FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Onaj Sipović je prava budala, gledaj ti njemu poze 

Hvala, lijepo od tebe, sa obrazom

Šta je tu je, prepao se Kaljanac svirati još jedan penal, nebi ga deset voda opralo u čaršiji da je dosudio i drugi, valja i njemu živjeti u ovom gradu, moglo je biti glat 1:4 ali i više, brz oporavak Hebiboviću, kako cujem sa Koševa teška povreda, traumatsko iskakanje i ostecenje patele, a u 80% slucajeva tu je potrebna operacija, ako se obistini slijedi mu najmanje pola godine pauziranja
MIHAJLOVIĆ !
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amaw,zvaljo,kamatar,nije fudbal kao prije ,dosao da naplati pare ,dosao da nas proda,nema emocija ,to nije vise taj covjek, Zec mora igrati radi brata,brrr , kacenje poraza od rivala,boom dosla tuzba klubu,jel bila septembarska plata?,jel ovo footballl Amawe,pobjedio umorni svinjski,sarajevo,raspalu slobodu,celik itd bukvalno svaku pobjedu su pokusali minimizirati naravno dok je Slavko ,Adzem,Kostic,Krcmarevic,Odovic,Capljic,Mulalic oni su vodili protiv sve jakih ekipa, o prelaznom roku i ismijavanju istog ne treba ni spominjati, zadnja teorija dosao da nas ugas
i .I naravno na kraju gospodar familije se popisa po njima ali mangupski kako on samo zna i to sa ekipom koja je dobila besplatne pripreme u Livnu

nije loše nekad i ponoviti gradivo...ne mogu a da ne pozdravim i poselamim sljedbenike fkrajlovac2015 na čelu sa pingvinom iz kazandžiluka, menadžerom lavom iz breze, glasom razuma, avlamijem, coolerom i ostalim studentima iz tuzle, te legendarnim slovencem. znam nije vam lahko, ali navikavajte se polahko...u rupe sad zajedno sa torpederima bando plaćenička.
Evo nove od papka sa ulica da nije Stile sve bi taktike pale u vodu
smecari .Pticurina voli te brat tvoj Curva

Pometoše i očistiše teren a boga mi i svlačionicuLjoZee je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:28https://sportsport.ba/fudbal/izgled-zel ... sve/342940
Bravo momci![]()

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
FUTBOL!!!
-
- Kontakt:
Sinoc sam bio u transu. Danas vec mahmurno budjenje. Zalosno je sto igramo ovako namjesteno prvenstvo. Mrtvi Siroki, Sarajevo, Borac, Radnik i Zrinjski uzimaju bodove na penale... Velez se lize sa SDA, samo da bi ostali u ligi. Prodali su onu svoju ljepu pricu sami protiv svih, za guzolizanje Sarajeva. Da je prvenstvo posteno mi bi bili u debelom plusu do sad. I mi se nekom napretku nadamo...
Ono sinoc nije bio vjeciti rival. Obicni amateri, u glavi im samo bilo gdje ce pitu uzet za veceru.
Ono sinoc nije bio vjeciti rival. Obicni amateri, u glavi im samo bilo gdje ce pitu uzet za veceru.
Titula bila ne bila (bit ce ako Bog da ) raduje me dvije stvari 1 stvar kolektiv i igra
2 stvari ekipa
2 stvari ekipa
Rodjeni su pitarske picke!
Lijepo je vidjeti da čuvamo ono što je naše, zajedničko i gradsko.LjoZee je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:28https://sportsport.ba/fudbal/izgled-zel ... sve/342940
Bravo momci![]()

1921 daj taj izvještaj da se raskujem od života
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Drago mi zbog onog debila Rahmanovica sto su gutu primili , frajer na terenu psuje igracima Zelje familiju , djecu... cijelo vrijeme udara laktom , ako je lopta na drugoj strani i sudija ne gleda vrijedja i koska cijell vrijeme.
A nije igrao Rahmanović štavamjeba
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rahmanovic je krkan. Razumijem ja i adrenalin i sve to pa mozda i ne razmisljas puno sta pricas i radis, ali na njega se svi zale. Provocirao je i igrace Sirokog skoro kad je treba crveni dobiti nego se izvukao.
Ja iskreno moram pohvaliti ovaj portal, ali bez zajebancije, način i nivo na koji su ispratili ovaj derbi, i dan poslije u minutnom taktu izbacuju clanke i sve zanimljivosti za derbi, i prije su to radili odlicno ali ne na ovom nivou kao sada, zaista sve pohvale !

MIHAJLOVIĆ !
Dobro jutro svima koji slave. Sad lagano na čaršiju i traženje pitarluka po ćoškovima i budžacima za tzv. pijenje krvi na slamku. Živio nam Semire dugo i Bog ti dao lijepo zdravlje.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Stilic brat sinoc promijenio tri kafane. Nema gdje ga nije bilo. Trebat cemu 6 dana da dodje sebi 

-
- Kontakt:
Mozes biti prgav ali psovat djecu igracima vjerujte nece biti dobro da se sa nekim sretne negdje u gradu...
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 55 gostiju.