FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne mogu a da ne pozdravim i poselamim sljedbenike fkrajlovac2015 na čelu sa pingvinom iz kazandžiluka, menadžerom iz breze, glasom razuma, avlamijem, coolerom i ostalim studentima iz breze, te legendarnim slovencem. znam nije vam lahko, ali navikavajte se polahko...u rupe sad zajedno sa torpederima bando plaćenička.
Bordo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo Štilić Semir i kapi kiše i ništa više
Rodjeni su pitarske picke!
– Dugo sam bio vani, skoro 11 godina. Vagao sam sve, da li se isplati ići vani, pa vraćati se, milion razloga je bilo za povratak jer je ovo moj klub. Rano sam otišao, ostao sam dužan klubu, moj otac radi u ovom klubu, ja sam dijete kluba , ovo je jedini klub gdje mogu igrati u BiH. Zna se koje su ambicije i želim biti na što bolje nivou i pružati što bolje partije. Super je osjećaj vratiti se. Nisam prošetao terenom, nisam ni došao prošetati, nadam se da ću pružiti ono što se očekuje od mene i ono zbog čega navijači dolaze na Grbavicu. Nadam se da ću podići nivo igara ekipe i da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate, kazao je Štilić.

Cuva Bog Zelju svog!
Nemas ti tu sta dodati ovdje, samo jos Veleza da dobijemo ako Bog da.
Steta sto Stile nece biti, valjao bi nam Ermin.

Steta sto Stile nece biti, valjao bi nam Ermin.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo danas je bilo baš dobro, iako smo u odbrani ponovo imali par kikseva, na kraju je dobro ispalo. Bili smo mnogo bolji cijelu utakmicu, i osim Štilića, ne bih nikoga izdvojio, svi su bili odlični. Raduje me povratak Kjosevskog koji je zaista bio veoma siguran i donio nam je dodatnu sigurnost u odbrani.
Moram spomenuti maestra Amara koji je odradio savršenu pripremu utakmice, znao je da će ovi trpati visoke lopte na Ahmetovića i odlično ih je onemogućio u tome.
Sad moramo biti veoma oprezni, dolazi nam pitarska prćija, naložena kao i uvijek i neće nam biti lako. U taj meč se mora ući bez kalkulisanja, svim silama u napad od prvog minuta, nemamo se više za šta čuvati. Seljadiju treba dočekati kako im i priliči, na terenu i na tribinama.
AMAR AMAR, OSIM OSIM !
Moram spomenuti maestra Amara koji je odradio savršenu pripremu utakmice, znao je da će ovi trpati visoke lopte na Ahmetovića i odlično ih je onemogućio u tome.
Sad moramo biti veoma oprezni, dolazi nam pitarska prćija, naložena kao i uvijek i neće nam biti lako. U taj meč se mora ući bez kalkulisanja, svim silama u napad od prvog minuta, nemamo se više za šta čuvati. Seljadiju treba dočekati kako im i priliči, na terenu i na tribinama.
AMAR AMAR, OSIM OSIM !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:38Ovo danas je bilo baš dobro, iako smo u odbrani ponovo imali par kikseva, na kraju je dobro ispalo. Bili smo mnogo bolji cijelu utakmicu, i osim Štilića, ne bih nikoga izdvojio, svi su bili odlični. Raduje me povratak Kjosevskog koji je zaista bio veoma siguran i donio nam je dodatnu sigurnost u odbrani.
AMAR AMAR, OSIM OSIM !
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
E **** forum i cenzura
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 30 nov 2019, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kaaad neeemirii buuudu diiooo naaas

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo i Ramovic bas fino igra na desnom krilu. Nema sta on i Veseli su bas dosta pomagali i odbrani, a Rama je silovao onog Dusana levata.
Cuva Bog Zelju svog!
E jesmo ih nagazali yebote led
Kakva tekma, čvrsto, kompaktno i što je najvažnije realizacija na skoro 100% za razliku od prošlog vikenda. Govorili smo da se nadamo da će nam se vratiti i vratilo se
Što se tiče pojedinačno igrača, izdvojit ću naravno Štilu, ono nije normalno šta momak radi, definitivno klasa za ovu ligu
Također, još bih izdvojio Mešu i Dadu koji su pojeli njihov vezni red i zato ih i jesmo onako neutralisali i osakatili, pogotovo nakon njihovog prvog gola, slali su samo duge lopte na Ahmetovića što su Kemo i Sipa lagano kupili, u tome su najbolji.
Ostali također vrlo vrlo dobri, Kemo također koji se kasnije iskupio za ono sramoćenje od strane Ahmetovića, mada definitivno se moramo malo angažovati oko defanzive na zimu, ali hajde da ne kvarimo momenat sada
Po ko zna koji put su igrači pokazali karakter nakon što prime gol iz prve šanse za protivnika, a pogotovo je teško to uraditi u derbiju. Kad smo već kod toga, sjeća li se neko kada je zadnji put gost na derbiju preokrenuo i osvojio sva tri boda? Ja ne pamtim takav slučaj na derbiju, a pratim haman već 15 godina.

Kakva tekma, čvrsto, kompaktno i što je najvažnije realizacija na skoro 100% za razliku od prošlog vikenda. Govorili smo da se nadamo da će nam se vratiti i vratilo se

Što se tiče pojedinačno igrača, izdvojit ću naravno Štilu, ono nije normalno šta momak radi, definitivno klasa za ovu ligu

Ostali također vrlo vrlo dobri, Kemo također koji se kasnije iskupio za ono sramoćenje od strane Ahmetovića, mada definitivno se moramo malo angažovati oko defanzive na zimu, ali hajde da ne kvarimo momenat sada

Po ko zna koji put su igrači pokazali karakter nakon što prime gol iz prve šanse za protivnika, a pogotovo je teško to uraditi u derbiju. Kad smo već kod toga, sjeća li se neko kada je zadnji put gost na derbiju preokrenuo i osvojio sva tri boda? Ja ne pamtim takav slučaj na derbiju, a pratim haman već 15 godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dje ce puleni veceras?
Dajte storije ako cete u izlazak
Dajte storije ako cete u izlazak

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja za svoje 23 i po godine ne pamtim da smo mi ili oni kao gosti preokrenuli tekmu....Raonffa je napisao/la: ↑30 nov 2019, 20:50E jesmo ih nagazali yebote led![]()
![]()
Kakva tekma, čvrsto, kompaktno i što je najvažnije realizacija na skoro 100% za razliku od prošlog vikenda. Govorili smo da se nadamo da će nam se vratiti i vratilo se![]()
Što se tiče pojedinačno igrača, izdvojit ću naravno Štilu, ono nije normalno šta momak radi, definitivno klasa za ovu liguTakođer, još bih izdvojio Mešu i Dadu koji su pojeli njihov vezni red i zato ih i jesmo onako neutralisali i osakatili, pogotovo nakon njihovog prvog gola, slali su samo duge lopte na Ahmetovića što su Kemo i Sipa lagano kupili, u tome su najbolji.
Ostali također vrlo vrlo dobri, Kemo također koji se kasnije iskupio za ono sramoćenje od strane Ahmetovića, mada definitivno se moramo malo angažovati oko defanzive na zimu, ali hajde da ne kvarimo momenat sada![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hajde stariji navijači, kad se zadnji put ovo desilo? Nema slavlja i opuštanja, mora se statistika pratiti 0-24h
PS: Štila ne igra protiv Veleža zbog kartona je l' tako?

PS: Štila ne igra protiv Veleža zbog kartona je l' tako?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nema Stile, Keme i Stane....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Biće nezgodno bez Štile, njega je trenutno baš baš teško nadomjestiti, malo nas je razmazio ali nadam se da će ga dostojno zamjeniti, Stanić je svakako klupa, a umjesto Keme ide svakako najbolji stoper lige

@Irfo
Šta kažeš na partije dva najbolja beka večeras?

Husref je baš ispao glup sa ovim dugim loptama na Ahmetovića, kao da je pitao Osmankovića i Sipovića šta im najviše odgovara. Svaki put kad su spustili loptu na zemlju bilo je gutavo.

Raspametiće ga Brandao kunem ti se.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, imekorisnicko, nedimmmm1337 i 29 gostiju.