Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Balkanski mentalitet, nedisciplina i preveliko postovanje protivnickih ekipa je najveci neprijatelj klubova sa Balkana. Nista lova.
Kakav kiks Oblaka kod gola.
Solidno se drži United u anketi.
Solidno se drži United u anketi.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Nije to nedisciplina, vec su miljama iza top timova. Dinamo bi jedini i mogao nesto napraviti samo da se spuste na zemlju i nastave raditi kao sto su do sada radili. Ali dzaba kad je onaj Bjelica glup. Sinoc Zvezda-Bayern kao da gledas vanzemaljce koji su 300 godina ispred ovih drugih, a Zvezda tek otkrila vatru. I kao u komentarima se nesto bune, traze ostavke. Covjece moras shvatiti da je Bayern masina kada ih se postavi na pravo mjesto i kada imaju trenera koji zna sta radi. Spominju 90-te i 20 stoljece, fudbal je napredovao, a i velikani jos vise. Gdje ce Zvezda drzati korak, a i drugi balkanski timovi, sem Dinama koji moze postati neki prosjek u evropskim okvirima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Glavni problem beogradske miljenice su namještene utakmice u domaćem prvenstvu. Tu igraju revijalno često sa drugim timom. A i protivnici se potrude da im fali 4-5 standardnih.. Sudije i penali upotpunjuju cirkus. I onda imaš ovo što imaš, da se u ozbiljnim utakmicama primaju petarde i da ekipa izgleda kao skup dobro plaćenih amatera.
Primali bi ih i vi, samo da imate priliku igrati protiv top timova! Vas je prije 15 dana rasuo United, koji je klasa ipod Bayerna...Kristijan je napisao/la: ↑27 nov 2019, 11:34Glavni problem beogradske miljenice su namještene utakmice u domaćem prvenstvu. Tu igraju revijalno često sa drugim timom. A i protivnici se potrude da im fali 4-5 standardnih.. Sudije i penali upotpunjuju cirkus. I onda imaš ovo što imaš, da se u ozbiljnim utakmicama primaju petarde i da ekipa izgleda kao skup dobro plaćenih amatera.
Te alibi-kompleksaske price ne bih komentarisao...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
United je tri klase ispod Bayerna.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kako god, dosta je slabiji...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa da, tu negdje s Partizanom.
Remember, remember the 5th of November.
Veceras se lagano navija za žutu braću.

Paco i Reus trpaju prćiju pacova i mravojeda

Paco i Reus trpaju prćiju pacova i mravojeda

A ja ovog panjine Maxia
Ev ga ....sreca nije onaj panjina se nasao u sansi 

Kakvi panjevi su u napadu Valencie ...nestvarno 

**** ti Abrahame pleme iz kojeg si potekao. Pa sine dragi mogao si zabiti taj jedan gol kojeg imam na listiću prije nego što si se povrijedio.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hahshdhdhs...a ja panjeva braco draga 

- IlCapitano
- Kontakt:
Je li ovaj Parejo u životu zabio penal?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Valencija promaši Boga oca, evo i penal su uspjeli fulati
e tako se ne prolazi dalje.

Proslo kolo lige prvaka.
Inace meni nikakav igrac. Svake sezone ga povezuju s Barcelonom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.