da vrati Ivici kredit sto je digo.
Treba vratit volontere, cuo sam da sad im je sad izaso novi patch na programu, sad jos bolje trazi igrace tipa elsner, toskas a tek trenere da ne pricam. A mozda trebaju i kakvog analiticara angazovat iz npr. Slovenije, tamo najbolje znaju sta se desava u Zelji i sta je najbolje za klub. Ja bih vas pozvao da skandiramo Amaru odlazak, samo treba ispratit ovog jednog forumasa sto se nagovori Amaru na tekmama (jes da to niko na cijelom stadionu nije cuo, al helem nejse).
Uglavnom ima forumasa koji znaju sta je najbolje za klub, treba njih slusat, nije kao da imaju dugu historiju laganja i povezanosti sa proslim strukturama, pa ja.
Treba vratit volontere, cuo sam da sad im je sad izaso novi patch na programu, sad jos bolje trazi igrace tipa elsner, toskas a tek trenere da ne pricam. A mozda trebaju i kakvog analiticara angazovat iz npr. Slovenije, tamo najbolje znaju sta se desava u Zelji i sta je najbolje za klub. Ja bih vas pozvao da skandiramo Amaru odlazak, samo treba ispratit ovog jednog forumasa sto se nagovori Amaru na tekmama (jes da to niko na cijelom stadionu nije cuo, al helem nejse).
Uglavnom ima forumasa koji znaju sta je najbolje za klub, treba njih slusat, nije kao da imaju dugu historiju laganja i povezanosti sa proslim strukturama, pa ja.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kemo, Stana i Štila za vikend nema...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Je li nece biti ni Osima? Je li njemu treci?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vojo ako misli da dodje kod nas treba prvo da napisi mail Amaru i napise sve najbolje o njemu i da ga pohvali za osam komada u mrezi pitica... Pa sad..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mislim da Osim ima dva zuta... A i kad dobije treci nek s Pekicem sa krova vodi 
Nema Osmankovića protiv Veleža, što znaci da ce igrati ona rupa bez dna i stara raga Bogičević , što opet dalje znaci da ce gosti imati bruku šansi za golove
Jbg kad imamo takav tanak roster, gdje se svako odsustvo nekog prvotimca odmah vidi i osjeti.

Jbg kad imamo takav tanak roster, gdje se svako odsustvo nekog prvotimca odmah vidi i osjeti.
Znači Sipa i Bogi stoperi.
Uz kupljenu ulaznicu klub bi trebo da pokloni jedan apaurin.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Volio bih nesto znati, sta misli vecina.
Koji je Amar najbolji trener:
1. Prvi put kad je bio trener
2. Prvi povratak
3. Drugi povratak na klupu
Do juce mi je Amar sa pocetka karijere bio najbolji kada je napravio onaj uspjeh u evropi, ali sada mislim da je ovaj Amar ipak dosta zreliji i takticki a i odnosom prema igracima, kazu neki da je sada manje stroziji nego raniji ali mislim da je sad nasao pravi balans.
2. Prvi povratak
Do juce mi je Amar sa pocetka karijere bio najbolji kada je napravio onaj uspjeh u evropi, ali sada mislim da je ovaj Amar ipak dosta zreliji i takticki a i odnosom prema igracima, kazu neki da je sada manje stroziji nego raniji ali mislim da je sad nasao pravi balans.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma e moj Željo ba to je sve što imam rećirfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 13:31Volio bih nesto znati, sta misli vecina.
2. Prvi povratak
3. Drug poratak na klupu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Amarov prvi mandat, po meni...
Ja mislim da je Kaljanac sinoc i svojim ukucanima kad je dosao kuci dao zuti
Pokolj
Pokolj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gdje je Rokoko? Da ga nisu kidnapovali Pitari, ili još gore, lobotomci?

Ili je možda pisao, a ja nisam viidio u ovom ludilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto zreliji to bolji 1000% tako je bilo svaki put do sada i nema razloga da to ne bude i ovaj putirfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 13:31Volio bih nesto znati, sta misli vecina.
2. Prvi povratak

Amare piqko odlazi ne slusas forumase koga trebas dovesti, koga otjerati, ko ce ti igrati...nidje suspenzije igraca, nidje nista...e moj Zeljo 

Cuva Bog Zelju svog!
Jbt sad covjek gleda na zagrijavanju igraca Serbo, Memic, Mulaosmanovic, Guso...kad se sjetim bivsih trenera, posebno Mulalica i Petrovica ne treba im niko, mogu oni sami, jos deba kae ne treba mu kondicioni trener a on sam ima 200kg. Isto ko da ti dodje Senad Husic i prica o tehnikama samokontrole 

Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Hrammm1921, mavi i 42 gosta.