ma stariji par godina, ja senior bio on freshman

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ma stariji par godina, ja senior bio on freshman
Kada smo vec kod potencijalnih Alen Pjanic
JR Bremer told Sportando that he is retiring from basketball.
Prosle godine dok su bili u vrhu druge ABA lige je bilo opravdano, ali ove godine to nije.Drape je napisao/la: ↑29 nov 2019, 09:36Već je standardno da 1/3 ili 1/4 igrača u reprezentaciji dolaze iz Sparsa ali zbog ovakvih rezultata bilo bi skandalozno da iko od njih zaigra u kvalifikacijama, osim Kamenjaša i možda Buze i to jedino iz razloga da mu se pomogne u karijeri nakon teške povrede koju je zadobio igrajući za reprezentaciju
![]()
AirRamiz je napisao/la: ↑30 nov 2019, 17:02kad gledam ovog Garzu i statistiku mu...javlja mi se Frank Kaminsky....kazete da je bas spor, Ok, ali mozda bi mogao naoraviti karijeru back up centra u Nba,ako bi mogao zabijati tricu kao sto to Frank radi
statistika sa koledza jednog i drugog je dosta slicna, cak i broj pokusaja za tri....sto znaci da se Garza treba razvijati u pravcu stretch petice. samo na taj nacin,ako zabijao uz pristojne procente, ce imati Nba karijeru .
drugo je pitanje hoce li ikad obuci dres repke, bosnic ga spominje danas da su imali razgovor prosle godine ali i on kaze da ne zna da li bi mogao da ga uglavi u neki termin obzirom na njegove obaveze preko bare..pa cak i ljeti tesko da ce doci ako se bude spremao za draft i slicno....mali Huseinovic je skroz druga prica, po svemu se vidi da je zagrizen u ovaj cemer od zemlje...i na kraju dodje iz daleka (sto sehic nikad nije ni pomisljao)da bi ga neki trnerski djilkos iz Rs sikaniro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.