Kad se samo sjetim stručnjaka i podcjenjivanja Lautara... Za jedne je i Lapadula bio bolji potencijal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Strašno
Mislim na to kako se pričalo da puno vise sudjeluje u igri od Icardija.Kao prvo uopce je nevjerojatno da neki Interista moze izjavljivat da Icardi nije sudjelovao u igri dovoljno i da je samo čekao loptu na tacni,sve to nakon hrpetine situacija u kojima je Icardi bio čovjek koji najbolje upošljava suigrače koji nisu sposobni sa dva metra ubacit loptu u mrežu i sl.Oko 10 asistencija je imao u ligi one sezone kad su ostali donekle koristili te njegove lopte.A mogao je i duplo toliko koliko je prilika stvorio suigračima.To je priča koju su pričali oni koji su ga gledali 5 utakmica,a sad se evo pocelo provlačit među Interistima koji si moraju,iz nekog samo njima znanog razloga,u svojoj glavi nekako smanjit razliku između Icardija i Lukakua u kvaliteti pa su počeli izmišljat razne stvari samo da bi sebi opravdali da taj pad u kvaliteti zapravo nije pad u kvaliteti.Kao drugo,tek sinoc smo prvi put vidjeli Lukakua da radi ono što su pričali da će radit kad je dovođen.I mozda jos u nekoliko situacija kroz pojedine periode u nekim utakmicama,al zanemarivo.Biscione je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:25Ja ne mogu vjerovati da se još uvijek mora objašnjavati da on nije doveden da bude korisniji od Icardija nego je doveden iz razloga što je Icardi morao letit iz kluba po svaku cijenu a Lukaku je bio najbolja dostupna zamjena (jer logično igrači koji bi ga dostojnije zamijenili tipa Kane su nedostupni).
Kakav doktor je Solskjaer."Once I learned that [Ole Gunnar] Solsjkaer planned to put me on the wing, then I knew my time at Manchester United was over."
Do toga ima mjesec dana najmanje i moze se jos hrpetina bodova izgubit bez Sensija i Barelle.Titula je jednako udaljena kao što je bila prije početka sezone.
E to je jedini ispravan odgovor na Icardi-Lukaku raspravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.