Safet Sušić - Pape

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2010, 00:45

Los_Blanos2 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas je Francuska pokazala koliko je važno imati dobrog trenera, nakon kratkog perioda Blanc je stvorio slobodno mogu reći strašnu Francusku. Mislim da bi Sušiću trebalo brat bratu 2 godine da sastavi reprezentaciju Bosne koja bi parirala onim većim.
:lol: Isti taj je popusio u debiju, i kod kuce od Bijelorusa :mrgreen: tako razultat kaze..tad nije za tebe bio vrh.trener :mrgreen: sto se neko preko noci mijenja..L.Blanc je suvise mlad trener i pred njim je dosta posla.Znaci Pape uveze 2,3 pobijede vrh.trener 8-)
Ti si stvarno smiješan lik. Nije uvijek samo rezultat mjerilo stanja na terenu. To što je Bosna danas pobjedila je odlično, svaka čast ono što me brine jeste IGRA. Francuska je danas izdominirala Englesku, igraju duple pasove kao da igraju 100 godina zajedno. Sve je složeno do perfektnosti. Napad vrhunski, odbrana još bolja. Blanc je svoje trenerske sposobnosti pokazao u Bordeuxu, gdje se naš Pape dokazao ? Jedno je igrati za tim, drugo je voditi ga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 00:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas je Francuska pokazala koliko je važno imati dobrog trenera, nakon kratkog perioda Blanc je stvorio slobodno mogu reći strašnu Francusku. Mislim da bi Sušiću trebalo brat bratu 2 godine da sastavi reprezentaciju Bosne koja bi parirala onim većim.
:lol: Isti taj je popusio u debiju, i kod kuce od Bijelorusa :mrgreen: tako razultat kaze..tad nije za tebe bio vrh.trener :mrgreen: sto se neko preko noci mijenja..L.Blanc je suvise mlad trener i pred njim je dosta posla.Znaci Pape uveze 2,3 pobijede vrh.trener 8-)
Ti si stvarno smiješan lik. Nije uvijek samo rezultat mjerilo stanja na terenu. To što je Bosna danas pobjedila je odlično, svaka čast ono što me brine jeste IGRA. Francuska je danas izdominirala Englesku, igraju duple pasove kao da igraju 100 godina zajedno. Sve je složeno do perfektnosti. Napad vrhunski, odbrana još bolja. Blanc je svoje trenerske sposobnosti pokazao u Bordeuxu, gdje se naš Pape dokazao ? Jedno je igrati za tim, drugo je voditi ga.
Tvoj predllog zamjene Papeta je............???
P.S Ne zelje nego konkretno,koji bi dosao da vodi repku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2010, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 nov 2010, 00:50

princ na bjelom vahi :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2010, 00:52

Amar Osim. ( bez onih fazona moliću ) :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2010, 00:55

Ti si stvarno smiješan lik. Nije uvijek samo rezultat mjerilo stanja na terenu. To što je Bosna danas pobjedila je odlično, svaka čast ono što me brine jeste IGRA.
pa sta se brines onda, nije mi stvarno jasno? Bosna je danas igrala kao Spanija, bukvalno ljepota za gledati. :D

Imajuci u vidu da smo i mi i Slovaci (koji su htjeli da se krpe kod navijaca radi losijeg starta kvalifikacija) usli motivirani u mec, mora se priznati da smo odigrali odlicnu utakmicu, u svakom mogucem smislu. Ako je ta utakmica onda mjerilo nase "trenutacne" forme reprezentacije, onda nema zime ili? Mozda je ipak relevantnije za formu da uzmem u obzir utakmice prije 3-6 mjeseci, koje su nasi BAS igrali bez imperativa, jedva cekajuci da se tekme zavrse kako bi otisli suncati dupe na plazi. Jedina tekma koja je za mene bila razocarenje je ova protiv Francuske. No, nije to smak svijeta, navikli smo da nas veliki tabaju tako da nam ni to nije nesto novo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 00:55

Cuj to smijesan..pa hvala bogu da nije mijerilo na terenu razultat, istog si Papeta napadao i kad smo bili bolji od Albanaca da je on kriv sto lopta nece u gol, ali da tebi je mijerilo sto se Pape nije dokazao nigdje prije rep.BIH..
Ovako pa jel se dokazao V.Del Bosque puno odma je prezeo RM i osvojio 2 LP, 2 lige, 1 internacionalni kup, posle sa konja na magarca trenirao Besiktas i dobio nogu nakon godinu dana u Turskoj, nije ih uspio ni na euro scenu da izvede ma ja jaka liga nije mogao da bude ispred Kanyarispora, Manispora :?: Nakon 3,4 godine SP sa Spanijom..
Nas selektor ima 5 000 eura mijesecno normalno da za te pare nemozemo naci kvalitetnog dokazanog selektora ili mozemo??? :mrgreen:
Pape izdrzi legendo BH nogometa, uz zalaganje igraca kao danas mozemo da budemo 2 u grupi..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 nov 2010, 00:59, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 nov 2010, 00:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Amar Osim. ( bez onih fazona moliću ) :D
ja navijam za zelju i osimi su sila,ali trenutno je samo jedan osim za repku ali taj se oprostio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 18 nov 2010, 00:59

Mozda bi Kapelo htio da nas preuzme? Evo "dominira" sa Engleskom!!! Dokazani strucnjak - sve sto se ovdje trazi... :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 01:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Amar Osim. ( bez onih fazona moliću ) :D
Pa ti maloprije rece Blank je se pokazao sa Bordouxom,kao biva Pape nije i sad nakon svega stavljas Amara. :shock:
Fazona nema,sve je receno.Hvala lijepo i nemoj vise molim te.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2010, 01:02

Sta je ovo, pa ovdje jos uvjek diskusija? :D

Ovo danas mozemo okrecati kako hocemo, ali sve u svemu polako mnogo toga uradja plodom. Slovacka nije Spanija, ali sigurno nije maciji kasalj, i to jos kod kuce. U defenzivi jos kod nas treba malo promjene, vise uigravanja, malo stabilniji stoper pokraj Spahica (bio to Pandza, Bunoza, Mravac, Jahic). Kad se pogleda sve ukupno mi smo danas pruzili predivnu igru, pobijedili smo i uz to jos isprobali 4 igraca, i to jos sve u nasoj "kriticnoj" odbrani. Dakle cisti hattrick.

Posebno mi se svidjela na kraju ona rokada Subasic/Lulic, gdje je Subasic zaigrao svoju poziciju ljevog beka, a Lulic svoju u ofanzivi, steta sto nije zabio taj gol. Time smo ne samo Subasica isprobali, nego Lulica tamo gdje stvarno pripada. Sve u svemu je Pape doveo mnogo novih igraca, time nam omogucio jednu sirinu u komponovanju sastava kakvu nismo imali zahvaljujuci nepostojecem scoutingu proslog selektora. Sad je to izgleda ukomponovao i to stvarno lici na nesto. Mnogo smo sansi stvarali, igrali leprsavo i lijepo za oko, unistili njihovu igru. Jedan dio toga smo vidjeli dijelomicno protiv Njemacke, danas u jacem izdanju protiv slabije ekipe. Jos od te utakmice govorim, da ovdje nastaje nesto drugo, nesto jace, vidjecemo hoceli to Susicu uspjeti. Za ovo danas: Cestitka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 nov 2010, 01:03

Sušiću za utjehu, Francuzi su večeras u prvom poluvremenu ugušili Capellovu Englesku baš k'o i nas na Koševu. Kasnije su malo ovi došli do daha, ali opet više nego zaslužen zijan.
A neka Osima u Želji. Niti se nudi, niti ga ko priziva. Evo možda i Sušića krene nakon ove pobjede. Upoznao je igrače, ako ništa :mrgreen:
Kristić reče da se Rahimić vjerovatno oprašta na kraju sezone i preuzima neko radno mjesto u CSKA. Ne znam kakva je onda svrha na njemu graditi reprezentaciju. Nema šanse da prihvati tu neku posudbu, koju je Safet spominjao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 01:06

damir_82 je napisao/la:Mozda bi Kapelo htio da nas preuzme? Evo "dominira" sa Engleskom!!! Dokazani strucnjak - sve sto se ovdje trazi... :mrgreen:
:lol: :lol: Blanc vrh.strucnjak
Capello koje to :mrgreen: pocetnik...
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 nov 2010, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2010, 01:07

Apropro Igor Krstic, interesantno kako je spomenuo lazi po novinama, koje su izmisljale sve moguce pred ovaj susret. Kao neke izjave koje nisu postojale, da Spahic nece igrati itd. A mi to ovdje gutali. A te novine svoje ljude na press konferenciju nisu slali. Samo jedan daljni dokaz na igru koja se vodi oko repke sa strane "medija".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 01:08

Principatus je napisao/la:Apropro Igor Krstic, interesantno kako je spomenuo lazi po novinama, koje su izmisljale sve moguce pred ovaj susret. Kao neke izjave koje nisu postojale, da Spahic nece igrati itd. A mi to ovdje gutali. A te novine svoje ljude na press konferenciju nisu slali. Samo jedan daljni dokaz na igru koja se vodi oko repke sa strane "medija".
Mislim da je SS pisao o tome...

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 01:09

Jedna stvar,sto kruticari nece ni da sagledaju i vide je
Da kad je zalaganje igraca maksimalno,dolazi do igre.
Miske je vec jednom i to bas protiv Francuske rekao da se uopste nisu drzali dogovora iz svlacionice sa Papetom.
Zato je bila ona ''Ne mozemo ovako''.Cija to onda greska.Mozda je Pape trebao sa bejzbol palicom da im docara stvari.
Sinoc kad se guza oznojila kod sve i jednog igraca onda se itekako moze.Cak su i losu formu u klubovima zaboravili :lol:
Ovi pokusaji da se skroz smanji kvalitet Slovacke ili da nisu htjeli igrati je vise nego smjesan.
Ja mislim da su ih ovi kruticari isprepadali i da su oni od tog straha proigrali.Pogotovo dojave za tri gola na Hamsika.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2010, 01:18, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 01:16

Neka kvazikriticara /kvazistrucnjaka na forumu, celo selo smrce belo :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 nov 2010, 01:19

Principatus je napisao/la:Apropro Igor Krstic, interesantno kako je spomenuo lazi po novinama, koje su izmisljale sve moguce pred ovaj susret. Kao neke izjave koje nisu postojale, da Spahic nece igrati itd. A mi to ovdje gutali. A te novine svoje ljude na press konferenciju nisu slali. Samo jedan daljni dokaz na igru koja se vodi oko repke sa strane "medija".
sportsport.ba je objavio navodnu Sušićevu izjavu kako razmišlja da počne sa Džekom na klupi. Na njih je mislio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 18 nov 2010, 01:35

damir_82 je napisao/la:Mozda bi Kapelo htio da nas preuzme? Evo "dominira" sa Engleskom!!! Dokazani strucnjak - sve sto se ovdje trazi... :mrgreen:
:lol: :lol: Blanc vrh.strucnjak
Capello koje to :mrgreen: pocetnik...
Kad je Engleze onako dokusurio, mo's mislit kako bi nas "satr'o"..:D

Nas narod ko narod...hljeba i igara...i zute stampe...Samo nece da shvate da je osnovna predispozicija za rezultat bilo koje ekipe,a pogotovo reprezentacije, trka i zalaganje (motivacija)! Od toga sve pocinje, a onda se nastavlja taktikama, dobrim/losim momentima pojedinih igraca...itd...itd.....Slazem se da selektor treba da brine o motivaciji, ali samo da im "zacini" pred izlazak na teren...jer ako treba veca motivacija od drzavnog dresa i grba, onda tu bas i nije sve sjajno!?

Kao sto rekoh nekad ranije, mislim da Pape od pocetka stavlja svoj pecat na ovu ekipu..svjestan da sa igrom kakvu smo imali prije mozemo biti treci, cetvrti, ako neko kiksa onda i drugi..Nisu kvalifikacije prvenstvo pa da vrijedi ona "sampionski bodovi se skupljaju na malim ekipama"...Na prvom testu protiv "velikih" se okliznuo, izgubio, ali ja sam vidio da se sistem mijenja...Nek istraje u tome, nek mu igraci trkom i zalaganjem pruze podrsku, i dobicemo ono sto nadam se svi ocekujemo, ekipu na duze staze, sa prepoznatljivim stilom igre..i naravno tu ekipu na velikim takmicenjima..

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 nov 2010, 01:45

Safet Sušić nakon pobjede
"Ovo je možda najbolja utakmica otkako sam selektor"

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić je nakon meča u Bratislavi izrazio svoje zadovoljstvo prikazanom igrom i pobjedom nad Slovačkom rezultatom 2:3.
"Od kada sam stigao sigurno je da je ovo bila jedna od najboljih utakmica u kojoj smo čak i isprobavali neke varijante, sa jednim ili dva napadača. To ne znači da ćemo u budućnosti tako igrati, ali zbog toga prijateljske utakmice i služe", rekao je Sušić nakon pobjede u Bratislavi.

On je rekao da je zadovoljan pobjedom te je naglasio da je posebno zadovoljan igrom, jer su naši fudbaleri većim dijelom meča držali konce u rukama.

"To nije bilo nimalo lako jer smo protiv sebe imali odličnog rivala. Moram kazati da su izmjene bile sjajne i drago mi je da sada imam malo širi izbog igrača na raspolaganju", izjavio je selektor Sušić
naslov najjaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

saleboss
Kontakt:

Post Postao/la saleboss » 18 nov 2010, 01:53

Ne treba se poslije ove pobjede posebno uzdizati.Radi dušmana je dobro što smo pobijedili.Iradi
dalje atmosfere u ekipi." ne može ovako " je konačno dobro odigrao i to se odmah osjeti na igri
repke.Šeha dokazao da se na njega može najozbiljnije računati.Svi novi koji su ušli u igru su
pokazali kvalitet i da ćemo imati jaku klupu.Dušmanima poput MOZGA ( telećeg ) SAUČEŠĆE i neka sebi izaberu drugu repku..Pape nedaj se ,nastavi tako,svi normalni su uz TEBE!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.