Pretpostavljam radi kise i hladnog vremena koje se ocekuje, a i dosta raje ne voli Hadison
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FKŽ !
Jbg Moja TV u ekspanziji
Vjerujem da ce na kraju biti solidna brojka, ipak smo mi ko narod kampanjci, sve u zadnji cas, a karte ce se i sutra prodavati, tako da vjerujem da ce jug i vise nego solidno biti popunjen, moja procjena cak i da ce biti krcat zbog ovog mutljanja sa kartama i prodajom dan ranije nego je i najavljeno, ako je suditi i po serijskim brojevima na kartama presli smo milju ipo

Vjerujem da ce na kraju biti solidna brojka, ipak smo mi ko narod kampanjci, sve u zadnji cas, a karte ce se i sutra prodavati, tako da vjerujem da ce jug i vise nego solidno biti popunjen, moja procjena cak i da ce biti krcat zbog ovog mutljanja sa kartama i prodajom dan ranije nego je i najavljeno, ako je suditi i po serijskim brojevima na kartama presli smo milju ipo
MIHAJLOVIĆ !
"Što se tiče penala, ovo mi je prvi put u karijeri da ne budem precizan. Nisam se nadao da ću promašiti, ali šta je tu je. Imao sam i par dobrih šansi, nisam zabio. U toj utakmici sam dao sve od sebe, no očigledno da to nije bilo dovoljno i krivo nam je što smo kiksali tu utakmicu. Izaćemo i spremniji i hrabriji i borbeniji, mi idemo na pobjedu. Sada sam 300 posto spreman za utakmicu! Nije ni nama bilo predzadnji put kada smo izgubili 0:3, a sigurno da ni sada Sarajevu neće biti lako zbog poraza u zadnjem derbiju. Pripremamo se i psihički i fizički, spremni smo na sve. Što se mene tiče ne moramo igrati kao City ili Barcelona, više bih volio da uzmemo tri boda nekom lošom igrom."
Da ga hoce procepit na derbiju
Da ga hoce procepit na derbiju
FKŽ !
Suljina najdraža mušterija poslije Čelika i Zrinjskog su upravo pitari, 9 utakmica- 5 golova i 1 asistencija protiv njih
Hajmo opet

Hajmo opet

Sinisa kad procitas ovo, ovu sliku veceras pulenima ostalim pokazi 
@Osim13 prenesi Shortiju zadatak za svaki slucaj

@Osim13 prenesi Shortiju zadatak za svaki slucaj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj boga ti da on sta prenosi, svaki derbi se usere
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Krpa kapitenski. Pokazite muda sutra!! Bice tesko, ali ne predajite se nikada!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Koji je to trans pao hordama , može i na pp...
Kakav pogled Krpa ima na pocetku videa nekoliko sekundi isto ko da ce skociti za vrat nekom 

znam ali mi jos teze pada kad vidim da se brko nikako ne moze da pomiri sa tim ,vjerovatno je svjestan da ce sad biti puno teze za Titulu .Nije bezveze sto mu je ovo bas tesko palo toga me nesto strah jer ima on uvijek neku racunicu lud je brkati majstor.
Racunica je jasna mi poslije sa Velezom, oni sa Zvijezdom. Zna i on da nam sutra samo pobjeda odgovara
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 29 nov 2019, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Gledam kod raje kako se zbog poraza psihicki pad desio. Mogu mislit kako je kod igraca. Nadam se sutra da ce iskoristiti ovu dignutost pitara i ubjedjenost u pobjedu
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Pa gdje nece. Ispade ti se trudis, a neko drugi kupi “slavu” jer ima vise srece i to je sve.
Plavi su nakon treninga otputovali u karantin u hotel Novotel.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Lokomotifa i 58 gostiju.