FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moram malo, ti si svirao kraj barem pet puta ove sezone

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako necu, brate, na prste jedne ruke mozes nabrojati utakmice gdje protivnik nije poveo prvi. 90% utakmica gdje je protivnik poveo smo bili bolji, ali ga primis iz prve sanse. Pun mi vala klinac vise tog cimanja oko zaostatka i preokreta.
Ali halalit cu ti zbog pulena zajednickog
mozes nastaviti sa prozivkama 
Ali halalit cu ti zbog pulena zajednickog

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma jest upravu si, to nam je neki imidž ove sezone po čemu nas prepoznaju, uvijek prvi primamo gol pa kasnije ganjamo rezultat. Čudna smo ekipa ove sezone skroz, ali dobro je, kolo prije kraja jesenjeg dijela mi smo prvi na tabeli, ne žalim seLjoZee je napisao/la: ↑30 nov 2019, 23:36Kako necu, brate, na prste jedne ruke mozes nabrojati utakmice gdje protivnik nije poveo prvi. 90% utakmica gdje je protivnik poveo smo bili bolji, ali ga primis iz prve sanse. Pun mi vala klinac vise tog cimanja oko zaostatka i preokreta.
Ali halalit cu ti zbog pulena zajednickogmozes nastaviti sa prozivkama
![]()

Nasa ekipa ima u plusu 20 gol-razliku i neko u 15 min napise to je to, kraj.
Ludnica ziva... Pitari ukupno primili 15 golova a mi im dali osam golova, to je to, kraj.
Ludnica ziva... Pitari ukupno primili 15 golova a mi im dali osam golova, to je to, kraj.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja iskreno nisam mislio da mozemo ovako preokrenut. Hajd remi i nekako. Hladne glave sad skontam da smo od starta bili bolji, konkretniji kako god, ali u tom momentu kad je zavalio Ahmetovic gol tacno mi je u glavi bilo da ce ih moci okretat na bilo koji nacin.
Kako ne mozemo preokrenuti kad smo prosli derbi to uradili i dali im pet komada s lukom?
- Fareus1921
- Kontakt:
Možda je i tako zanimljivije kad preokreneš pa im uvališ 5 golova
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Ma teško da je iko vjerovao u preokret, nisam ni ja jer sam imao u glavi baš ono o čemu sam pisao, da ne pamtim kada je gost preokrenuo rezultat u derbiju. Još realno do Štilinog gola mi nismo imali neke aman zaman šanse, imao baš Štila onu jednu polušansu kada je šutao iz šesnaestercu i to je to.
Nije sad da smo mi njih gazili i da je bilo pitanje vremena kada ćemo izjednačiti pa da čovjek to tako očekuje, jbg derbiji su takvi obično ona ekipa koja povede ima bod u džepu u najgorem slučaju.
Nije sad da smo mi njih gazili i da je bilo pitanje vremena kada ćemo izjednačiti pa da čovjek to tako očekuje, jbg derbiji su takvi obično ona ekipa koja povede ima bod u džepu u najgorem slučaju.
Iskreno jer se igralo na Kosevu. Mislio sam poslije gola i njihova ce publika i igraci dobiti neki elan ili slicno, ali mrtvo puhalo i na terenu i na tribinama kod njih.
[quote=NeretvanskaPastrmka post_id=7363869 time=1575152569 user_id=29895]
[quote=biceDUPLA post_id=7363844 time=1575151974 user_id=44045]
[quote=NeretvanskaPastrmka post_id=7363817 time=1575151111 user_id=29895]
Velezovci moji dobri :lol: :thumbup:
To vam obicaj uvlacit nam se u supak pa nam kasnije majke psovat :urnebes: eto nas brato sa petokrakom i poginut cemo i protiv vas i protiv sudija :wave:
[/quote]
MA MAJKE VAM **** SVIMA PICKE PRODANE. UDARO SAM VAS PRIJE 15 GODINW I BUBANJ UZIMO UDARAT CU VAS GDJE.GOD BUDEM MOGAO. **** VAM MAJKE SVIMA U PICKU DABOGDA ISPALI IZ LIGE. NAGUZITE SE ZRINJSKOM OPET I PJEVAJTE BICE ZELJO **** SAMPIPN. I PQPKU HADANOVICU MAJKU **** ZA ONA UDARANJA
[/quote]
Sta ces ti udarat levat jedan ne znas jaje razbit. Okanis se i zdenke namazes. I tu se napatis :lol: i bola okani se tog seljackog ponasanja i psovanja. Ne stoji ti nakon dobri moji Velezovci. Pozdrav za normalne manijake. Vidimo se na grbavici. Dolazi i stara pastrmka 😍
[/quote]
Hjde ba **** sa ove teme.Psovke i uvrede sa livade vase nisu zaboravljene niti oprostene da znas.
[quote=biceDUPLA post_id=7363844 time=1575151974 user_id=44045]
[quote=NeretvanskaPastrmka post_id=7363817 time=1575151111 user_id=29895]
Velezovci moji dobri :lol: :thumbup:
To vam obicaj uvlacit nam se u supak pa nam kasnije majke psovat :urnebes: eto nas brato sa petokrakom i poginut cemo i protiv vas i protiv sudija :wave:
[/quote]
MA MAJKE VAM **** SVIMA PICKE PRODANE. UDARO SAM VAS PRIJE 15 GODINW I BUBANJ UZIMO UDARAT CU VAS GDJE.GOD BUDEM MOGAO. **** VAM MAJKE SVIMA U PICKU DABOGDA ISPALI IZ LIGE. NAGUZITE SE ZRINJSKOM OPET I PJEVAJTE BICE ZELJO **** SAMPIPN. I PQPKU HADANOVICU MAJKU **** ZA ONA UDARANJA
[/quote]
Sta ces ti udarat levat jedan ne znas jaje razbit. Okanis se i zdenke namazes. I tu se napatis :lol: i bola okani se tog seljackog ponasanja i psovanja. Ne stoji ti nakon dobri moji Velezovci. Pozdrav za normalne manijake. Vidimo se na grbavici. Dolazi i stara pastrmka 😍
[/quote]
Hjde ba **** sa ove teme.Psovke i uvrede sa livade vase nisu zaboravljene niti oprostene da znas.
Zato je to generalno problem, kod nas podrska traje 2 kola. Pise o igracima kao da imaju mjesecnu platu 100.000KM, kako je ispao Kemo na lomacu ga stavit i slicno. Treneri nam traju po pola godina, odmah tjeranje. U upravama nam niko ne valja, sportska oprema moze i HAD samo da nije No1 i tako.
Je.be me se pisite sta hocete, odo nastavit slavit.
Stilic Semirr pitare nabio u svemir...
Ramos ima godisnjs zaradu 300 miliona, pa ga onaj napadac iz Alavesa okrene na glavu ne zna đe goni. Kod nas bi Ramos 4 kol odigrao, vec bi ga strucnjaci a tribina zamjenilo, otjerali itd.
Je.be me se pisite sta hocete, odo nastavit slavit.
Stilic Semirr pitare nabio u svemir...
Ramos ima godisnjs zaradu 300 miliona, pa ga onaj napadac iz Alavesa okrene na glavu ne zna đe goni. Kod nas bi Ramos 4 kol odigrao, vec bi ga strucnjaci a tribina zamjenilo, otjerali itd.
Prolili smo uhljupe!
- Fareus1921
- Kontakt:
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
Ja sam još pod dojmom
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ponesi u subotu cvijece za pulena @Rokoko87
Posljednji mec
Posljednji mec

- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj raja ne mogu vam opisati kako je slusati oko sebe sve pitare na tribini kako kmece, a ja jos slavim golove i okrecem se prema njima na zapadu 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma ide do ljeta, forcamo mi to
Nego, misliš li da bi njega Ahmet okrenuo ko Kemu?
Nego, misliš li da bi njega Ahmet okrenuo ko Kemu?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 15 gostiju.