FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma meni je najdraže što su danas dokazali sami sebi da Sarajevo nije kvalitetnija ekipa od njih, ono "atomsko Sarajevo koje je za dvije klase jače od ostatka lige skupa sa Zrinjskim", kako se ljetos govorilo.
Opet se pokazalo da nema ekipe u ovoj ligi kojoj naši ne mogu zabiti gol kada su dovoljno motivisani i skoncentrisani.
Opet se pokazalo da nema ekipe u ovoj ligi kojoj naši ne mogu zabiti gol kada su dovoljno motivisani i skoncentrisani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije se Sinisa nesto fino pokrvio sa Rahmanovicem.
Ne znam sta mu se desilo.
Ne znam sta mu se desilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad preslusao Veselog intervju za ss.ba na youtubeu poslije utakmice, pa prizna lik da je htio da izbori i drugi jedanaesterac danas, nego da zavrsi situaciju za 4:1, jer je eto osjetio kontakt.... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zeznuo se ondje što nije šutao, mogao je realno uputiti udarac jer je prošao igrača Sarajeva i imao je 1 na 1 sa golmanom, ali on je čekao taj kontakt da padne. Ako je i bilo kontakta, nije bilo realno za očekivati da će ti svirati drugi penal na 3:1 za tvoju ekipu u derbiju i to pred kraj tekme.
Kad smo već kod penala, kako je Štila prebaci baš njemu kada je Kaljanac svirao penal za nas, maestralno. Ondje bi 95% igrača iz naše lige izgubilo loptu, okružen protivničkim igračima, niti može šutati niti može fino dodati ali čovjek izmisli onakvu asistenciju, isto kao i za Krpića protiv Širokog
Kad smo već kod penala, kako je Štila prebaci baš njemu kada je Kaljanac svirao penal za nas, maestralno. Ondje bi 95% igrača iz naše lige izgubilo loptu, okružen protivničkim igračima, niti može šutati niti može fino dodati ali čovjek izmisli onakvu asistenciju, isto kao i za Krpića protiv Širokog

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest ali ne mozes ovo ovako javno priznatiRaonffa je napisao/la: ↑01 dec 2019, 02:47Zeznuo se ondje što nije šutao, mogao je realno uputiti udarac jer je prošao igrača Sarajeva i imao je 1 na 1 sa golmanom, ali on je čekao taj kontakt da padne. Ako je i bilo kontakta, nije bilo realno za očekivati da će ti svirati drugi penal na 3:1 za tvoju ekipu u derbiju i to pred kraj tekme.
Pa dobro jbg njegovo je pravo ako hoće da padne onda i može da padne, meni je smiješnije što u onom momentu ti čekaš kontakt umjesto da šutaš. Nije on sad rekao "nije me dirao ali ja sam pao i nadao se da će biti penal", on fino kaže osjetio sam kontakt i pao, legenda je Veseli, to se vidjelo i kod ove situacije a i na ovim intervjuimakolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 02:50Jest ali ne mozes ovo ovako javno priznatiRaonffa je napisao/la: ↑01 dec 2019, 02:47Zeznuo se ondje što nije šutao, mogao je realno uputiti udarac jer je prošao igrača Sarajeva i imao je 1 na 1 sa golmanom, ali on je čekao taj kontakt da padne. Ako je i bilo kontakta, nije bilo realno za očekivati da će ti svirati drugi penal na 3:1 za tvoju ekipu u derbiju i to pred kraj tekme.

- kolezeljovac
- Kontakt:
1. Krpic S. 12
2. Ubiparip V. 11
3. Vranjes S. 11
4. Ahmetovic M. 9
5. Brandao. 9
6. Stilic S. 8
Štila ako ovako nastavi... Mogao bi biti najbolji strijelac i asistent lige....
2. Ubiparip V. 11
3. Vranjes S. 11
4. Ahmetovic M. 9
5. Brandao. 9
6. Stilic S. 8
Štila ako ovako nastavi... Mogao bi biti najbolji strijelac i asistent lige....
Svuda grmi okoloooooo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Moram vam reci da sam zamolio dragog Allaha da nam oprosti grijehe za koje znamo i ne.
Reko "oprosti svojim plavim robovima" ,malo smo zalutali s psovkama nekad ali imamo meehametli dusu.
Proucio koju i zamolio za povoljan skor s konama.
VTZ!! 1921gsht.
Zelim da pohvalim sve igrace, navijace, osima i ekipu.
Idemo dalje za iste pare
kono moja.
Reko "oprosti svojim plavim robovima" ,malo smo zalutali s psovkama nekad ali imamo meehametli dusu.
Proucio koju i zamolio za povoljan skor s konama.
VTZ!! 1921gsht.
Zelim da pohvalim sve igrace, navijace, osima i ekipu.
Idemo dalje za iste pare

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vidjelo se to odmah na početku kad je Ramović uklizao na onu loptu koju nikako nije mogao stići.
Seljadiju iz Vrapčića moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, pobjeda mora biti imperativ, jer kasnije na proljeće imamo dva vezana gostovanja, a prvo mjesto nakon 22 kola nam donosi prednost na Bergerovoj tablici, tako da nema opuštanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kao ljudi na pauzu...Virtu4l je napisao/la: ↑01 dec 2019, 07:01Vidjelo se to odmah na početku kad je Ramović uklizao na onu loptu koju nikako nije mogao stići.
Seljadiju iz Vrapčića moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, pobjeda mora biti imperativ, jer kasnije na proljeće imamo dva vezana gostovanja, a prvo mjesto nakon 22 kola nam donosi prednost na Bergerovoj tablici, tako da nema opuštanja.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ja licno jedva čekam naredni vikend, razvaliti im njušku na ulici, na tribinama pa na terenu, danas ce zijaniti od Radnika ko da gledam, nama će vjerovatno doći sa dva vezana poraza, razvalimo ih na Grbavici i gurnemo ih na deseto mjesto na tabeli pa neka se na proljeće grčevito bore za opstanak, samo zbog ovog njihovog seljačkog, pokvarenog i podlog mentaliteta pa neka se ghuze i ližu sa konama
MIHAJLOVIĆ !
Jasta, brate! Dno na dno!Radmilo87 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 08:48Ja licno jedva čekam naredni vikend, razvaliti im njušku na ulici, na tribinama pa na terenu, danas ce zijaniti od Radnika ko da gledam, nama će vjerovatno doći sa dva vezana poraza, razvalimo ih na Grbavici i gurnemo ih na deseto mjesto na tabeli pa neka se na proljeće grčevito bore za opstanak, samo zbog ovog njihovog seljačkog, pokvarenog i podlog mentaliteta pa neka se ghuze i ližu sa konama
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Dobro jutro želim,
Čestitam na pobjedi, bila bi ubjedljivija, zakinuti ste za penal još...
fenomenalno je Amar spremio tekmu, Štilić odličan..
Čestitam na pobjedi, bila bi ubjedljivija, zakinuti ste za penal još...
fenomenalno je Amar spremio tekmu, Štilić odličan..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Povoljno tablete za spavanje upakovane u bordu boju.Preporuka 3 dnevno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.