FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2019, 21:09

Hocemo storije, hocemo storije
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 nov 2019, 21:10

E zato raja da Bog da mu otpo ko moze, a ne dodje protiv Veleza! @ljoze udji na insta stile, pije se vino :D
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 nov 2019, 21:10

@Virtual

Ma znam sve, ne moraš mi ništa govoriti :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 30 nov 2019, 21:10

Mislim da je bila sezona 1990/91 kad je isto kao danas Sarajevo povelo 1:0 na Kosevu, a mi preokrenuli rezultat i pobijedili 1:3, Nikic postigao dva gola.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 nov 2019, 21:11

ZaZelju je napisao/la:
30 nov 2019, 21:10
Mislim da je bila sezona 1990/91 kad je isto kao danas Sarajevo povelo 1:0 na Kosevu, a mi preokrenuli rezultat i pobijedili 1:3, Nikic postigao dva gola.
Hvala :thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2019, 21:13

@kole hvala brate :D

De malo do Bosne svratite zasluzili ste :kafa:

Stojan komentarisao sliku Stilica sa onim “👏🏻👏🏻

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 nov 2019, 21:16

Jeste ja tu noc nakon tekme otiso nocnim na remo.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 30 nov 2019, 21:17

Raonffa je napisao/la:
30 nov 2019, 21:11
ZaZelju je napisao/la:
Moja greska. Ipak je to bila sezona 1989/90. I na toj utakmici mi dali gol iz penala. Strijelac sa 11 metara je bio Edin Curic. Plus dva gola Nikole Nikica. Oni poveli golom Bozovica. Znaci tacno 30 godina je proslo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 nov 2019, 21:21

ZaZelju je napisao/la:
30 nov 2019, 21:17
Raonffa je napisao/la:
30 nov 2019, 21:11
ZaZelju je napisao/la:
Moja greska. Ipak je to bila sezona 1989/90. I na toj utakmici mi dali gol iz penala. Strijelac sa 11 metara je bio Edin Curic. Plus dva gola Nikole Nikica. Oni poveli golom Bozovica. Znaci tacno 30 godina je proslo.
Ma hajde, sezona gore-dole :mrgreen: Tačno 30 godina znači, padaju neki stari rekordi ove sezone :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2019, 21:28

Osim13 je napisao/la:
30 nov 2019, 21:01
Samo bez dresova u ponedjeljak, ljubi vas brat
!!!!!!!!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 nov 2019, 21:33

E sad kad sam se ohladio(ugrijao u kuci :D), da napisem jednu analizu :kafa:

1. Katastrofalna posjeta, Horde razocarale, Manijaka vise bilo, ali opet ni jug nije raspodan koliko je pusteno.. Dobra stvar sto se culo, a i vidjelo da cijeli kop navija, a posto sam bio tacno iznad centra, objektivno TM'87 zadacu zadali...

2. Teren, katastrofalan, znaci bilo je dobro za igru mozda prvih 10, 15 minuta, a onda su ga ublatili, i samim tim se tjeralo da se nabija sto je i nama odgovaralo na kraju..

3. Pohvala onim navijacima Sarajeva sa zapada, jer stvarno nas 50tak smo bas bezobrazno slavili golove i nasladjivali, a oni aa nisu rekli... Jos mi jedan pitar iza mene kad sam onaj prvi gol proslavio, kaze skoci slobodno pa nisi na Palama 😂

4. Osim takticki ubio Husrefa

5. Voljni momenat se vidio, svaki start, svaka lopta, pas, zaista su svi dali 300%..

6. Igraci:
Veca- odusevljen sam danas s njim bio, izlasci(ono sto smo ga najvise kritikovali), sve je pokupio, kod gola nista nije mogao jer je Mersudin osutao vanserijski u 2. stativu... Odbrane, skracivanje, onu 100% sansu Ahmtovicu odlicno izlazi, skracuje ugao i brani, kod Oremusa, skracuje izlazi, i on je "krivac" sto je Oremus osutao onako lose, doduse iz mrtvog ugla

Sipa i Kemo- odlican tandem, sve lopte pokupili, tukli se, udarali, cista 10tka

Sinisa, sa Ramom je silovo u ofanzivi, u defanzivi korektno, jedino kod njihovog gola sto je kikso je jedina zamjerka kod njega, kao i ona neuspjesna offide zamka, ako se ne varam on je ostao iza linije, ali sve u svemu trkacki, zalaganjem, ponavljam u ofanzivi perfektno

Pavic- nemam komentara, cisto savrsenstvo i u ofanzivi, i u defanzivi, sa Veselim ih zgu*io...

Dado-odlicno, trkacki sjajno, pas igra nesto losija, al ybg teren kakav je bio odlicno

Meša- vjerujte mi danas sam tek shvatio koliko je on koristan igrac u nasoj igri, trcanje bez lopte cijelu utakmicu, radilica, prekinuo 100 lopti, zapravo je on krivac sto smo ih pojeli na sredini terena, jer je sve nicije lopte kupio..

Veseli- sa Pavicem u tandemu im iskarao lijevu stranu, izboren penal, njihova desna krila nisu imali rjesenja za njega

Ramovic- konacno ono sto cekamo cijelo vrijeme, Dusan Hodzic iskaran danas

Štilić- no comment(pozvati ga za utakmice Baraza)

Krpić- kapiten kapitenski, onakav trud, zalaganje, trcanje svih 95 minuta je nesto sto odavno nisam vidio kod nasih napadaca, grizao u duelima, zaista u igri s ledjima od gola je najjaci definitivno, spustao Stili lopte, i kad je bilo najbitnije nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, i jos jednom dokazao da je najbolji napadac u ligi kad je u pitanju igra glavom u sesnestercu!

Amar Amar Osim Osim

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 nov 2019, 21:51

kolezeljovac je napisao/la:
30 nov 2019, 21:33
E sad kad sam se ohladio(ugrijao u kuci :D), da napisem jednu analizu :kafa:

1. Katastrofalna posjeta, Horde razocarale, Manijaka vise bilo, ali opet ni jug nije raspodan koliko je pusteno.. Dobra stvar sto se culo, a i vidjelo da cijeli kop navija, a posto sam bio tacno iznad centra, objektivno TM'87 zadacu zadali...

2. Teren, katastrofalan, znaci bilo je dobro za igru mozda prvih 10, 15 minuta, a onda su ga ublatili, i samim tim se tjeralo da se nabija sto je i nama odgovaralo na kraju..

3. Pohvala onim navijacima Sarajeva sa zapada, jer stvarno nas 50tak smo bas bezobrazno slavili golove i nasladjivali, a oni aa nisu rekli... Jos mi jedan pitar iza mene kad sam onaj prvi gol proslavio, kaze skoci slobodno pa nisi na Palama 😂

4. Osim takticki ubio Husrefa

5. Voljni momenat se vidio, svaki start, svaka lopta, pas, zaista su svi dali 300%..

6. Igraci:
Veca- odusevljen sam danas s njim bio, izlasci(ono sto smo ga najvise kritikovali), sve je pokupio, kod gola nista nije mogao jer je Mersudin osutao vanserijski u 2. stativu... Odbrane, skracivanje, onu 100% sansu Ahmtovicu odlicno izlazi, skracuje ugao i brani, kod Oremusa, skracuje izlazi, i on je "krivac" sto je Oremus osutao onako lose, doduse iz mrtvog ugla

Sipa i Kemo- odlican tandem, sve lopte pokupili, tukli se, udarali, cista 10tka

Sinisa, sa Ramom je silovo u ofanzivi, u defanzivi korektno, jedino kod njihovog gola sto je kikso je jedina zamjerka kod njega, kao i ona neuspjesna offide zamka, ako se ne varam on je ostao iza linije, ali sve u svemu trkacki, zalaganjem, ponavljam u ofanzivi perfektno

Pavic- nemam komentara, cisto savrsenstvo i u ofanzivi, i u defanzivi, sa Veselim ih zgu*io...

Dado-odlicno, trkacki sjajno, pas igra nesto losija, al ybg teren kakav je bio odlicno

Meša- vjerujte mi danas sam tek shvatio koliko je on koristan igrac u nasoj igri, trcanje bez lopte cijelu utakmicu, radilica, prekinuo 100 lopti, zapravo je on krivac sto smo ih pojeli na sredini terena, jer je sve nicije lopte kupio..

Veseli- sa Pavicem u tandemu im iskarao lijevu stranu, izboren penal, njihova desna krila nisu imali rjesenja za njega

Ramovic- konacno ono sto cekamo cijelo vrijeme, Dusan Hodzic iskaran danas

Štilić- no comment(pozvati ga za utakmice Baraza)

Krpić- kapiten kapitenski, onakav trud, zalaganje, trcanje svih 95 minuta je nesto sto odavno nisam vidio kod nasih napadaca, grizao u duelima, zaista u igri s ledjima od gola je najjaci definitivno, spustao Stili lopte, i kad je bilo najbitnije nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, i jos jednom dokazao da je najbolji napadac u ligi kad je u pitanju igra glavom u sesnestercu!

Amar Amar Osim Osim
Ja maloprije pitam za tebe,vjeruj mi da si mi pao na pamet :bih: :bih: :bih:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 nov 2019, 21:59

Najviše sam pisao protiv Vedrana, ali večeras je prvi put djelovao sigurno, ova pauza na klupi ga je valjda uzdrmala. Moramo naći stopera da igra sa Sipom, realno nakon onih promašaja protiv Širokog moralo je očepit, i očepilo je kad je najslađe.

Štila je najbolji igrač koji je igrao ovu ligu i igrač koji pravi najveću razliku. Ne dao Bog povrede ali mislim da će na proljeće biti još bolji, a ako bude bolji realno treba ga u repku zvati, ionako fali desetka

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 nov 2019, 22:00

@KANA
Ovo sve sto se cuje na ovom snimku, svi ovi momci Zeljovci, a "domaca tribina" 😂

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 nov 2019, 22:28

Nisam upratio, je l' igr'o Pidro? :mrgreen:

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 30 nov 2019, 22:29

lisander je napisao/la:
30 nov 2019, 21:59
Najviše sam pisao protiv Vedrana, ali večeras je prvi put djelovao sigurno, ova pauza na klupi ga je valjda uzdrmala. Moramo naći stopera da igra sa Sipom, realno nakon onih promašaja protiv Širokog moralo je očepit, i očepilo je kad je najslađe.

Štila je najbolji igrač koji je igrao ovu ligu i igrač koji pravi najveću razliku. Ne dao Bog povrede ali mislim da će na proljeće biti još bolji, a ako bude bolji realno treba ga u repku zvati, ionako fali desetka
Kakva reprezentacija, ko ih ****, neka im igraju Duljevići i ostali, neka nama Štilića, nigdje da ne ide, ja se najviše bojim ponuda na kraju sezonu za njega, jer kad se spremi preko zime biće Terminator lik na proljeće
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 30 nov 2019, 22:29

Pocela je raja shvatati sta znaci Mesa. Ja sam to skontao kad je falio jednu utakmicu. Bukvalno gdje god da je lopta tu je blizu. Kupi ove druge lopte, tu je da napravi faul kad krene protivnik naprijed, tu je uvijek kao opcija naprijed, ima fin pregled, dobar u duelu, dobar sut. Pravi igrac. Mislim da njemu nedostaje da se jos spremi, da bude brzi, al jbg da ima i to bio bi jos barem u Dinamu.
Dado vrlo vazan na sredini u skok igri. Tesko gubi takve duele i odma manje problema za odbranu koja realno jeste dosta tanka. Kad su tvrde i cvrste utakmice s malo prostora onda to solidno izgleda. Ako vec napadamo onda je problem za stopere koji su spori. Nadam se da cemo tu naci neko rijesenje.
Cuva Bog Zelju svog!

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 30 nov 2019, 22:35

:tokralju: SATRALI SMO IH I NA TRIBINI I NA TERENU! UZIVAJTE BRAVO VOLIM VAS

I jos da dodam SVI NA GRBAVICU DA OVIM PAPCIMA IZ MOSTARA **** MAJKU MAJCINU KO NIKAD DO SADA I SVI PAPANIMA IZ MOSTARA! RIJETKO LJIGAVA POGANVU ZADNJE VRIJEME. JEHO IM SARAJEVO MAJKE SVIMA.
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 30 nov 2019, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2019, 22:37

Spustili smo im loptu

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 30 nov 2019, 22:42

E svaka cast, u oba susreta trka zelja borba, bas nas ubili, ekipa koja je najvise pokazala 100%. :salut:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 20 gostiju.