Jos je u petak plata za 50%ljudi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
anonimni je napisao/la: ↑25 nov 2019, 21:30Ne znam ni šta ima da valja u tom outletu na Stupu, hvalili su ga ovdje na forumu a i uživo sam par takvih priča čuo i odem ljetos kad ništa, cijene maltene k'o u radnjama u centru grada a roba baš loša, odem poslije toga u Nike pored i slična stvar, ne znam što se te radnje i zovu outletimaspram europskih outleta ovo ovdje je smiješno
Strašna realno
Narucivao sam i ja robu sa ASOSa, cini mi se iz Britanije dolazi, yebote tacno osjetis da je klasa iznad po kvaliteti u odnosu na ono sto se nama prodaje ovdje.
Imas vraga realno.
Pozz harden,preko kojih stranica s narucivao ako mozes postati linkove i jel skupa postarina?harden je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:38Narucivao sam i ja robu sa ASOSa, cini mi se iz Britanije dolazi, yebote tacno osjetis da je klasa iznad po kvaliteti u odnosu na ono sto se nama prodaje ovdje.
Npr. polo majica Jack and Jones, cvaju sam je platio eno je i poslije 2 godine i hiljadu pranja NOVA. Znas i sam da je ono sto nama prodaju ovdje smece, koliko god ti nju platio.
kralju imaš army shopva u svakom većem gradu i možeš bukvalno istu alfa duxu uzet
Pa evo postavljano je ovdje vec dosta puta, al ja sam narucivao sa asosa i factcoola.
Zato i jest jeftina
160-170 su ti Alpha duxevi
Ja imam jedan dux, kupljen u njihovoj radnji.. po meni loš kvalitet ali ova moja nije bila skupa tako da
Jedan duks tamo kupio, najljepsi koji sam imo ikad.Osto mi kod bivse, ni dan danas ga nisam prezalio
bizarno koliko je to česta pojava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.