FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2019, 01:01

slika

Puleni u Bosni
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 dec 2019, 01:03

Velik si, Adnane.

Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Gušo je psovao majku sudijskom timu zbog čega je ranije morao put svlačionice.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2019, 01:07

Rokoko87 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:00
Ma ide do ljeta, forcamo mi to

Nego, misliš li da bi njega Ahmet okrenuo ko Kemu? :kafa:
Jedini ko bi se okrenuo u toj situaciji je Ahmetovic, ali od straha kad ga Bogi pogleda

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 dec 2019, 01:07

Rokoko87 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:03
Velik si, Adnane.

Kako se navodi u zvaničnom zapisniku Gušo je psovao majku sudijskom timu zbog čega je ranije morao put svlačionice.
Jel gledas Jokica kako se blamira :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 dec 2019, 01:07

Rokoko87 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:03
Velik si, Adnane.

Hoce li protiv Veleza Eric zagrijavati Vecu? 😂😂 Ili trener iz OP?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 dec 2019, 01:12

Ne gledam, zar je toliko strašno

@kole
Vidiš, o tome nisam razmisljao. :mrgreen:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 dec 2019, 01:13

Rokoko87 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:12
4 poena,2-9 sut :urnebes: kanta nba pdfa na aparatima,valjda znas na koga mislim :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2019, 01:14

LjoZee je napisao/la:
01 dec 2019, 01:01
slika

Puleni u Bosni
A lažeš čuj Šiljak :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 dec 2019, 01:15

BosniaBoston je napisao/la:
01 dec 2019, 01:13
Rokoko87 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:12
4 poena,2-9 sut :urnebes: kanta nba pdfa na aparatima,valjda znas na koga mislim :kafa:

Ja još uvek čekam. :mrgreen:
Naravno da znam. :kafa:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 dec 2019, 01:17

vest je napisao/la:
25 nov 2019, 23:36
Sarajevo - Željezničar 4-0 Ocekujem dobru utakmicu i nasu pobjedu, da budem skroman neka bude 4-0.
Radnik - Velež 2-2 Obje ekipe igraju dobro, remi realan.
Sloboda - Tuzla City 0-3 Sloboda u slobodnom padu.
Zrinjski - Mladost DK 3-0 Kecina
Čelik - Borac 2-1 Celik uzima nezgodnog Borca.
Široki Brijeg - Zvijezda 3-1 Siroki se vraca prema vrhu.
:rol: Ovaj post najave kola odnosi pobjedu

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 dec 2019, 01:33

HongKong je napisao/la:
24 nov 2019, 18:21
Bice sad bas tesko na derbiju, ali ako nista dobra stvar je sto petari vjerovatno najavljuju posljedni ekser u tabut, bosanski dinamo i sve te njima svojstvene bajke, a kad su u tom elementu onda dobiju po labrnji.
Idemo dalje.
Da se citiram :kafa:
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2019, 01:52

slika

Joj slike :ljepota:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 01 dec 2019, 01:53

kolezeljovac je napisao/la:
30 nov 2019, 21:33
E sad kad sam se ohladio(ugrijao u kuci :D), da napisem jednu analizu :kafa:

1. Katastrofalna posjeta, Horde razocarale, Manijaka vise bilo, ali opet ni jug nije raspodan koliko je pusteno.. Dobra stvar sto se culo, a i vidjelo da cijeli kop navija, a posto sam bio tacno iznad centra, objektivno TM'87 zadacu zadali...

2. Teren, katastrofalan, znaci bilo je dobro za igru mozda prvih 10, 15 minuta, a onda su ga ublatili, i samim tim se tjeralo da se nabija sto je i nama odgovaralo na kraju..

3. Pohvala onim navijacima Sarajeva sa zapada, jer stvarno nas 50tak smo bas bezobrazno slavili golove i nasladjivali, a oni aa nisu rekli... Jos mi jedan pitar iza mene kad sam onaj prvi gol proslavio, kaze skoci slobodno pa nisi na Palama 😂

4. Osim takticki ubio Husrefa

5. Voljni momenat se vidio, svaki start, svaka lopta, pas, zaista su svi dali 300%..

6. Igraci:
Veca- odusevljen sam danas s njim bio, izlasci(ono sto smo ga najvise kritikovali), sve je pokupio, kod gola nista nije mogao jer je Mersudin osutao vanserijski u 2. stativu... Odbrane, skracivanje, onu 100% sansu Ahmtovicu odlicno izlazi, skracuje ugao i brani, kod Oremusa, skracuje izlazi, i on je "krivac" sto je Oremus osutao onako lose, doduse iz mrtvog ugla

Sipa i Kemo- odlican tandem, sve lopte pokupili, tukli se, udarali, cista 10tka

Sinisa, sa Ramom je silovo u ofanzivi, u defanzivi korektno, jedino kod njihovog gola sto je kikso je jedina zamjerka kod njega, kao i ona neuspjesna offide zamka, ako se ne varam on je ostao iza linije, ali sve u svemu trkacki, zalaganjem, ponavljam u ofanzivi perfektno

Pavic- nemam komentara, cisto savrsenstvo i u ofanzivi, i u defanzivi, sa Veselim ih zgu*io...

Dado-odlicno, trkacki sjajno, pas igra nesto losija, al ybg teren kakav je bio odlicno

Meša- vjerujte mi danas sam tek shvatio koliko je on koristan igrac u nasoj igri, trcanje bez lopte cijelu utakmicu, radilica, prekinuo 100 lopti, zapravo je on krivac sto smo ih pojeli na sredini terena, jer je sve nicije lopte kupio..

Veseli- sa Pavicem u tandemu im iskarao lijevu stranu, izboren penal, njihova desna krila nisu imali rjesenja za njega

Ramovic- konacno ono sto cekamo cijelo vrijeme, Dusan Hodzic iskaran danas

Štilić- no comment(pozvati ga za utakmice Baraza)

Krpić- kapiten kapitenski, onakav trud, zalaganje, trcanje svih 95 minuta je nesto sto odavno nisam vidio kod nasih napadaca, grizao u duelima, zaista u igri s ledjima od gola je najjaci definitivno, spustao Stili lopte, i kad je bilo najbitnije nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, i jos jednom dokazao da je najbolji napadac u ligi kad je u pitanju igra glavom u sesnestercu!

Amar Amar Osim Osim
Ovo pod 5 je uvijek ono sto me najvise obraduje. Sretno

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 01 dec 2019, 01:55

1. Katastrofalna posjeta, Horde razocarale, Manijaka vise bilo, ali opet ni jug nije raspodan koliko je pusteno.. Dobra stvar sto se culo, a i vidjelo da cijeli kop navija, a posto sam bio tacno iznad centra, objektivno TM'87 zadacu zadali...

2. Teren, katastrofalan, znaci bilo je dobro za igru mozda prvih 10, 15 minuta, a onda su ga ublatili, i samim tim se tjeralo da se nabija sto je i nama odgovaralo na kraju..

3. Pohvala onim navijacima Sarajeva sa zapada, jer stvarno nas 50tak smo bas bezobrazno slavili golove i nasladjivali, a oni aa nisu rekli... Jos mi jedan pitar iza mene kad sam onaj prvi gol proslavio, kaze skoci slobodno pa nisi na Palama 😂

5. Voljni momenat se vidio, svaki start, svaka lopta, pas, zaista su svi dali 300%..

6. Igraci:
Veca- odusevljen sam danas s njim bio, izlasci(ono sto smo ga najvise kritikovali), sve je pokupio, kod gola nista nije mogao jer je Mersudin osutao vanserijski u 2. stativu... Odbrane, skracivanje, onu 100% sansu Ahmtovicu odlicno izlazi, skracuje ugao i brani, kod Oremusa, skracuje izlazi, i on je "krivac" sto je Oremus osutao onako lose, doduse iz mrtvog ugla

Sinisa, sa Ramom je silovo u ofanzivi, u defanzivi korektno, jedino kod njihovog gola sto je kikso je jedina zamjerka kod njega, kao i ona neuspjesna offide zamka, ako se ne varam on je ostao iza linije, ali sve u svemu trkacki, zalaganjem, ponavljam u ofanzivi perfektno

Pavic- nemam komentara, cisto savrsenstvo i u ofanzivi, i u defanzivi, sa Veselim ih zgu*io...

Dado-odlicno, trkacki sjajno, pas igra nesto losija, al ybg teren kakav je bio odlicno

Meša- vjerujte mi danas sam tek shvatio koliko je on koristan igrac u nasoj igri, trcanje bez lopte cijelu utakmicu, radilica, prekinuo 100 lopti, zapravo je on krivac sto smo ih pojeli na sredini terena, jer je sve nicije lopte kupio..

Veseli- sa Pavicem u tandemu im iskarao lijevu stranu, izboren penal, njihova desna krila nisu imali rjesenja za njega

Krpić- kapiten kapitenski, onakav trud, zalaganje, trcanje svih 95 minuta je nesto sto odavno nisam vidio kod nasih napadaca, grizao u duelima, zaista u igri s ledjima od gola je najjaci definitivno, spustao Stili lopte, i kad je bilo najbitnije nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, i jos jednom dokazao da je najbolji napadac u ligi kad je u pitanju igra glavom u sesnestercu!

Amar Amar Osim Osim
Mislio sam ovo pod 3 me uvijek najvise obraduje. Poz

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 01 dec 2019, 01:57

11 utakmica (615 minuta) - 7 golova i 5 asistencija.
Gol ili asistencija svakih 50 minuta.
SEMIR ŠTILIĆ!
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 01 dec 2019, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
1921

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 dec 2019, 01:57

keno83 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:55

6. Igraci:

Amar Amar Osim Osim
Mislio sam ovo pod 3 me uvijek najvise obraduje. Poz
:thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2019, 01:58

Osim13 je napisao/la:
01 dec 2019, 01:52
slika

Joj slike :ljepota:
💙

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 dec 2019, 02:02

Osim13 je napisao/la:
30 nov 2019, 23:04
Irfo unistismo mi ovaj futbol klab do temelja
Sumnjali su u nas :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 01 dec 2019, 02:09

BetonskiMozgovi je napisao/la:
28 nov 2019, 17:26
Ja imam osjećaj da ćemo ih razvaliti, k.urcina su oni od ekipe, više izvikani nego kvalitetni.. Malo više ozbiljnosti sa naše strane i da se ne fulaju onakve prilike i da ih spustimo na zemlju, jer baš lebde svojim bahatošću..
:opaopa: :opaopa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 dec 2019, 02:21

Jedan od razloga pobjede je sto je tekmu pocelo 5 momaka koji su nasa djeca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.