Imam ovakve samo nisu crne nego sive i nema ove kolaboracije sa ManU. Haos koliko su udobne.
Btw. preporodio sam se kako sam odyebao sportvision i ostale domace prodavace i presao na ASOS.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam ovakve samo nisu crne nego sive i nema ove kolaboracije sa ManU. Haos koliko su udobne.
Sad bila akcija, za 100 funti, na prodirectsoccer, inace 170, ili 200 eura negdje.
Old skul Reebook i Adidas
SportReality?Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:45Sportvision je sra.nje obično. Nadignu cijene a sve ko qrac. Odem u Merkator i uzmem sebi patike po normalnoj cijeni. Vuleko sport ili tako nešto, Kappa trenerke su im odlične.
Isti im je vlasnik, i njima i buzzu, jedina konkurencija bi im mogao biti Djak ali ne znam nikog ko kupuje kod njih (sem sebeHeller je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:28SportReality?Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:45Sportvision je sra.nje obično. Nadignu cijene a sve ko qrac. Odem u Merkator i uzmem sebi patike po normalnoj cijeni. Vuleko sport ili tako nešto, Kappa trenerke su im odlične.
Mislim da je Vuleko, preko puta Springfilda ima jedna sportska pa onda ova radnja. Kod njih uzmem Kappa trenerku komplet za 70 km. Takođe imaju i hummel. Uzeo reebok patike prije 3 godine, nema im smrti.Heller je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:28SportReality?Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:45Sportvision je sra.nje obično. Nadignu cijene a sve ko qrac. Odem u Merkator i uzmem sebi patike po normalnoj cijeni. Vuleko sport ili tako nešto, Kappa trenerke su im odlične.
Ja uzeo u Sportvisionu prije 3,5-4 god Reebok duboke, 59 il 69 KM, jos se mogu nosit. Al ne po kisiFantasista je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:07Mislim da je Vuleko, preko puta Springfilda ima jedna sportska pa onda ova radnja. Kod njih uzmem Kappa trenerku komplet za 70 km. Takođe imaju i hummel. Uzeo reebok patike prije 3 godine, nema im smrti.Heller je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:28SportReality?Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:45Sportvision je sra.nje obično. Nadignu cijene a sve ko qrac. Odem u Merkator i uzmem sebi patike po normalnoj cijeni. Vuleko sport ili tako nešto, Kappa trenerke su im odlične.
U juventi ima dobre robe skoro sam bio, diadora trenerke i patike nisu loše.
Drug nisam upoznat,sta je ASOSPuma je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:46Imam ovakve samo nisu crne nego sive i nema ove kolaboracije sa ManU. Haos koliko su udobne.
Btw. preporodio sam se kako sam odyebao sportvision i ostale domace prodavace i presao na ASOS.
https://ba.factcool.com/blackfridayStevieG8 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:13ASOS je fenomenalan što se tiče kvaliteta i izbora odjeće samo je bitno da pogodiš veličinu i da se poštediš muke ako ti ne odgovara![]()
Ponekad cijene znaju biti povisoke pogotovo za nas koji nemamo stalno zaposlenje nego studiramo ali ako se baš potrudiš možeš naći i povoljnih ponuda.
Na koje radnje kod nas ili internet prodavnice posebno obratiti pažnju sad za Black Friday![]()
i lažu za ove popuste što reklamiraju, neki dan ovo 70% bilo, opet ništa kad u radnju odeš...baš se isfurah bezzeStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:56Sportvision je smijesan sto se tice cijena a jos smijesniji sto se tice kvalitete, patike mrtva treca ili cak cetvrta klasa.
Denchi je napisao/la: ↑25 nov 2019, 21:08i lažu za ove popuste što reklamiraju, neki dan ovo 70% bilo, opet ništa kad u radnju odeš...baš se isfurah bezzeStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:56Sportvision je smijesan sto se tice cijena a jos smijesniji sto se tice kvalitete, patike mrtva treca ili cak cetvrta klasa.
Joj ovaj factcool mi je prejak site, stave novi artikal evo već godinu dana ovaj duks navodno snižen s 180 maraka na 25Finn je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:39https://ba.factcool.com/blackfridayStevieG8 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:13ASOS je fenomenalan što se tiče kvaliteta i izbora odjeće samo je bitno da pogodiš veličinu i da se poštediš muke ako ti ne odgovara![]()
Ponekad cijene znaju biti povisoke pogotovo za nas koji nemamo stalno zaposlenje nego studiramo ali ako se baš potrudiš možeš naći i povoljnih ponuda.
Na koje radnje kod nas ili internet prodavnice posebno obratiti pažnju sad za Black Friday![]()
https://eu.boohoo.com/mens/new-in?clp_m ... mens-newin