MALIPACNI 5ETARI
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije ko pišanje po fašističkoj Lištici od 3:0, al pobijedi se ne gleda u zube.UstanikSBII je napisao/la: ↑30 nov 2019, 18:18E ovo je bilo stvarno pišanje nad pitarima pa kako vas samo siluju svaka čast športskim nakon onako nesretnog poraza ovako popišati vijetnamske kujice e to je stvarno impresivnonaklon do poda
![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nego kone, mislite li prodavati više tog Štilića? 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jos krades Tobetove fore...
Skoncentrisi se malo brate, ponavljaj u sebi svaki dan pred spavanje "ja imam mogucnost da razmisljam na samo moj nacin"... Ko zna sta mozes da otkrijes o sebi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ubili nas ljudi,i nek prcaju brate... ljuljaj
Mogo bi se Štila i prodat u inostranstvo kad bi svako kolo sa konama igrali
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bezKORISNIK
- Kontakt:
USKORO U ORODAJI...LIMITED EDITION!!!

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- MocMahale444
simidobar je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:30Jos krades Tobetove fore...proslo to u Junu..
Skoncentrisi se malo brate, ponavljaj u sebi svaki dan pred spavanje "ja imam mogucnost da razmisljam na samo moj nacin"... Ko zna sta mozes da otkrijes o sebi...![]()
Tobetove fore hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahagahahagagagagaggagagagagagagagagag
Ha ha ha
usref mufasa je napisao tobe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čestitke konama na najboljoj opremi bordo boje u PLBiH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bezKORISNIK
- Kontakt:
usref musemic uosi nemir
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Dajte mi hebibovica i 10 stilica i osvojicu bod - usref, usro musemic
Anel Hebibović se povrijedio i malo je vjerovatno da će igrati. Besim Šerbečić je dobio crveni karton, dok su Bojan Letić, Benjamin Tatar i Dušan Hodžić dobili treće kartone pa ih neće biti u sastavu Sarajeva protiv Zvijezde 09 u posljednjem kolu.
Šlag na tortu je i treći karton Musemiću, koji tako neće moći sa klupe voditi ekipu u Ugljeviku.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Da li su se gazde vijetnamci oglasile, sta kaze Sabrince hoce li Husref ostati nakon zime ?
Mjau !
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Slag na tortu bi bio da ga neko upucaBlagoje je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:51Anel Hebibović se povrijedio i malo je vjerovatno da će igrati. Besim Šerbečić je dobio crveni karton, dok su Bojan Letić, Benjamin Tatar i Dušan Hodžić dobili treće kartone pa ih neće biti u sastavu Sarajeva protiv Zvijezde 09 u posljednjem kolu.
Šlag na tortu je i treći karton Musemiću, koji tako neće moći sa klupe voditi ekipu u Ugljeviku.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.