Lewa prvi igrač koji je postigao 4 gola za 14 min u CL.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Lewa prvi igrač koji je postigao 4 gola za 14 min u CL.
Varaneov gol,amaterska reakcija.
Bi,al u qrcujolicnikola je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:14Ma i Hajduk bi ovakvu Zvezdu riješio, sa Oreščaninom bi je odrao, al s Burićem protiv nje bi svejedno slavio
Ma ozbiljno govorim, oni nisu bili poraženi od Dinama, jest da su i oni jadni, al šta bi radili ovakvoj Zvezdi da oni izađu s vakvim pristupomSanfrancisco je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:18Bi,al u qrcujolicnikola je napisao/la: ↑26 nov 2019, 23:14Ma i Hajduk bi ovakvu Zvezdu riješio, sa Oreščaninom bi je odrao, al s Burićem protiv nje bi svejedno slavio![]()
Losi potezi uprave CZ od pocetka ove sezone,prodaja Savica ,Stojkovica i Srnica,koji su srce ostavljali na terenu prosle i pretprosle sezone u Evropi,Ben suspendovan za evropske utakmice,cijene karata nenormalno visoke,pa atmosfera na Marakani ni blizu kao prosle godine,potpun promasaj sa strancima ove godine..i sve je to zajedno kumovalo ovakvim rezultatima u ligi prvaka.
Nije problem poraz sam po sebi, ma koliko tezak on bio. Problem je nacin na koji si porazen.
Cisto informativno, sta bi sa Cafuom, covjek ubijao u ludogorecumarconato je napisao/la: ↑27 nov 2019, 08:41Nije problem poraz sam po sebi, ma koliko tezak on bio. Problem je nacin na koji si porazen.
Igrala je Zvezda kroz istoriju, i blizu i dalju i sa jacim ekipama od Bayerna, pa nije nikada onako bezopasno, bezidejno i najporazavajuce malokrvno kuci izgledala!
Daleko od toga da je samo problem u LŠ, mi ni Mačvu ne izdominiramo, nemamo igru, sve nesto na individualan kvalitit koji je na nasoj strani u ligi.
Proslogodisnja i ona sezonu prije su daleko ozbiljnije ekipe od ove Zvezde.
Imamo redom promasaje za strance,a guse se nasi klinci, a nije da ih nemamo. Evo u omladinskoj ligi su drugi, iza Bayerna, juce remizirali 1-1...
Ali ne, Terza proda s 17-18 za 2-3 mil, umjesto da ga gurne sezonu-dvije, pa uzme 8-10. Bolje s njima da primamo 5-6 komada, nego s La Parama, Kanjasima, qrcima palcima...koji uzgred sto nemaju kvalitet, nemaju uopste osjecaj sta znaci Zvezda!
Sto je najgore, klinci ni u ligi ne dobijaju sansu, nego moraju ovi da igraju, da bi se "opravdao" ulozen novac, a najbolji stranac i jedini koji vrijedi nam je zapravo onaj koji nema pravo nastupa u LŠ - Ben...![]()
Sarabia, paredes, eno sad se spominje De Sciglio...ili peru pare ili nez
Takodje promasena investicija. Bio posle Ludogoreca u Bordou, pa dosao kod nas, em nista nije pokazao, em mi se cinio nespreman...invincible1921 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 09:25
Cisto informativno, sta bi sa Cafuom, covjek ubijao u ludogorecu![]()
Tu sam, ne mogu u isto vrijeme i da navijam i da surfam po netu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.