FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne treba se zalijetati ni sa drugim trenerom niti sa ovim. Bayern puno više može izgubiti od ovih par tekmi ako ovog odmah potpišu, a također i sa drugim isto tako. Jedno je kad trener popravlja stvari a drugo kad treba da implementira svoju igru i filozofiju. Od Flika niko sad ništa ni ne očekuje, već samo da nekom boljom atmosferom pokuša dobiti što više, i tako je lahko raditi. Vidjet ćemo na proljeće. Ja sam da ostane do ljeta, i onda odlučivati.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da će ostati Flick do kraja sezone

-
- Kontakt:
Pametno, tako i treba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Robert Lewandowski one man show. 
Flick ostaviti definitivno do kraja sezone a ako ovako nastavi i ugovor na neodređeno.

Flick ostaviti definitivno do kraja sezone a ako ovako nastavi i ugovor na neodređeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nema tu filozofije,tanko je to sve,Bayern treba filozofiju,

Vidjet ce mo tog Flikija kad dodje jaci protivnik,lahko je sa crvenom zvjezdicom
VOLIM BAYERN
Kovač je imo filozofiju, primi dva pa probaj metnut tri
Rutinski. Lewa se ne da nikako i onda cvrka za cas posla 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hansi Flick has won all of his first 4 games in charge (with a goal difference of 16-0) - thereby having the best start ever by a Bayern coach.
Nemojte mi ga samo upoređivat sa startom Solskjaera u Junajtedu, njegove pobjede i igra se ne mogu porediti sa ovime što Bayern trenutno pruža.
Nemojte mi ga samo upoređivat sa startom Solskjaera u Junajtedu, njegove pobjede i igra se ne mogu porediti sa ovime što Bayern trenutno pruža.
2-0
Olympiacos
4-0
Dortmund
4-0
Düsseldorf
6-0
Red Star
On
under Hansi
4-0
4-0
6-0
On
Tačno, ideje norvežanina su jasne i smijer kretanja protoka lopte iz dubinske poze McT haubice uz neizostavni work rate JLingza, dok kod Flicka još nismo utvrdili istecoelho41 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:40Hansi Flick has won all of his first 4 games in charge (with a goal difference of 16-0) - thereby having the best start ever by a Bayern coach.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Vidjelo se od 1 trenutka da hansi jako dobro shvaca gdje su bili problemi kod Nike Kovaca, znalo se da imamo top ekipu koju je trebalo samo malo preslozit i vratit joj njen prirodni stil igre i da ce ona peglati sve.
Fino vidjeti Hermana kao prvog asistenta, a Flick kao mlađi Hejnkes, način na koji vodi utakmicu isto Jup, a ekipa igra opet onaj najmoćniji, najljepši fudbal kao nekad.
Kojekakvi stručni konsultanti na Arenasport nešto pričaju, traže greške u Zvezdi, njih krive, isto tako i ovaj trener njihov koji kaže da su se njegovi igrači prepali..., očito čitav balkanski mentalitet slika i prilika Balkana i zašto u skorije vrijeme ovaj narod neće praviti bitnije korake naprijed. Jer svi mi mislimo da smo nešto, neki faktor, a ustvari smo rupa u svakom pogledu. To je slučaj u svim porama života ovog područja. Kojekakvi pjevači misle da su pjevači i neki faktor, a tek čovjek shvati kakva smo rupa kad izađe vani. To je primjer banalan muzike, tako je i u privredi, kulturi itd.
Samo čovjek koji je sinoć nešto pametno rekao je Marin Marko, čovjek zapadnjak vidi se odmah u kulturi govora.
Čovjek kaže pošteno iskreno nismo mogli ništa, nismo mogli do zraka doći, ovakav Bayern ovako igra već 3 sedmice, Zvezda ovom kvalitetu neće moći parirati u skorije vrijeme.
A njihova čitava javnost očekivala da Zvezda ponovi utakmicu protiv Liverpula. Takvi smo mi odmah na najveće domete, jeb.o strpljenje i rad, kod nas daj odmah.
Neko će reći to je Srbija, zašto govoriš mi.. Odmah da kažem BiH i Srbija, nema tu razlike ni 1%.
Mogu se ljudi prepirati zbog ratova i nekakve izmišljene netrepeljivosti, ali identičan narod 100%
Hrvatska je oličenje kulture za ove dvije države, ne može uopšte u istu rečenicu, zato Hrvatska i radi nešto i gura naprijed. Sve je kako zaslužiš, a gorih ljudi od nas nema, namrgođenih, kompleksima nabijenih, sebičnih, neiskrenih itd.
Gorecka je zabio vrhunski gol, kakva reakcija, a Lewa kao nekad Gomez, ovakvi golovi njemu trebaju.
Sinoć Flick čak i izrotirao u dobru mjeru,
a Miler je došao do nastupa br.504 čime je na 8.mjestu vječne liste, i najmlađi je igrač koji to uradio. Ispred je Lam sa 517, a Miler je i 4.strijelac i prvi asistent.
Svaki igrač može ići, samo njega nikad ne bih mijenjao, jer on će uvijek dati 100%. Sada u ovom sistemu sa pravmo očekujemo i njegove bolje partije.
Sinoć se čak ni Boa nije primjetio
, a da li je moguće Kovač bio ovakav odron od trenera?
Naravno da je moguće, jedini trener u historiji koji mi je ubio volju, jedini trener u historiji gdje utakmice Bayerna nisam gledao... Sada opet jedva čekam slj. tekmu.
Kakav fudbal ljudi, ovo je milina, odmor za dušu.
Nego u svoj ovoj rapsodiji, ne znam zaprati li iko partiju Periše. 2 krasna asista.
I nisam po nacionalnosti Hrvat, da mi ne umanjujete partiju Periše i ove riječi o narodnostima.
Kojekakvi stručni konsultanti na Arenasport nešto pričaju, traže greške u Zvezdi, njih krive, isto tako i ovaj trener njihov koji kaže da su se njegovi igrači prepali..., očito čitav balkanski mentalitet slika i prilika Balkana i zašto u skorije vrijeme ovaj narod neće praviti bitnije korake naprijed. Jer svi mi mislimo da smo nešto, neki faktor, a ustvari smo rupa u svakom pogledu. To je slučaj u svim porama života ovog područja. Kojekakvi pjevači misle da su pjevači i neki faktor, a tek čovjek shvati kakva smo rupa kad izađe vani. To je primjer banalan muzike, tako je i u privredi, kulturi itd.
Samo čovjek koji je sinoć nešto pametno rekao je Marin Marko, čovjek zapadnjak vidi se odmah u kulturi govora.
Čovjek kaže pošteno iskreno nismo mogli ništa, nismo mogli do zraka doći, ovakav Bayern ovako igra već 3 sedmice, Zvezda ovom kvalitetu neće moći parirati u skorije vrijeme.
A njihova čitava javnost očekivala da Zvezda ponovi utakmicu protiv Liverpula. Takvi smo mi odmah na najveće domete, jeb.o strpljenje i rad, kod nas daj odmah.
Neko će reći to je Srbija, zašto govoriš mi.. Odmah da kažem BiH i Srbija, nema tu razlike ni 1%.
Mogu se ljudi prepirati zbog ratova i nekakve izmišljene netrepeljivosti, ali identičan narod 100%
Hrvatska je oličenje kulture za ove dvije države, ne može uopšte u istu rečenicu, zato Hrvatska i radi nešto i gura naprijed. Sve je kako zaslužiš, a gorih ljudi od nas nema, namrgođenih, kompleksima nabijenih, sebičnih, neiskrenih itd.
Gorecka je zabio vrhunski gol, kakva reakcija, a Lewa kao nekad Gomez, ovakvi golovi njemu trebaju.
Sinoć Flick čak i izrotirao u dobru mjeru,
a Miler je došao do nastupa br.504 čime je na 8.mjestu vječne liste, i najmlađi je igrač koji to uradio. Ispred je Lam sa 517, a Miler je i 4.strijelac i prvi asistent.
Svaki igrač može ići, samo njega nikad ne bih mijenjao, jer on će uvijek dati 100%. Sada u ovom sistemu sa pravmo očekujemo i njegove bolje partije.
Sinoć se čak ni Boa nije primjetio

Naravno da je moguće, jedini trener u historiji koji mi je ubio volju, jedini trener u historiji gdje utakmice Bayerna nisam gledao... Sada opet jedva čekam slj. tekmu.
Kakav fudbal ljudi, ovo je milina, odmor za dušu.
Nego u svoj ovoj rapsodiji, ne znam zaprati li iko partiju Periše. 2 krasna asista.

I nisam po nacionalnosti Hrvat, da mi ne umanjujete partiju Periše i ove riječi o narodnostima.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 27 nov 2019, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka čast omere, kadar i pokret kamere je za čistu 10! 

-
- Kontakt:
Lewa došao do 70 golova u Ligi Prvaka i trenutno dijeli četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca Lige Prvaka svih vremena sa Inzaghijem. Sljedeći na listi kojega treba preteći je Raul sa 77 golova.
I am not yet born; O hear me.
ovo bi mogao vec ove sezone sticiBundesliga je napisao/la: ↑27 nov 2019, 12:31Lewa došao do 70 golova u Ligi Prvaka i trenutno dijeli četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca Lige Prvaka svih vremena sa Inzaghijem. Sljedeći na listi kojega treba preteći je Raul sa 77 golova.
- Bayern@heart
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/fc-bayern ... /verein/27
Drugi strijelac svih vremena. Bravo naš trpaču Majncova Lewa
Drugi strijelac svih vremena. Bravo naš trpaču Majncova Lewa

- Nerminovic
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Lewandowski je vec sad drugi najbolji centarfor u našoj bogatoj historiji. Prosto će bit' grehota ako ne uzme LP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.