BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 23:21

giannini je napisao/la:ne trebaju nam svi igraci, pogotovo ne ovakvi likovi, ja cu radije gledat momcica iz premijer lige kako izgara na terenu nego ove sto se stide svojih korijena, pa makar se nikad ne plasirali ni na jedno veliko takmicenje, neka njih po hrvatskoj, smrdiji, sloveniji, svedskoj i nek igraju na svakom SP, a meni moja BiH
potpis! bra'o :!: :!: :!:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 17 nov 2010, 00:13

giannini je napisao/la:ne trebaju nam svi igraci, pogotovo ne ovakvi likovi, ja cu radije gledat momcica iz premijer lige kako izgara na terenu nego ove sto se stide svojih korijena, pa makar se nikad ne plasirali ni na jedno veliko takmicenje, neka njih po hrvatskoj, smrdiji, sloveniji, svedskoj i nek igraju na svakom SP, a meni moja BiH
kakvi korijeni? pa nisu biljke...znao sam za vujicevica cim je na hayat-u na pitanje o reprezentaciji BIH,odgovorio kako ga trenutno zanima samo igranje u klubu.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 17 nov 2010, 12:02

crnaguja je napisao/la:
kakvi korijeni? pa nisu biljke...znao sam za vujicevica cim je na hayat-u na pitanje o reprezentaciji BIH,odgovorio kako ga trenutno zanima samo igranje u klubu.
pa eto vidis takvi ko ti ne znaju sta su korijeni, mozete ruku pod ruku, ti, vujicevic, sliskovic i svi takvi

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 17 nov 2010, 13:36

giannini je napisao/la:
crnaguja je napisao/la:
pa eto vidis takvi ko ti ne znaju sta su korijeni, mozete ruku pod ruku, ti, vujicevic, sliskovic i svi takvi
et nek ti znas svoje korijene...a cinjenica da srbiju nazivas smrdijom dovoljno govori o tvojoj spremnosti na suzivot s drugim vjerama i nacijama.mani se ti silajdzicevih fora tipa tri vjere 1 nacija.nikad bilo,niti ce ikad biti! bilo bi dobro i puno jednostavnije za ovu zemlju da smo svi ista nacija(kako ti kazes,da imamo iste korijene) bez obzira koja nacija to bila,ali to jednostavno nije tako.zato ti gledaj i dalje svoje premijerligase koji ne mogu meda i koji znaju svoje korijene,kako se muce s albanijom,bjelorusijom itd...a ja cu radije da gledam brazilce,crnce,kineze u reprezentaciji BiH ako ce je to odvesti na veliko takmicenje(ako mogu u kosarkaskoj,sto ne bi igrali stranci i u fudbalskoj repki).posto ti izgleda vezes mjesto rodjenja s korijenima,ajd mi onda objasni koje i cije korijene ima emir spahic s obzirom na to da je rodjen i zivi u dubrovniku? po tvojim komentarima i on je vjerovatno izdajica koja ne zna svoje korijene.ili imas duple standardi kad je spahic u pitanju? :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 nov 2010, 14:35

crnaguja je napisao/la:zato ti gledaj i dalje svoje premijerligase koji ne mogu meda i koji znaju svoje korijene,kako se muce s albanijom,bjelorusijom itd...a ja cu radije da gledam brazilce,crnce,kineze u reprezentaciji BiH ako ce je to odvesti na veliko takmicenje(ako mogu u kosarkaskoj,sto ne bi igrali stranci i u fudbalskoj repki).vjerovatno izdajica koja ne zna svoje korijene.ili imas duple standardi kad je spahic u pitanju? :D
Potpisujem, ljudi nama su potrebni SVI igraci, treba se boriti za sve igrace koji su sa prostora BiH, a i sire (citaj: Vuckic, Ljajic itd). Jeste to fino sto je ovaj forumas iznad zamislio, da svi koji igraju za BiH imaju ogromnu zelju da igraju za nas itd, al' trebamo biti realni. Svi ti momci zive od fudbala, i naravno, ukoliko se nekome pruzi prilika da napreduje i da se promovise a bogme i proslavi 3 put vise sa nekom EU ili cak susjednom drzavom nego sa BiH, skontajte sami....

Kad jos skontaju momci da ce im Uske & kompanija traziti ke$a da igraju, da ce ici u Iran po 3 put godisnje na prijateljske, da nemogu uopste biti sigurni da li ce moci nastupati u kvalifikacijama za EP/SP posto nam prijeti suspenzija... Pa ljudi moji, zamislite da ste vi jedan od tih fudbalera, blago receno, MNOGO toga ne stima oko nase repke :?

Krivac? Ah, vec famozni....NS BiH.... :roll:

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 17 nov 2010, 14:50

crnaguja je napisao/la:
giannini je napisao/la:
crnaguja je napisao/la: kakvi korijeni? pa nisu biljke...znao sam za vujicevica cim je na hayat-u na pitanje o reprezentaciji BIH,odgovorio kako ga trenutno zanima samo igranje u klubu.
et nek ti znas svoje korijene...a cinjenica da srbiju nazivas smrdijom dovoljno govori o tvojoj spremnosti na suzivot s drugim vjerama i nacijama.mani se ti silajdzicevih fora tipa tri vjere 1 nacija.nikad bilo,niti ce ikad biti! bilo bi dobro i puno jednostavnije za ovu zemlju da smo svi ista nacija(kako ti kazes,da imamo iste korijene) bez obzira koja nacija to bila,ali to jednostavno nije tako.zato ti gledaj i dalje svoje premijerligase koji ne mogu meda i koji znaju svoje korijene,kako se muce s albanijom,bjelorusijom itd...a ja cu radije da gledam brazilce,crnce,kineze u reprezentaciji BiH ako ce je to odvesti na veliko takmicenje(ako mogu u kosarkaskoj,sto ne bi igrali stranci i u fudbalskoj repki).posto ti izgleda vezes mjesto rodjenja s korijenima,ajd mi onda objasni koje i cije korijene ima emir spahic s obzirom na to da je rodjen i zivi u dubrovniku? po tvojim komentarima i on je vjerovatno izdajica koja ne zna svoje korijene.ili imas duple standardi kad je spahic u pitanju? :D
da ista znas o zivotu nazivao bi je i ti smrdijom, a sto se spahica tice on ocito odlicno zna gdje su mu korijeni, jer da je kao ti i da to ne zna igrao bi za hrvatsku

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 17 nov 2010, 15:01

dal se oni srame svojih korijena ili vi njihovih,to je pitanje? vi opet nađite "bosanca katolika" koji jedva čeka da obuče dres Bosne pa na kraju opet budite šokirani "izdajom"

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 17 nov 2010, 15:46

joko je napisao/la: dal se oni srame svojih korijena ili vi njihovih,to je pitanje? vi opet nađite "bosanca katolika" koji jedva čeka da obuče dres Bosne pa na kraju opet budite šokirani "izdajom"
opet ti dosao da provociras ovdje s svojom skutorskom politikom! zeljko komsic? :lol:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 nov 2010, 16:14

Steve je napisao/la:
joko je napisao/la: dal se oni srame svojih korijena ili vi njihovih,to je pitanje? vi opet nađite "bosanca katolika" koji jedva čeka da obuče dres Bosne pa na kraju opet budite šokirani "izdajom"
opet ti dosao da provociras ovdje s svojom skutorskom politikom! zeljko komsic? :lol:
Dodajem: Dusko Kulis, Marko Topic, Davorin Popovic, Ilija Jurisic, Tomislav Piplica, Blaz Kraljevic, Zeljko Bebek, Boris Pandza, Vedran Puljic ! ! ! ! !

A evo prije nego sto podjes pljuvati po pravoslavcima odnosno srbima, kad si se vec prosuo: Dragan Vikic, Mladen Vojicic Tifa, Nenad Markovic, Jovan Divjak, Sergej Barbarez, Denis Stojnic, Srdjan Aleksic ! ! ! ! !

:twisted: 3 VJERE - JEDNA NACIJA - VOLIMO TE BiH :twisted:
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 17 nov 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 17 nov 2010, 16:28

Zenga je napisao/la:
Steve je napisao/la:
Dodajem: Dusko Kulis, Marko Topic, Davorin Popovic, Ilija Jurisic, Tomislav Piplica, Blaz Kraljevic, Zeljko Bebek, Boris Pandza, Vedran Puljic ! ! ! ! ! ! !
pogotovo Ero heroj, nema veceg! al' zajebi to, za njih su sve ove ljudine "izdajice"..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 nov 2010, 02:52

Nakon sjajnog rezultata u Slovackoj, sjajne vijesti iz Swe: Avdic nije igrao za svede veceras tako da jos uvijek ima pravo da igra za BiH :twisted: Citavu utakmicu je sjedio na klupi, trebali bi se dobro raspitati za ovog momka Susic & kompanija

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 nov 2010, 04:19

Jel neko slucajno upratio sta se desi sa onim Damirom Coricem

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 nov 2010, 05:01

joko je napisao/la:
dal se oni srame svojih korijena ili vi njihovih,to je pitanje? vi opet nađite "bosanca katolika" koji jedva čeka da obuče dres Bosne pa na kraju opet budite šokirani "izdajom"
Ti si sigurno iz neke vukojebine, pojma o zivotu nemas. Sigurno ti je tvoj otac ili neko stariji koji nema dve osnovne ispricao pricu o istoriji balkana. Samo se u bivsoj Jugi svadja ko je ko. Jesu li Hrvati i Bosanci Srbi ili obratno.
Malo nadji u jednom od evropski muzeja/knjizara staru kartu Europe. Pa ces vidjeti da je Bosna bila tu gdje jeste kao drzava oko 900 Anno domini. I ako se ukupno sve godine saberu Bosna ima vise godina neg ostale komsije. Jer mi smo bili tu kad su Osmanlije vladale na ovim podrucjima a komsije nazalost nisu. 500 godina nije mala stvar.
Umjesto da budemo svi zajedno vi se stidite nasih/vasih korijena.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 nov 2010, 06:33

Steve je napisao/la:
mamlaze bosnjaci u ovoj zemlji zive odkad je svijeta i vijeka...tome svjedoce i genetska istrazivanja,tome svjedoce i stecci tome svjedoce i mnogi pisani dokumenti iz srednjeg vijeka...a kako se hrvatom postajalo prije 150 godina?zapitaj se to ,procitaj koju knjigu ,umi se i dodzi sebi...sto se tice igraca ,iskreno smetaju mi srbi u timu i najradije bih da ih nema nikako u timu...ne toiliko misimovic koliko ovi koji su rasli u postratnoj rs tima vranjes pa prije je bio grujic i bajic i sha ja znam...oni bosnu preziru i dati takvima da nose sveti dres bosne i hercegovine je isto kao dati pedofilu da ti cuva dijete dok nisi kuci...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2010, 06:45

gruezi je napisao/la:sto se tice igraca ,iskreno smetaju mi srbi u timu i najradije bih da ih nema nikako u timu...ne toiliko misimovic ...
Ne toliko Misimovic? :shock:
Pa je li se ti salis? Covjek koji ima najvise utakmica za sveti dres u nogama, koji je prosle kvalifikacije skoro na svakom golu imao svoje noge umjesane, bilo da ih je davao ili pripremao, stvarao situacije za to. Covjek koji na sve jednoj kopacki u Wolfsburgu imao nasu zastavu prisivenu? Ohani malo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2010, 06:51

A sto se tice ovog "Joko", nemojte se toliko na to obracati, tip je vec ok, samo nemoze prestati da provocira, sam nema ispod kontrole. I zivi jos u nekom ugrozenom svjetu, gdje se kao isticu turske i arapske zastave na nasim utakmicama i tribinama. Ali onda procitam ovako nesto, da neko ne zeli generalno Srbe/pravoslavce u reprezentaciji, pa sta na to reci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 18 nov 2010, 07:49

delija je napisao/la:Jel neko slucajno upratio sta se desi sa onim Damirom Coricem
igra mali fudbal (al bez zafrkancije)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 nov 2010, 08:01

Principatus je napisao/la:
gruezi je napisao/la:sto se tice igraca ,iskreno smetaju mi srbi u timu i najradije bih da ih nema nikako u timu...ne toiliko misimovic ...
Ne toliko Misimovic? :shock:
Pa je li se ti salis? Covjek koji ima najvise utakmica za sveti dres u nogama, koji je prosle kvalifikacije skoro na svakom golu imao svoje noge umjesane, bilo da ih je davao ili pripremao, stvarao situacije za to. Covjek koji na sve jednoj kopacki u Wolfsburgu imao nasu zastavu prisivenu? Ohani malo.
i kad smo ga najvise trebali proda nas kao zadnje kurve...a 3 dana nakon toga zaigra za klub...ti se i dalje tjesi da srbi igraju srcem za bih i da je nepreziru...tesko nama dok god se na njih budemo morali za bilo sha oslanjat...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 nov 2010, 10:13

Brao Gruezi :lol: Joj idola lika , pa jesi ti ikako normalan :shock: Cuj prodao nas , jesi cuo za povredu mozda :? I sto gore spominjer Vranjesa ? Ja mislim da je on sinoc pokazao da je kao i Pandza , Bosanac i Hercegovac . A ti noobu prekini tu svoju glupu pricu ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 nov 2010, 11:57

Evo za Dennija Avdića, jer je neki sušić zaključao temu bez objašnjenja :roll: Njemu na čast. DaBogda bio ovaj bolji od Zlatana. Statut 2010.

1. If a Player has more than one nationality, or if a Player acquires a new
nationality, or if a Player is eligible to play for several representative teams
due to nationality, he may, only once, request to change the Association for
which he is eligible to play international matches to the Association of another
country of which he holds nationality, subject to the following conditions:
68 VII. ELIGIBILITY TO PLAY FOR REPRESENTATIVE TEAMS
(a) He has not played a match (either in full or in part) in an official
competition at “A” international level for his current Association
, and at
the time of his first full or partial appearance in an international match
in an official competition for his current Association, he already had the
nationality of the representative team for which he wishes to play.

Friendly mečevi u kalendaru FIFA-e nisu isto što i Official competition. Denni Avdić nije izgubljen za BiH!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, xinxee i 33 gosta.