I Lyon je krš tako da mogu uzeti bod a možda i tri.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ne ispadaju, bio im je dovoljan bod jer imaju dvije pobjede protiv Zenita. Prosli su u osminu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako Lyon i Zenit dobiju bile bi tri ekipe sa 10 bodova i gol razlika bi se valjda gledala.Bundesliga je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:03Ne ispadaju, bio im je dovoljan bod jer imaju dvije pobjede protiv Zenita. Prosli su u osminu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Jeb.alo majku, čak je i jedna firma (Red Bull) uspješnija od naše države u fudbalu. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Barbarossa
- Kontakt:
Bolji u međusobnom ,oficijalno je da su prosliJustin je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:04Ako Lyon i Zenit dobiju bile bi tri ekipe sa 10 bodova i gol razlika bi se valjda gledala.Bundesliga je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:03Ne ispadaju, bio im je dovoljan bod jer imaju dvije pobjede protiv Zenita. Prosli su u osminu.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nista cudno,Red Bull je vec godinama jedan od najuspjesnijih brendova u auto-moto industriji kao i ekstremnim sportovima,tako da je ovakav uspjeh bio za ocekivati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Prvi kriterij je medjusobni omjer pa onda gol razlika, tako da prosli su dalje.Justin je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:04Ako Lyon i Zenit dobiju bile bi tri ekipe sa 10 bodova i gol razlika bi se valjda gledala.Bundesliga je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:03Ne ispadaju, bio im je dovoljan bod jer imaju dvije pobjede protiv Zenita. Prosli su u osminu.
I am not yet born; O hear me.
Jel navijas za njih na svim frontovima il samo auto-moto?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:12Nista cudno,Red Bull je vec godinama jedan od najuspjesnijih brendova u auto-moto industriji kao i ekstremnim sportovima,tako da je ovakav uspjeh bio za ocekivati

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da,s tim sto ih u fudbalu samo simpatisemmirgerr je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:14Jel navijas za njih na svim frontovima il samo auto-moto?BosniaBoston je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:12Nista cudno,Red Bull je vec godinama jedan od najuspjesnijih brendova u auto-moto industriji kao i ekstremnim sportovima,tako da je ovakav uspjeh bio za ocekivati![]()
#Punoljetstvo

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Čovjek objasnio!
Kako ne bi...jolicnikola je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:22Ma ozbiljno govorim, oni nisu bili poraženi od Dinama, jest da su i oni jadni, al šta bi radili ovakvoj Zvezdi da oni izađu s vakvim pristupomSanfrancisco je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:18Bi,al u qrcujolicnikola je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:14Ma i Hajduk bi ovakvu Zvezdu riješio, sa Oreščaninom bi je odrao, al s Burićem protiv nje bi svejedno slavio![]()
edit: nije da ih sprdam, al šta bi i Gzira njima uradila da su ušli cigani ovako ko večeras![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:

Treba li da nabrajamo koga je Zvezda izbacila, kakve je rezulatate imala i koga je ostavila iza sebe u ove tri godine?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BoixosNois1899
- Kontakt:
To bi bilo to. Konačno Realovci i ostali mrzitelji Messija ostaju bez argumenata. Uživajte u najvećem koji je ikada šutao loptu dok još igra.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa Pero efekat. Ja sam davno rekao kad je otisao iz Rejala, pozdravio se i sa svakom individualnom nagradom sto postoji. Otkad je otisao osvojio je-niti jednu jedinu.
27.10.2020
Sad ce im argument biti da nikad nije igrao nigdje osim u Barci...Toliko su im argumenti glupi da ne znam da li da se smijem ili placemBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:45
To bi bilo to. Konačno Realovci i ostali mrzitelji Messija ostaju bez argumenata. Uživajte u najvećem koji je ikada šutao loptu dok još igra.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali kad procitam VVD zasluzio zlatnu loptu vise ospem se...Messi je individualno imao najbolju godinu i zasluzeno osvojio, paralele VVD sa Modricem su smijesne, Modric je pored osvojene Lige Prvaka igrao finale svjetskog na kojem je proglasen za najboljeg igraca dakle imao je duplo jace argumente za dobiti nagradu od VVD a i realno kada je nije Ramos nijednom dobio bilo bi glupo da jedan Van Dajk dobije.
Fudbal nije individualni sport, kao što je tenis. Pa tako i sve ove silne nagrade poput zlatnih lopti, timovi sezona, UEFA-inih raznoraznih cirkusa i dodjela nemaju preveliki značaj, barem za mene.
Dovoljno mi je što sam imao priliku gledati i uzivati u igrama Lea Messija ovih 10-ak i kusur godina, i svako ko ima zdrave oči i zdrav razum će reći da je najbolji fudbaler koji je obukao kopačke. Lakoća kojom on stvara višak i pravi razliku na terenu je nešto nenormalno, nevidjeno.
Ko je uspješniji, trofejniji, koga narod više voli, dal Maradonu il Messija il Ronalda, ko je veći šampion, to je potpuno druga tema u koju je teško ulaziti. Ali jedna stvar je za mene jasna, od Messija boljeg nema, barem ga moje oči nisu gledale.
Dovoljno mi je što sam imao priliku gledati i uzivati u igrama Lea Messija ovih 10-ak i kusur godina, i svako ko ima zdrave oči i zdrav razum će reći da je najbolji fudbaler koji je obukao kopačke. Lakoća kojom on stvara višak i pravi razliku na terenu je nešto nenormalno, nevidjeno.
Ko je uspješniji, trofejniji, koga narod više voli, dal Maradonu il Messija il Ronalda, ko je veći šampion, to je potpuno druga tema u koju je teško ulaziti. Ali jedna stvar je za mene jasna, od Messija boljeg nema, barem ga moje oči nisu gledale.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Sarrifufna
Samo Allah istina je. Dodao bih jos da je Madeira najljepsi otok i Runa GOAT.Platini has more Ballon d’Ors than Zidane, Van Basten has more Ballon d’Ors than Ronaldo Nazario, Cannavaro has more Ballon d’Ors than Maldini, Modric has more Ballon d’Ors than Iniesta & Xavi.
Are they better? No. The Ballon d’Or doesn’t tell the full story.

pocasni precjednik @ FK Formula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.