Povreda ili ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nista onda Stana i Pava bekovi...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
A sto bruda ?da ne ides sam u dženetkolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:39Neko da ide sa mnom sutra na zapad, da nisam sam?![]()
Pp

Narode u toku je humanitarna akcija za djevojcicu Lamiju Pehlivanovic
Pozivom na broj donirate 2 km za njezinu pomoc,ko zeli neka pomogne
090291030
(vise informacija imate na internetu )
Pozivom na broj donirate 2 km za njezinu pomoc,ko zeli neka pomogne
090291030
(vise informacija imate na internetu )
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma negdje sjesti sam i gledati tekmu, kako lije i kakvo je vrijeme moguce da bude pola zapada prazno.... I lijepo se odvojim sam i ljepotaKANA je napisao/la: ↑30 nov 2019, 00:59A sto bruda ?da ne ides sam u dženetkolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:39Neko da ide sa mnom sutra na zapad, da nisam sam?![]()
Ppkakav si ti kvarnjak neka jos nekog lome

Znaci tebi sutra jedino moze pomoci da Ljoze izgubikolezeljovac je napisao/la: ↑30 nov 2019, 01:25Ma negdje sjesti sam i gledati tekmu, kako lije i kakvo je vrijeme moguce da bude pola zapada prazno.... I lijepo se odvojim sam i ljepotaKANA je napisao/la: ↑30 nov 2019, 00:59A sto bruda ?da ne ides sam u dženetkolezeljovac je napisao/la: ↑29 nov 2019, 21:39Neko da ide sa mnom sutra na zapad, da nisam sam?![]()
Ppkakav si ti kvarnjak neka jos nekog lome
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
@KANA sutra cu uciti da slavim golove Zelje u sebi, bez vanjskih emocija...
Molim Boga da se u ta iskusenja i dovedem....
Molim Boga da se u ta iskusenja i dovedem....
Tooooo
Joj sjebat ce se pitari sutra sanele mi mrtve usta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Husref je čkapi u duši, normalno budući kakav klub vodi, zbog toga će oni ići na X u to sam ubijeđen, i sami pitari znaju to reci, bezbroj utakmica gdje su se zadovolji bodom a o derbiju i da ne govorim, imam osjećaj da cemo se mi zaletiti od prve minute, od utakmice sa Širokim naši igraci izjavljaju da ce ici na pobjedu i da nema kalkulacija, što prije realno nije bio slucaj, uvijek se spuštala lopta i pricalo kako je u derbiju sve moguce, teren će biti klizav i brz što po meni više odgovara nama, jer treniramo i igramo na bržoj podlozi, sve u svemu

MIHAJLOVIĆ !
Stvarno misle da smo zicer
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Moze li se spavati braco
Nema spavanja, nocna a uz to prijemna noc, kuci u trku do pola devet, spucam tri sanvala od 5 mg za cvrst i dubok san i u 12:00 novi dan sviće, poslije kafica, burek par piva pa trk na Hadison, dva dana skrham u jedan ko u filmu Crank

MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Idemoooo jako! U kost!
HEJ MOJ HASE, HORDE TI SE GASEEE
Idemo braco na onaj lavor da ga potpopimo zajedno sa petarima. ABd da bude pun nas sektor i ga zagrmi uz bakljadu TI GAZIII SVEEE DO TITULEEEE .

Idemo braco na onaj lavor da ga potpopimo zajedno sa petarima. ABd da bude pun nas sektor i ga zagrmi uz bakljadu TI GAZIII SVEEE DO TITULEEEE .
ŽELJEZNIČAR 1921
0:2 Štilić,Stanic.....ebi vijetnamske hamale
Trenutno korisnika/ca: antibot, avalPacidoroP, Bordo10, grbavicka1921, Kajkutenjoyer, Levin, Pact1921, TefalTava, Zglavkar i 68 gostiju.