Moderator/ica: GracanicaAA
Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 01:01**** on sebi mater, nama stavio cijenu 10 km, i opet po 4-5 ili 7 000 na derbijima bilo, njima dao dzaba ulaz,i nema ih 200
Poserem ti se na cestitku podrinjsku i u usta smrdljiva cigane![]()
Neko ce te klepit zbog ovih pizdarija, zapamti...
Svim onima koji ovu zemlju osjecaju svojom sretan dan Drzavnosti, a taksisti ciganu se pose rem u usta yebo mu neradni dan sve
Klozeti ce ciste ali se ti ne cistis.staragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 10:10Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 01:01**** on sebi mater, nama stavio cijenu 10 km, i opet po 4-5 ili 7 000 na derbijima bilo, njima dao dzaba ulaz,i nema ih 200
Svim onima koji ovu zemlju osjecaju svojom sretan dan Drzavnosti, a taksisti ciganu se pose rem u usta yebo mu neradni dan sve....šta se ti nalaziš pa klozeti se u beču čiste svaki dan
![]()
Jao, to neki pokusaj suka, jeftini podrinjski humor. Ustvari i to si prepisao od onog imaginarnog vlasnika hercogavcih pansionastaragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 10:10Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 01:01**** on sebi mater, nama stavio cijenu 10 km, i opet po 4-5 ili 7 000 na derbijima bilo, njima dao dzaba ulaz,i nema ih 200
Svim onima koji ovu zemlju osjecaju svojom sretan dan Drzavnosti, a taksisti ciganu se pose rem u usta yebo mu neradni dan sve....šta se ti nalaziš pa klozeti se u beču čiste svaki dan
![]()
Drž se ti beckih klozeta, za boljeg i nisi...nek ti bečlija imas svoj grad i klubSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 13:13Jao, to neki pokusaj suka, jeftini podrinjski humor. Ustvari i to si prepisao od onog imaginarnog vlasnika hercogavcih pansionastaragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 10:10Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 01:01**** on sebi mater, nama stavio cijenu 10 km, i opet po 4-5 ili 7 000 na derbijima bilo, njima dao dzaba ulaz,i nema ih 200
![]()
![]()
Svakako nista svoje nemate, ni svoj grad ni klub ni obraz![]()
Usta ti se po serem ciganska
Yebeni paraziti![]()
Podrinjci niža rasa? Ne budi nacista. Neobrazovani, zaostali i primitivni jesu, ali to nije razlog da ih zoveš nižom rasom.staragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:25Drž se ti beckih klozeta, za boljeg i nisi...nek ti bečlija imas svoj grad i klubSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 13:13Jao, to neki pokusaj suka, jeftini podrinjski humor. Ustvari i to si prepisao od onog imaginarnog vlasnika hercogavcih pansionastaragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 10:10
....šta se ti nalaziš pa klozeti se u beču čiste svaki dan
![]()
![]()
Svakako nista svoje nemate, ni svoj grad ni klub ni obraz![]()
Usta ti se po serem ciganska
Yebeni paraziti![]()
![]()
....patriJota
....i razumijem tvoje frustracije prognanicima jer te austrijanci baš tako tretiraju...ko nižu rasu a valja ti se im se svako malo sagnuti
Pa sto napusti i izdade djedovinu becki klozetlijaSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:30Samo ti se tjesi ciganska sirotinjo ,kada podrinjac nekog proziva a ni kuce ni ognjista, ni 4 osnovne nema. Niti ima svoje niti grudu gdje zivi osjeca svojom. Blago tebi.
Ali tako vam i treba(vecini koja je to uradila)Tuzlu mrzite a svoja ognjista i kuce koje vam drzava i donatori renovirali prodali istim onim cetnicima koji vas klali...Ti ces mene na mojoj djedovini prozivat usta te yebem ta zvaljava
Ko je napustio, tu sam ja cigane, vise u Tuzli,u Bec skoknem zbog posla, znas ono ko Husic zbog posla jbgstaragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:57Pa sto napusti i izdade djedovinu becki klozetlijaSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:30Samo ti se tjesi ciganska sirotinjo ,kada podrinjac nekog proziva a ni kuce ni ognjista, ni 4 osnovne nema. Niti ima svoje niti grudu gdje zivi osjeca svojom. Blago tebi.
Ali tako vam i treba(vecini koja je to uradila)Tuzlu mrzite a svoja ognjista i kuce koje vam drzava i donatori renovirali prodali istim onim cetnicima koji vas klali...Ti ces mene na mojoj djedovini prozivat usta te yebem ta zvaljava![]()
![]()
Kakav si ti bolidSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 16:02Ko je napustio, tu sam ja cigane, vise u Tuzli,u Bec skoknem zbog posla, znas ono ko Husic zbog posla jbgstaragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:57Pa sto napusti i izdade djedovinu becki klozetlija:wave: Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:30Samo ti se tjesi ciganska sirotinjo ,kada podrinjac nekog proziva a ni kuce ni ognjista, ni 4 osnovne nema. Niti ima svoje niti grudu gdje zivi osjeca svojom. Blago tebi.
Ali tako vam i treba(vecini koja je to uradila)Tuzlu mrzite a svoja ognjista i kuce koje vam drzava i donatori renovirali prodali istim onim cetnicima koji vas klali...Ti ces mene na mojoj djedovini prozivat usta te yebem ta zvaljava![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj izdao djedovinu, da nije rat Elhamdulilah za domovinu poceo a ja ne znam![]()
Ko je djedovinu izdao ti se zapitaj covjece, djedovinu cetnicima ste prodavali nakon rata![]()
Ma kakav plavi most...vraćam se u Podrinje....vodim i helcu al ću njega istovarit kod kacavende u zvornik nek učestvuje u njegovim igrama bez granicaSviuodbranu je napisao/la: ↑25 nov 2019, 16:28Koga boli ku rac sta ti mislis.
Cigane moze biti da sam i bolid, ali svojim gradom cista obraza cu hodat. A ti na plavi most i pravo na glavu.
@balja ko ti drma kavez?elvirbaljic je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:53O gdje ste jaskecovi kerovi, opasno lajete, mogli bi podvijena repa zavijati!
Čuj heroina. Vidi se da si prava kelja. Đeš heroin uzimat.staragarda je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:34Obrazovani, urbani i napredni helčo...škodi ti opasno taj mix brlje, krmetine i heroina
Priznaj da te obecao dzaba vozat po Tuzli,da to napises
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.