FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odbrana nam ko djeca u vrticu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- forza_juve
- Kontakt:
Ljudi nas vratili na tvornicke postavke, ja samo ne znam kako Nam ovo moze gledati i trpiti. Isto tako pojedinci ovdje na forumu dozivljavaju Sarajevo kao Juventus i da ako je u punom sastavu da ce se popisati po ovoj ligi a cinjenica je da smo sasvim prosjecan tim
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Husrefe, yebem ti gdje god sta imas! Toliko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Samo na Ahmeta iako je niži od oba štopera...
- bhchampion099
- Kontakt:
Poslije ovakvog pristupa, mene bi bilo stid da sam trener. Ovo je dno dna. Ne moze gore, pa Zeljo se poigrava s nama, a vrlo vjerovatno i bilo koja druga normalnija ekipa. Nesto nije u redu nikako. Nece da igraju, bojkotuju?
Samo Saraj'vo!
Smirite se ljudi imaju bolju ekipu,kod nas krle i gavric dok igraju nema napretka.Oni imaju i ovako bolju ekipu jos nema zeca realno.Bolja su pojacanja ja imali od nas. Sto mi nismo doveli igrace tipa zeca stilica nego neke amatare to je za diskutovati.
11,000 X 19= 209,000 KM.
E moja Upravo kako ste samo pogrijesili i kako vam je samo muda falilo tada, i vi imate itekako krivice, niste smjeli popustiti tada!
E moja Upravo kako ste samo pogrijesili i kako vam je samo muda falilo tada, i vi imate itekako krivice, niste smjeli popustiti tada!
-
- Kontakt:
Što je još gore, kartonirano pola tima za Zvijezdu 

- forza_juve
- Kontakt:
Najbolje uslove imati i ovako igrati je sramota.
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Jos da im je Uhlkeb ma klupi, do sad bi titulu osigurali

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Bojkotuju karinu moju, obicni bezmudani, bez casti i licnog ponosa. Mene da onako neko ponizi u derbiju u ovom bi im noge lomio, a ne setkao i sakrivao se od lopte. Nema od nase titule nista, cigani su ove sezone jednostavno jaci i to je to, ja bi da im čestitam, a mi ako želimo napredak otkaz ovoj ublehi trenerskoj.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zicer !! kakva bruka, prvi put u zivotu sam morao izaci u sred utakmice, strasno je da neko sa foruma bolje odradi skauting protivnika od samog trenera ekipe.ZeroStyle je napisao/la: ↑26 nov 2019, 21:29u 100km da ce Husrefova taktika biti nabijanje lopte na Ahmetaledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:30Odlično zapažanje!!!bordobijeli je napisao/la: ↑25 nov 2019, 22:29Njihovi stoperi su balvani koji su jaki u skoku i duel igri kad nije sirok prostor. Ako budemo igrali duge na Ahmeta nece valjati, treba kroz pas kroz ubacivanja iz drugog plana ih probijati tu su talašika. Hebib, Rahmanovic, Oremus i Tatar to mogu jako dobro raditi.
- forza_juve
- Kontakt:
Daj Hadzija jos kakvih polovnjaka na platnu listu po nekoliko hiljada KM
❤️1946❤️
Prijatelju ti si u pravu da smo katastrofa.. totalno smo neuigrani i igraci su djelovali pogubljeno u dosta situacija.. al ne znam i nije mi jasno sto mislis da nas interesuje Juventus ?forza_juve je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:53Ljudi nas vratili na tvornicke postavke, ja samo ne znam kako Nam ovo moze gledati i trpiti. Isto tako pojedinci ovdje na forumu dozivljavaju Sarajevo kao Juventus i da ako je u punom sastavu da ce se popisati po ovoj ligi a cinjenica je da smo sasvim prosjecan tim
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Uhljeb ima izgovor, povrijedio mu se Heba i nema zamjerke. Kaze nista nije izgubljeno.
Fuuuj ! Normalno da nije, ljudi s obrazom bi izgubili obraz, ali ti ga nemas !!!
Fuuuj ! Normalno da nije, ljudi s obrazom bi izgubili obraz, ali ti ga nemas !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebem ti mrtve mars
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Možda nas je povreda Hebibovića poremetila, Željo se bolje snašao na ovom teškom terenu."
Jedan je šef yebem mu sina debila! Mrš u pizdu materinu ka.rino od čovjeka bez obraza! Krivo je more.
Jedan je šef yebem mu sina debila! Mrš u pizdu materinu ka.rino od čovjeka bez obraza! Krivo je more.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
Tako je kako je fujjj idiote treenerski i moj dido od 92 god je procitao tvoju taktiku izbi na ahmeta pa sta bude

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nas se laze i to opasno...
kardif...dolaze igraci, saradnja fks i kardifa
sad ovaj vijetnamac ista prica samo sad dolaze iz akademije u vijetnamu...a on poslao 50 lopti i doveo lezbace malo u vijetnam
Gdje je ta saradnja od dolaska tana pa do ovog
kardif...dolaze igraci, saradnja fks i kardifa
sad ovaj vijetnamac ista prica samo sad dolaze iz akademije u vijetnamu...a on poslao 50 lopti i doveo lezbace malo u vijetnam
Gdje je ta saradnja od dolaska tana pa do ovog
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, hase73, johntravolta123, nedimmmm1337, perodeformero, pitara, skoJaa i 59 gostiju.